CLARUS IT Recenzje 11

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,4

Napisane przez firmę

Hos Clarus IT hjælper vi virksomheder med at få mest muligt ud af deres IT-løsninger – nemt, sikkert og effektivt. Vi er specialister i: 💻 Salg og leasing af hardware og software 💻 Cloud-løsninger 💻 IT-sikkerhed og infrastruktur Vi tror på tillidsfulde og langvarige relationer gennem en professionel, personlig og ærlig tilgang. Vores mål er at skabe tryghed og sikkerhed i hele købsprocessen – fra første rådgivning til implementering og support.

4,4

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Verdensklasse service og mennesker :-)

Verdensklasse service og mennesker :-)

Eneste leverandør vi bruger til IT i vores forretning.

2 maja 2025

Hej Sebastian
Tusind tak for de flotte ord 😊 Vi sætter stor pris på at være jeres foretrukne IT-leverandør. Det betyder meget for os, og vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

God service siden 2005

Jeg har brugt Clarus fra før de hed Clarus, og har altid fået hurtig, venlig og professionel hjælp til alle de skøre ting jeg skulle have hjælpe til. Stor eller lille opgave ændrer ikke på niveauet og kvaliteten af service fra Clarus

/Thomas

21 marca 2025

Tusind tak for feedback Thomas. Altid en fornøjelse at hjælpe dig 😊

Oceniono na 5 z 5

Outstanding service og ekspedition!!!

Outstanding service og ekspedition, som altid. Vi bestilte en MacBook Pro og modtog den med fragt dagen efter ordren var afgivet. Varme anbefalinger herfra og stort tak til Heidi og Camilla.
Vh, Jakob

4 lutego 2025

Hej Jakob
Vi sætter stor pris på din feedback. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den effektive leveringstid. Vores team arbejder dedikeret for at sikre, at alle bestillinger bliver behandlet hurtigt og præcist.

Vi er glade for at bruge Clarus IT

Vi er glade for at bruge Clarus IT. De er altid profesionelle, hurtige til at reagere på vores henvendelser og ikke mindst rigtig dygtige til deres arbejde. Vi kan klart give vores bedste anbefaling her fra

23 stycznia 2025

Hej Tina
Vi sætter stor pris på din anbefaling, og ser frem til at fortsætte med at levere en hurtig og professionel service.

Oceniono na 5 z 5

Altid klar til at løse opgaverne

Altid klar til at løse opgaverne. Og lære fra sig - så man bliver bedre og hurtigere til selv at klare tingene
Generelt god og venlig service
Mvh. Frede Damgaard

27 stycznia 2024

Hej Frede
Vi er glade for at høre, at vores team altid er klar til at løse opgaverne og dele deres viden. Din feedback betyder meget for os.
Og... vi er vilde med din positive mailhilsen "Vær god ved dig selv!"

Oceniono na 5 z 5

Hurtig, god og informativ service

Jeg har været supertilfreds med den hjælp, jeg har fået ved Clarus i forbindelse med leasing af ny maskine. Hurtig, god og informativ service. Og skønt at mærke kompetent, personlig betjening fra gode folk, som rådgiver mig i den retning, jeg havde brug for. Som lille virksomhed er glad for at have valgt en leasingløsning denne gang fremfor at eje. Det er trygt at vide, at hjælpen er "lige om hjørnet".

10 grudnia 2024

Hej Lotte
Mange tak for din positive anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med vores service og den rådgivning, du har fået.
"Vi er lige om hjørnet" ☺️

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god og ærlig service

Virkelig god klar, hjælpsom og ærlig service - kan helt klart anbefale Clarus.

25 listopada 2024

Hej Mikkel
Tak for din feedback. Vi sætter altid stor pris på en anbefaling til dit netværk :-)

Nemt og gnidningsfrit

Nemt og gnidningsfrit. Gode betingelser og priser. Er særligt glad for noget af det "genbrugs IT" jeg har leaset/købt, som lever helt op til forventningerne.

20 grudnia 2024

Hej Victor
Er glad for at høre processen har været nem. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du løbende ønsker at modtage listen over tilgængeligt brugt udstyr.
Hilsen Heidi

5 stjerner over hele linjen

Alt fra start til slut er gået gnidningsfrit. Vi har leaset ny iPhone igennem Clarus og er meget tilfredse. Vi kommer helt sikkert til at lease mere her igennem.

1 stycznia 2025

Hej Amalia
Det glæder os at høre, du har haft en god oplevelse med leasing af ny iPhone.
Når tiden er inde til at opdatere mere af jeres IT udstyr, hjælper vi gerne igen.

Jeg havde en ældre MacBook

Jeg havde en ældre MacBook, som krævede hurtig udskiftning.
Afsøgning af mine behov ✅
Lynhurtig og faglig rådgivning ✅
Opsætning af ny MacBook ✅
Sikret, at alt fungerede ✅

Mine varmeste anbefalinger - og jeg leasede min nye maskine. Det har jeg ikke gjort før - og er yderst tilfreds.

Og altid et smil fra kundeservice ✅

12 marca 2024

Odpowiedź od CLARUS IT

Hej Maj Britt. Tak for dine anbefalinger :-)

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej