We hadden een uitstekende begeleidig met het kiezen van de juiste kleur pvc. Daar hebben ze echt alle moeite voor gedaan! De bezorging verliep vlekkeloos en volgens afspraak. We hebben nu een uit... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Snelle levering, helaas flink wat planken beschadigd geraakt tijdens transport, dit werd goed opgelost door nieuwe planken op te sturen. Via whatsapp en telefonisch goed bereikbaar.
Reakcja na opinię
Click PVC besteld van het merk Montinique. Snel geleverd en netjes contact opgenomen door de bezorger bij levering (wij waren niet thuis, vooraf al doorgegeven). Hebben de vloer nog niet gelegd, m... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Click-pvc.com is een betrouwbare en veilige webshop en is lid van WebwinkelKeur. Aangesloten bij een geschillencommissie en juridisch gecontroleerd. De service van Click-pvc.com is hoog, wat ook blijkt uit de positieve reviews.
Schering 23a, 8281 JW, Genemuiden, Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Odpowiedź od Click-pvc.com
We hadden een uitstekende begeleidig met het kiezen van de juiste kleur pvc.
Daar hebben ze echt alle moeite voor gedaan!
De bezorging verliep vlekkeloos en volgens afspraak.
We hebben nu een uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs, helemaal naar onze zin. 😃
n.a.v. bovenstaande hebben we onze ervaringen in onze familie- en kennissenkring gedeeld.

Odpowiedź od Click-pvc.com
Na wat problemen met een collega leverancier ter plaatse zijn we uitgeweken naar click-pvc waar ze onmiddellijk bereid waren ons te helpen. Een uurtje later stond onze gewenste vloer klaar in hun opslag en na een kopje koffie werd er keurig geholpen met inladen. Ook onderhandeling over de prijs verliep gunstig en volledig tevreden konden we weer naar Eindhoven.
Complimenten voor de geleverde service van dit bedrijf.

Odpowiedź od Click-pvc.com
Een vloer van uitstekende kwaliteit. Hij is eenvoudig te leggen, heeft een mooie matte afwerking — wat voor mij erg belangrijk is vanwege de ramen op het zuiden — en de levering was snel. Ik vind het belangrijk dat een vloer een natuurlijke uitstraling heeft, en dat heeft deze vloer absoluut

Odpowiedź od Click-pvc.com
Interessante prijs en snelle levering mogelijk

Odpowiedź od Click-pvc.com
Wij hadden pvc besteld maar het bleek click pvc te zijn.
De leverdatum en tijd was al bekend. Nog snel telefonisch contact gehad dat het plak pvc moest zijn.
Geen enkel probleem. Ze moesten even checken dat de order niet al in de auto lag, maar ze zouden hun best doen. En het is gelukt.
Contact over en weer ging super snel en was zeer vriendelijk. Ik zou Click pvc.com dan ook zeker bij een ieder aanraden

Odpowiedź od Click-pvc.com
Snelle service, snelle communicatie over de levering van uit het bedrijf. Goede kwaliteit PVC voldoet volledig aan de verwachtingen. Mijn volgende bestelling is zeker weer bij dit bedrijf.

Odpowiedź od Click-pvc.com
Zeer correcte en snelle levering van kleurstalen

Odpowiedź od Click-pvc.com
Prima ervaring! Na het bestellen van 3 proefstukjes en een goed advies over de app van de hoeveelheid een keuze gemaakt. Keurige aflevering op de afgesproken dag. Vloer moeten we nog leggen maar hij oogt nu al prachtig.

Odpowiedź od Click-pvc.com
Hebben de vloer nog niet gelegd, maar de aantallen lijken te kloppen. Alle pakken zijn daarnaast uit één batch geleverd, super.

Prix intéressant.
Seul bémol : la date de promotion a été prolongée d'un mois et si j'avais commandé un jour après la date butoir j'aurai eu les mêmes prix MAIS avec un cadeau en PLUS à savour une Enceinte Bluetooth. Malgré mon mail envoyé je n'ai pas eu de geste commercial à un jour près ce qui est dommage!

netjes en vlug afgehandeld

Odpowiedź od Click-pvc.com
Eerst staaltjes aangevraagd. Kwamen meteen de volgende werkdag binnen. Bij de staaltje was ik al onder de indruk van de kwaliteit. Direct de vloer besteld en deze werd netjes op de afgesproken dag bezorgd. Ondertussen een deel van de vloer gelegd en het ziet er fantastisch uit!

Odpowiedź od Click-pvc.com
PVC vloer besteld en zelf afgehaald. Mooie kwaliteit en makkelijk te leggen.
Verder is de communicatie en behulpzaam zeer goed, evenals de scherpe prijs.
Wij overwegen dan ook zeker om in de toekomst meerdere vertrekken in onze woning te voorzien van een nieuwe pvc vloer van click-pvc.com

Odpowiedź od Click-pvc.com
Netjes behandelt. Goed verpakt. Makkelijk gecommuniceerd via whatsapp.

Odpowiedź od Click-pvc.com
Goede kwaliteit aan een goede prijs. Ik kreeg zelfs extra korting toen ik nog vloer bijbestelde. Zeer tevreden.

Odpowiedź od Click-pvc.com
Super vriendelijke medewerkers en denken goed mee

Odpowiedź od Click-pvc.com
Heel mooie korting, levering volgens afspraak en vriendelijke chauffeur

Odpowiedź od Click-pvc.com
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.