Un concept original qui plait autant a…
Un concept original qui plait autant a bebe qu' aux parents
Clever Faces creates personalized board books for babies aged 0–2, featuring the faces they love most. Each book is printed on sturdy, wipeable board pages with rounded corners, designed for little hands and real-life messes. Inside, you’ll find 50 diverse vocabulary words tailored to themes like colors, animals, or vehicles, paired with photo-realistic AI portraits of your baby’s favorite people. We transform your uploaded photos into lifelike images that spark recognition, connection, and learning. It’s a screen-free, science-backed way to support early development with something truly personal. Clever Faces is a mom-founded, proudly inclusive brand that believes every baby deserves to see themselves and their loved ones in the pages of their first books.
Un concept original qui plait autant a bebe qu' aux parents
Une super idée de cadeau pour nos proches !
Très simple et amusant à faire du début à la fin, pour un résultat de qualité !
Nous avons eu la bonne idée de commander ces livres il y a quelques mois et ils ont été très utiles lorsque je suis partie en déplacement et que mon absence a été dure pour mon petit garçon de 16 mois, il regardait le livre avec les photos de sa maman et ça allait mieux !
Par ailleurs l’expérience de création du livre est vraiment sympa, on a bien rigolé !