1. Dostawca filtrów do wody
  2. Zakład uzdatniania wody
  3. Uzdatnianie wody

Napisane przez firmę

Om Clearwell – Helt rent vand, en sand fornøjelse. Hos Clearwell er vi dedikerede til at levere avanceret vandfiltreringsteknologi, der sikrer dig rent, klart og sundt drikkevand – hver dag. Vores højeffektive vandfiltre fjerner op til 99% af urenheder og bakterier, forbedrer smagen og lugten af dit vand og øger din hydrering og generelle sundhed. Vi tilbyder samme højkvalitetsprodukter som FlowPure, skræddersyet til både private hjem og erhverv, så du kan nyde sikkert, velsmagende vand uden kompromis. Hvorfor vælge Clearwell? ✔ Effektiv vandrensning – Fjerner bakterier, tungmetaller og andre skadelige partikler ✔ Forbedret smag og kvalitet – Oplev friskere og renere drikkevand ✔ Miljøvenlige løsninger – Bæredygtige filtre, der minimerer plastikforbrug ✔ Let at installere og bruge – Ingen komplicerede systemer Vi tror på, at rent vand er en menneskeret, og vores mission er at gøre bæredygtige og effektive vandfiltreringsløsninger tilgængelige for alle. 💧 Clearwell – Fordi rent vand gør en forskel 💧

4,5

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 3 z 5

Nu prøver jeg at vælge det bedste…

Nu prøver jeg at vælge det bedste vandfilter til køkken på markedet i junglen af ​​produkter. Det er slet ikke nemt. Jeg ser, at alle, der har købt dette produkt, er meget tilfredse. Okay, men har nogen fået lavet en drikkevandsanalyse for at se, om dette produkt virkelig renser alt, hvad det lover?

6 września 2025

Odpowiedź od Clearwell

Tak for at vælge og prøve vores vandfiltreringsprodukt fra Clearwell.
Det er rigtigt, der er flere muligheder på markedet.
Hos Clearwell tager vi vandfiltrering seriøst, og derfor sender vi et testkit med i hver startpakke, så kunden selv kan teste sit vand før og efter brug af vores filtreringsprodukt.
Det giver maksimal indsigt og mulighed for at bedømme vores produkt.
Ved spørgsmål eller andet står vores kundeservice klar til at hjælpe på info@clerwell.dk

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft Clearwells vandfilter i et…

Jeg har haft Clearwells vandfilter i et par måneder nu, og jeg er virkelig imponeret. Vandet smager markant bedre – ingen mærkelig lugt eller bismag, bare frisk og klart. Det føles også trygt at vide, at op til 99 % af urenheder og bakterier bliver fjernet.

Installationen var enkel, og jeg kunne selv sætte det op uden problemer. Jeg sætter også stor pris på, at filtrene er bæredygtige og hjælper med at reducere plastikforbruget. Det er rart at finde en løsning, der både er god for mig og for miljøet.

Alt i alt en rigtig god investering, og jeg kan varmt anbefale Clearwell til alle, der vil have rent, velsmagende og sikkert drikkevand hver dag.

8 sierpnia 2025

Godt produkt

Super produkt, har været nemt at sætte op og virker godt!

4 sierpnia 2025

Hej Jacob!

Tusind tak for at dele din oplevelse med Clearwell Filteret

Oceniono na 5 z 5

10/10 mega god kvalitet og hurtig…

10/10 mega god kvalitet og hurtig levering!

8 sierpnia 2025

Hej Sara!

Tak for at fortælle hvor godt det har virket og at du modtog pakken rigtig hurtigt!

Håber du får en god fredag!

Mega lækkert produkt

Mega lækkert produkt! Virkelig god kvalitet! :=) Kæmpe anbefaling herfra!

27 czerwca 2025

Hej Jannik,

Mega fedt at du anvender vores Vandfilter, håber at du fortsætter her.

Rigtig god dag!

Kan virkelig mærke forskel

Kan virkelig mærke forskel! Kan klart anbefales.

Hej Ida,

Tak for din anmeldelse! Det er vi meget glade for at du deler din oplevelse :)

Virkelig et godt produkt

Virkelig et godt produkt, giver næste ikke mening, ikke at bruge det.

Hej Per,

Det er godt du har det lågsus ;-)

Tak for din anmeldelse af produktet!

Perfect product

Perfect product, works as advertised

Hej Oliver.
Lovely to hear that your experience is good! :)

Godt produkt

Hurtig levering, nemt at anvende og god produkt kvalitet - stor anbefaling herfra

Hej mr. Nobody :-)

Håber du har det godt! og vi er totalt glade for din anmeldelse :-)

Super lækkert filter!

Jeg kan virkelig smage forskellen på mit vand efter jeg har fået dette filter – det smager meget renere og friskere. Installationen var nem, og det hele fungerede bare fra start. Kæmpe anbefaling herfra til alle, der gerne vil opgradere deres vand derhjemme. Klar forbedring i hverdagen!

15 kwietnia 2025

Hej Sebastian!

Tak for din feedback til vores produkt og vi er rigtig glade for at du anvender det!

Super lækkert filter!

Jeg kan virkelig smage forskellen på mit vand, efter jeg har fået dette filter - kæmpe anbefaling.

4 kwietnia 2025

Hej Mathias,
Tak for din anbefaling, den varmer.

Tydelig smagsforskel på vandet

God oplevelse med leveringen. Kunne smage forskel på vandet, hvilket jeg ikke havde regnet med. Kan kun anbefale det👍🏽

Hej Axel,

Vi glade for at du deler din oplevelse med vores vandfilter!

Håber du forsat vil forblive glad for det

Rigtig god dag!

Oceniono na 5 z 5

Det var nemt at installere

Det var nemt at installere, pakken kom hurtigt, og vandet er blevet meget renere – jeg kan kun anbefale det!

Hej Andreas,

Fedt at høre det bare var lige til.
Vi glade for du anbefaler det videre.

Jeg modtog pakken hurtigt

Jeg modtog pakken hurtigt, og det var mega nemt at installere. Vandet er meget renere og vil anbefale dette til alle

Hej Thomas,

Godt at høre leveringen gik smertefrit og alt var lige til.

Håber du fremadrettet vil forsætte med at bruge vandfiltert.

Rigtig god dag

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej