Grand Clinic Stambuł
Grand Clinic . OSTRZEŻENIE!
Ku przestrodze wszystkim, którzy rozważają Grand Clinic w Stambule: trzymajcie się od tego miejsca z daleka. Moja wizyta zakończyła się trwałym uszczerbkiem na zdrowiu, deformacją ciała i nieludzkim potraktowaniem.
Poddałam się pakietowi operacji: abdominoplastyka, BBL, liposukcja 360 oraz liposukcja ud. Wynik jest tragiczny. Moja sylwetka po liposukcji i BBL jest całkowicie niesymetryczna i „krzywa”. Zamiast wymarzonego efektu,mam krzywe ciało , które wymaga skomplikowanych i kosztownych napraw u prawdziwych specjalistów.
Najgorsze wydarzyło się jednak w trakcie „opieki” pooperacyjnej. Przez skandaliczne zaniedbania i źle założoną odzież uciskową, doszło u mnie do trwałego uszkodzenia ud. Mam głębokie, trwałe blizny i deformacje tkanki, których nie da się już prosto usunąć. To, co zrobiono z moimi nogami, to błąd w sztuce i skrajne niedbalstwo.
Standardy obsługi pacjenta w tej klinice nie istnieją:
1. Brak opieki: Gdy czułam się fatalnie po tak rozległych zabiegach, zamiast wsparcia, zostałam potraktowana jak przedmiot i zajmował się mną mąż
2. Wyrzucenie z hotelu: W stanie pooperacyjnym, obolała i wycieńczona, zostałam wyrzucona z hotelu.
3. Koczowanie na lotnisku: Klinika kazała mi siedzieć na lotnisku przez 10 godzin, mimo że ledwo trzymałam się na nogach po abdominoplastyce i liposukcji. To narażenie życia i zdrowia pacjenta!
Musiałam sobie z mężem radzić na własną rękę …
Dostałam przeprosiny przez whatssap że to wina hotelu . Że nie mieli miejsca …a zapłaciłam za 7 dni hotelu z czego byłam w nim o kilka dni mniej, na niesymetryczność ciała mam odpowiedź : czekaj do końca rekonwalescencji … Minęło 5 tygodni , poczekam do końca ale od początku po operacji jestem niesystematyczna . Zbadana przez lekarza w Polsce i fizjoterapeutę , ocena jest taka iż to nie opuchlizna ani seroma , tylko najprawdopodobniej błąd ….Zamiast naprawienia błędów, klinika przeszła do agresji. Ze strony konsultantów i prezesa , niejakiej P . F… .Obecnie jestem zastraszana ,że jak coś chcę to mam przylecieć do Turcji . Próbują mnie zmusić do milczenia i powrotu do Turcji, ale po tym, co przeszłam, nigdy więcej nie oddam swojego życia w ich ręce.
Mam pełną dokumentację medyczną i zdjęcia moich uszkodzonych ud .Nie dam się zastraszyć. Publikuję tę opinię, aby nikt inny nie musiał przechodzić przez to piekło. Grand Clinic to fabryka, która nie liczy się ze zdrowiem i godnością człowieka
Kontakt jest ze strony lekarza aby mnie uspokoić …
Na blizny jest odpowiedź :posmaruj maścią
Mam kontakt z Panią po nieudanym liftingu , dostała zakażenie , była również Pani , która miała rozległą operację i wchodząc do pokoju hotelowego , zastała tam obcych ludzi , musiała czekać w recepcji kilka godzin aby dostać pokój . Jedna Pani z Portugalii miała BBL i również ma powikłania . W wiadomościach prywatnych coraz więcej ujawnia się pokrzywdzonych …
Tylko piszą na komunikatorze , przyleć porozmawiamy .
Co to za rozwiązanie ?
Mydlą oczy , a konkretnego rozwiązania brak . Może i nawet po 3 miesiącach zejdzie całkowicie opuchlizna , ale nigdy ta asymetria nie zniknie i moje blizny trwale z nóg nie znikną magicznie .
W środku już powstał zrost który deformuje nogę … co zostało stwierdzone przez fizjoterapeutę .
I jak tu się dogadać ??? Sił brak …
Nie ufajcie pseudo influencerom . Bo to się źle kończy .
Dodam jeszcze ,że nie mam faktury za operację na 5000 euro ,ani nie dali mi ubezpieczenia .
Każą mi po to przylecieć na własny koszt i złożyć podpis . Mam dowody w postaci konwersacji .
KLINIKA NIE WYDAŁA MI FAKTURY ZA ZAPŁACONĄ OPERACJĘ . Nie wydała mi również ubezpieczenia .
16 lutego 2026