Vi har været så heldig at have Monika i vores hus. Hun er verdens dygtigste til at gøre rent og kan selv vurdere hvor der trænger til at blive gjord rent. Hun møder smilende og i godt humør hvergang... Zobacz więcej
Vi har gennem lang tid brugt Classic Clean til rengøring i Svane Køkkenet Randers, og kan bestemt anbefale dem. De er grundige, mødestabile og yderst fleksible, hvis vi har behov for yderligere tjen... Zobacz więcej
Stor ros fra min mor, som valgte classic clean fremfor hjemmeplejen, da hun udelukkende skulle ha hjælp til rengøring. Altid søde og dygtige mennesker, som kommer for at klare opgaven. Dato angivel... Zobacz więcej
En temmelig bedaget lejlighed nydelig rengjort. Der var nogle ganske få ting som ikke engang Classic Clean kunne klare, men det må tilskrives alder eller dårlig vedligeholdelse. Meget fint arbejde.
Napisane przez firmę
Rengøringsløsninger til boligforeninger, kommuner og erhverv. Kvalitet og nærvær siden 1995.
Pramvej 5A, 8940, Randers, Dania
- info@classic-clean.dk
- classic-clean.dk
En temmelig bedaget lejlighed nydelig…
Jeg får gjort rent hver 14 dag hos…
Jeg får gjort rent hver 14 dag hos classic Clean. Det er jeg meget tilfreds med. Alle er meget flinke og søde. Og skulle der opstå et problem søger de altid at løse det på bedste måde.
Vi har kun positive ting at sige om…
Vi har kun positive ting at sige om classic clean, som overtog vores rengøring den 1/12 2020. Vores "gamle" rengøringsassistent fulgte med over til classic clean. Der er styr på afløsning ved sygdom og der er fokus på at give den bedste rengøring, man kan.
Jeg har givet 4 stjerner, da jeg er af den overbevisning at der altid er plads til forbedring uanset hvad man arbejder med.
Classic Clean har altid leveret en…
Classic Clean har altid leveret en stabil service. Er meget tilfreds
Classic Clean gør det godt.
Anders bor i bofællesskab og har brug for hjælp til rengøring. Han er af kommunen bevilget rengøring hver anden onsdag. Her bliver der gjort rent i ca. 1 time. Anders valgte at bestille Classic Clean til også at lave en hovedrengøring. Det var et godt valg. Han fik et fint tilbud og der blev gjort rent over det hele - på en absolut tilfredsstillende måde. Det har han besluttet sig for, at han vil have gjort et par gange om året. Resultatet var over al forventning.
Min mand og jeg
Min mand og jeg, har gennem længere tid, haft rengøring fra Classic clean - Iben,som vi varmt kan anbefale. Er super godt tilfreds.
Så har jeg igen haft rengøring fra…
Så har jeg igen haft rengøring fra Classic Clean jeg er meget glad for det
Endnu engang en ren oplevelse med…
Endnu engang en ren oplevelse med Monica, alt er i skønneste orden 😃
Bruger Classic Clean i mit hjem til…
Bruger Classic Clean i mit hjem til rengøring,det er jeg meget tilfreds med,og hvor jeg bor i en boligforening har de dem også til trappe vask, jeg kan varmt anbefale det firma..
God service!
God service!
Bookede 4 timer, og fik gjort lejligheden godt rent.
Kan klart anbefales.
Det bedste rengøringfirma jeg har haft…
Det bedste rengøringfirma jeg har haft de sidste 7 år. Skulle man være at så heldig, at få Mo..... eller Lou.....
Så er der perfekt godt rent
Det er altid en stor fornøjelse :-)
Meget effektiv flytterengøring af vores…
Meget effektiv flytterengøring af vores hus.
Sød medarbejder.
Vi anbefaler gerne til andre.

Odpowiedź od Classic Clean
Jeg er meget tilfreds med Classic Clean…
Jeg er meget tilfreds med Classic Clean og min rengørings hjælp, det er meget vigtig for mig at det sammen person der kommer hver gang.
Virkelig godt
Virkelig godt. God service og rent, rent, rent. Bruger meget gerne igen
Jeg er meget tilfreds med Classic…
Jeg er meget tilfreds med Classic Clean, fordi de hjælper mig med ting som jeg ikke kan selv. Min assistent er meget dygtig og venlig. Kan varmt anbefales!

Perfekt rengøringsselskab
Hejsa, vi har brugt Classic Clean, til en hel rengøring af en andelsbolig i Viborg.
Kanon flot arbejde, vi er så tilfredse. 👍👍

God og flot rengøring
God og flot rengøring. Rigtig fin dialog med rengøringsteam omkring opgaver og forventninger.
Meget glad ved min faste medarbejder…
Meget glad ved min faste medarbejder hun er rigtig god ♥️

Odpowiedź od Classic Clean
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.