Jag fick en sämre produkt än den vanliga Clear eyes som heter Bright eyes och den fungerar inte alls, istället irriterar den mina ögon mer. Red: jag ber om ursäkt, produkten ni skickade till mig... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
På nettsiden deres står det 1-2 dager leveringstid. Skjønner at det kan gå litt lengre tid når ting er utsolgt. Men jeg valgte å bytte til en vare dere har. Det er 6 dager siden. Første bestilling er... Zobacz więcej
Man känner sig piggare och fräschare på mornarna samt att man ser piggare ut . har ett relativt dammigt jobb som gör att man lätt får iriterande och röda ögon efter jobbet då brukar jag använda cl... Zobacz więcej
Betalade extra för att få snabbt paket, mailade även kundtjänst om detta fick inget svar förens 2 dagar senare och paketet skickades inte omgående så jag fick det inte innan jag åkte i väg dessvärre.... Zobacz więcej
Hos oss kan du köpa Clear Eyes i Sverige. Oavsett vilken typ av problem du har – röda ögon, datortrötta ögon, allergi eller irritation – kan du få bukt med problemen genom att köpa produkterna från oss. Alla våra ögondroppar från Clear Eyes säljes i smarta förpackningar med mellan 6 ml och 30 ml i varje. Clear Eyes ögondroppar köper ni hos oss till Sveriges lägsta priser. Vi har snabb leverans och gratis frakt, köp idag och få dina produkter redan imorgon. Vi erbjuder även lägsta-pris-garanti, skulle ni hitta samma produkt billigare någon annan stans så kommer vi matcha priset!
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Var lite rädd att dom inte skulle ha samma effekt som dom vanliga men dom gör sitt jobb funkar bra 👍🏾
-10!!! Det här är bedrägeri!! Jag beställde ett paket som aldrig kom, hade fått spårningslänk och att paketet var på väg men man kunde inte se mer än det. Väntade i några dagar och ingenting hände! Jag mailade till dom fick aldrig något svar. Jag lyckades hitta en till mailadress till en person som hette Alexandra Samaras som jag mailade 5 gånger och som kom med historien om att det är leverans problem inom hela EU och att jag ställs i kö samt att dom kommer skicka min beställning så fort dom får in en ny leverans. Mind you! Det hände aldrig! Det här var förra året! Enligt henne kunde jag välja om jag vill stå i kön eller få en återbetalning och att det fanns över 500 personer i kön. Jag svarade att jag ville ha en återbetalning.
Fick jag det? Nej.
Fick jag mitt paket? Nej.
Fick jag något svar på alla mina mail efter jag sagt att jag vill ha återbetalning? Nej.
Hela den processen med mailandet tog flera månader och fortfarande inget.
Beställ inget från den här sidan!!!!!
Jag gjorde min beställning den 11 juli. Idag har vi den 1 augusti och jag har fortfarande INTE fått någon leverans. Jag är mycket missnöjd.
Thony Cedrius
Betalade extra för att få snabbt paket, mailade även kundtjänst om detta fick inget svar förens 2 dagar senare och paketet skickades inte omgående så jag fick det inte innan jag åkte i väg dessvärre. väldigt tråkigt
Fick bra hjälp när mitt paket hamnat på villovägar och dom löste problemet smidigt
Very easy to order and the delivery is always quick and correct!
Ta tillbaka den ursprungliga