Jeg købte en Airex Coronella træningsmåtte blå 185x60x1,5 cm, men den er kun ca 1 cm tyk, ikke 1,5 cm som beskrevet.
Reakcja na opinię
Jeg bestilte et rullebord, og alt klappede bare. Målene på bordet stemte, og billedet + beskrivelsen af varen på deres hjemmeside var helt i overensstemmelse med virkeligheden. De lover på hjemmesiden... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Fokus på Fysioterapi | Leverer alt hvad fysioterapiklinikker forbruger/videresælger | Underviser i behandlingskoncepter
Tækkemandsvej 1, 4300, Holbæk, Dania
- info@clinicalinnovation.dk
- clinicalinnovation.dk
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Airex Coronella træningsmåtte tyndere end beskrevet

Pakken var forsinket ifht
Pakken var forsinket ifht. lovet levering, men den slags kan jo ske. Da jeg i forvejen kender kvaliteten på produktet, ventede jeg med glæde på pakken. Den er nu ankommet og varen er helt som forventet. Fin kommunikation med sælger.
TÅBELIGT SPØRSMÅL!!!MEN TAK FOR FINT PRODUKT💥💥💥💥
Jeg synes det er indlysende tåbeligt at bede mig komme med en validering inden jeg overhovedet har modtaget pakken og taget tingen i brug. Jeg ved ikke om det er firmaet eller Trustpilot der er så tåbelige, men det gør mig i hvert fald udelukkende irriteret
Tak for jeres forståelse for min irritation. Nu har jeg med fornøjelse taget jeres fod-rulle i brug. Den er lovende

Odpowiedź od Clinical Innovation ApS
Virkelig dårlig service ved…
Virkelig dårlig service ved returnering. Har sendt vare retur, og har kontaktet dem flere gange uden respons. Har heller ikke modtaget pengene retur. Er obs på det har været jul og nytår. Men de kan i det mindste reagere på henvendelser

Forrygende kundeservice
En træningsmåtte blev ikke leveret. Jeg ringede til Clinical Innovation for at høre, hvor den blev af. CI påtog sig øjeblikkeligt det fulde ansvar for at finde og rette fejlen, de undskyldte og de returnerede af egen drift 20 % af prisen for min ulejlighed. Der kom en mail fra dem med opdatering på sagen inkl. print af deres leverings oplysninger, hvor jeg kunne se pakkenummeret hos GLS og en anden mail, hvor de forklarede, hvad der var gået galt.
Super service og gode materialer at se…
Super service og gode materialer at se hos CI. Kan varmt anbefales til fysioterapeuter, personlige træner og patienter.
Hurtigt forsendelse
Alt var ok!
jeg bestilte varen, den blev leveret som aftalt, og den lever helt op til min forventning.
Så alt er som det skal være.
Rask bekreftelse og levering🍀
BioMekanikerne har handlet hos Clinical…
BioMekanikerne har handlet hos Clinical Innovation i 15 år, og vi har aldrig haft nogle klager over dem.
Hurtig og præcis levering, og kundeservicen er upåklagelig også.
De er vores primære leverandør af alle vores forbrugsvarer og udstyr
Jeg kunne godt lide massagegelen
Sød og venlig personale
Det spiller bare
Ikke noget dårligt at sige om Clinical Innovation; det fungerer bare, inkl. enormt hurtig levering. Vi har brugt dem i mange år.
Nem bestilling, god kvalitet
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.