Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Sinds onze oprichting in juli 2022 is Clean Up Tiel uitgegroeid van een kleinschalig initiatief tot een professioneel schoonmaakbedrijf met een stevige positie in de regio Tiel en ver daarbuiten. Wat begon met twee jonge ondernemers en een passie voor glasbewassing, is inmiddels een breed georiënteerd schoonmaakbedrijf met een groeiend team en een indrukwekkend klantenbestand. Vandaag de dag bedienen we niet alleen particulieren, maar vooral ook een groot aantal zakelijke opdrachtgevers, zoals vastgoedbeheerders, VvE’s, kantoren, zorginstellingen en retail. Onze diensten zijn meegegroeid met de vraag uit de markt: van glasbewassing en gevelreiniging tot complete kantooronderhoud, portiekreiniging en specialistische schoonmaak. Bij Clean Up Tiel draait alles om kwaliteit, betrouwbaarheid en duidelijke communicatie. Wij werken met vaste contactpersonen, goed opgeleide medewerkers en moderne technieken om constante kwaliteit te leveren. Onze opdrachtgevers waarderen ons om onze heldere afspraken, flexibele inzetbaarheid en servicegerichte aanpak. Of het nu gaat om een representatief kantoorpand, een brandschoon trappenhuis of periodiek onderhoud aan een VvE-complex, wij zorgen dat elk gebouw gezien mag worden.
Dane kontaktowe
Kapelstraat 17, 4061RB, Ophemert, Holandia
- +31 6 84947979
- maxim@cleanuptiel.nl
- cleanuptiel.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Clean up Tiel 5 sterren!
Clean Up Tiel is een prettig en betrouwbaar bedrijf. Het magazijn is netjes en goed georganiseerd, en de samenwerking verloopt soepel. Aanrader voor wie op zoek is naar een professionele partij.
Tevreden klant!
Professioneel, vriendelijk en altijd netjes werk. Ramen en kozijnen stralen weer, echt een aanrader!
Betrouwbare service
Bij ons kantoorpand en magazijn wordt alles altijd keurig bijgehouden. De ramen zijn altijd streeploos schoon, zowel beneden als boven. Hij werkt snel, netjes en is betrouwbaar. Echt een aanrader voor wie iemand zoekt die zijn werk met zorg en vakmanschap doet.
Goeie service!
Topservice en perfect resultaat!
Clean Up Tiel levert echt vakwerk. Mijn ramen en kozijnen zijn nog nooit zo schoon geweest – streeploos en glanzend! Ze werken snel, netjes en met oog voor detail. Daarnaast zijn ze vriendelijk, betrouwbaar en altijd op tijd. Ook het contact vooraf verliep soepel en professioneel. Kortom: een bedrijf dat je met een gerust hart aan je ramen laat werken. Een echte aanrader!
Zeker een aanrader
Vriendelijke gozer met een prachtig prijsvoorstel werkte snel en zorgvuldig.
Was snel met inplannen en zeer tevreden met de algemene service!!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.