Zobacz, co mówią recenzenci
Jeg har fået lavet et horoskop af Margret, og det var så brugbart og præcist. Det har hjulpet mig til stor klarhed. Fuld tilfredshed fra min side af. Jeg giver min varmeste anbefaling.
Jeg har haft en fantastisk dejlig oplevelse hos Margrèt, som jeg besøgte til en clairvoyance for første gang og blev virkelig forbløffet over hvor præcis, dybtgående og dygtig hun er. Margrèt guide... Zobacz więcej
Jeg har fået lavet et horoskop af Margret
Jennifer
Jeg har besøgt Magret flere gange, og hver eneste gang har jeg gået derfra med en følelse af klarhed og ro. Hun er utrolig dygtig til at formidle budskaber på en måde, der er både kærlig og direkte – uden omsvøb, men altid med stor varme og respekt.
Det, jeg især sætter pris på ved Magret, er, at hendes guidance ikke blot er generelle ord, men virkelig rammer det, jeg står i.
Hun skaber et rum, hvor man føler sig mødt og forstået, samtidig med at hun giver meget konkrete og brugbare indsigter, som man kan tage med sig i hverdagen og jeg har endnu ikke oplevet at tingene ikke har udfoldet sig som hun har sagt.
Jeg vil til enhver tid anbefale Magret til alle, der har brug for ærlige, klare og kærlige råd. Hun er uden tvivl en af de bedste, jeg har mødt inden for sit felt. Og jeg glæder mig allerede til næste gang, jeg får mulighed for at besøge hende igen
Jeg havde et meget givtigt besøg hos…
Jeg havde et meget givtigt besøg hos clairvoyant Margret Levring Grøn. Hun er lyttende, åben og formår at skabe en rolig og tryg stemning – selv når samtalen drejer sig om svære og alvorlige emner. Hun er direkte og tydelig i sin kommunikation, hvilket gør oplevelsen både jordnær og brugbar. Jeg følte stor tillid og gik derfra med klarhed og ro. Kan varmt anbefales.
En oplevelse udover det sædvanlige!
En oplevelse udover det sædvanlige!
Hvis du på noget måde er i tvivl om clairvoyance findes skal du prøve Margret og du er ikke i tvivl længere. Hun ved præcis hvorfor du er kommet og hvad du ønsker svar på og vigtigst af alt har hun svarene - de fleste af dem. Samtaleterapi på et helt andet og mere effektivt niveau
Tak for en rigtig god
Tak for en rigtig god, brugbar og dybdegående session - Den var meget værdsat!
Jeg har for første gang besøgt en…
Jeg har for første gang besøgt en clairvoyant og vidste derfor ikke, hvad jeg kunne forvente og var også meget skeptisk.
Jeg må dog sige, at efter at jeg har været hos Margrèt Grøn Levring er jeg overhovedet ikke i tvivl om, at der virkelig findes mennesker, som er født med en sådan gave.
Hun italesatte mine tanker og følelser, beskrev min kone, fortalte om mit arbejde og økonomi samt grunden til, at jeg havde opsøgt hende.
Det skal nævnes, at hun havde ikke fået noget info fra mig. Alt stemte 100%. Hun beskrev desuden flere af mine familiemedlemmer og deres væremåde. Jeg fik råd og vejledning omkring mine problemstillinger.
Desuden er hun meget venlig og imødekommende. Hvis en ven ikke havde anbefalet hende, så var jeg nok ikke mødt op, for hun annoncerer jo sjældent på nettet, men nu har jeg heldigvis hendes visitkort, hvis jeg igen kommer i en situation, hvor jeg får behov.
Jeg kan med god samvittighed anbefale Margrèt.
Jens N. Kops
En fantastisk oplevelse med Margret!
Jeg havde fornøjelsen af at besøge Margret, og jeg må sige, at det var en utrolig positiv oplevelse. Margret er meget professionel og giver klare meldinger. Jeg blev virkelig overrasket over, hvor godt hun ramte med at fortælle om min problemstilling og har givet mig god vejledning.
Hun udstråler en hjertelighed, der får en til at føle sig hjemme fra første øjeblik. Det føltes som om, jeg kendte hende længe, hvilket kun gjorde besøget endnu mere behageligt.
Jeg kan varmt anbefale at besøge Margret, og jeg ser frem til at komme tilbage. Det var bestemt ikke sidste gang!
⭐⭐⭐⭐⭐
Bedste clairvoyant
Nu er jeg kommet ved Margret et par gange og det er utroligt hvad hun kan.
Jeg kan kun anbefale hende på det kraftigste.
Aldrig har jeg mødt så dygtig en clairvoyant og så præcis.
Det er bestemt ikke sidste gang for mit vedkommende.
Magret Løvring har lavet min horoskop
Magret Løvring har lavet min horoskop. Usædvanlig detaljeret og tilmed sendt i lydfil, så man kan gennemgå det i sit eget tempo og tid.
Jeg er imponeret over, hvor meget der passer med min personlighed, min livsrejse og nuværende situation. Virkelig professionelt.
Kan varmt anbefale Margrets professionelle evner indenfor clairvoyance og horoskop opbygning.
Dobbelt Skytte
Margret har en helt særlig evne…
Margret har en helt særlig evne indenfor det spirituelle, hvilket jeg både har fået glæde af gennem clairvoyance, og da hun lagde mit fødselshoroskop. Hun er meget ærlig i sin læsning og kommer med brugbare og konkrete råd. Fødselshoroskopet var meget detaljeret, og det var en spændende og brugbar oplevelse, som har givet stof til eftertanke. Jeg kan klart anbefale et besøg hos hende, hvis du mangler spirituel vejledning.
En super oplevelse!
Havde bestilt en clairvoyance hos, Margret - og det fortryder jeg bestemt ikke. Margret er et utroligt behageligt menneske, og man føler sig virkeligt godt tilpas ☀️ Og hendes evner er der ingen tvivl om, for jeg tror faktisk ikke hun ramte forkert en eneste gang omkring ting der var sket i mit liv!
Så efterfølgende bestilte jeg et horoskop hos hende……Wauw, siger jeg bare! Jeg fik 3,5 times lydfiler, som er helt utroligt spændende! - og så rammer det min person 100% Min ex-kæreste klappede i hvertfald i hænderne, efter hun havde hørt Margrets 20 minutters sammenfatning af min person - alt var der 🧚♂️😅
Så nu bliver det spændende at følge med de næste 4 år (som horoskopet dækker), og se hvor meget der holder stik ☀️
Jeg kan på det varmeste anbefale Margret, hvis man søger nogle svar, eller man vil blive klogere på sig selv 🧚♂️
Jeg fik lagt mit fødselshoroskop hos…
Jeg fik lagt mit fødselshoroskop hos Margret her for nylig, og jeg har været meget glad for den detaljerede og grundige gennemgang, jeg fik tilsendt.
Jeg måtte gennemlytte lydfilerne flere gange, da informationsmængden var så omfattende og nuanceret, og min oplevelse er, at Margret har givet mig et vældig godt udgangspunkt til at håndtere udfordringer og gribe de muligheder, der ligger på min livsvej.
Jeg er generelt selektiv og kritisk og tager bestemt ikke al vejledning for gode varer, men jeg anerkender til gengæld også, når jeg møder dedikation, kvalitet og oprigtighed.
Jeg kan varmt anbefale Margret, hvis du har brug for vejledning eller har planer om at få lagt dit horoskop.
Mvh
Tine
En unik oplevelse
Jeg har aldrig været overbevist om, at mennesker kan have forbindelse til de døde eller andre væsener, da det er noget, jeg har svært ved at forholde mig til. Alligevel må jeg indrømme, at jeg blev positivt overrasket. Margrét beskrev præcist, hvorfor jeg havde opsøgt hende, og hun gav en detaljeret beskrivelse af min situation samt de mennesker, jeg omgiver mig med til daglig. Det var en unik og meget speciel oplevelse. Da hun endda gav mig råd om, hvordan jeg kunne ændre min situation uden at det blev en økonomisk byrde, følte jeg, at jeg havde nået mit mål. Det er nu fire måneder siden, jeg besøgte hende, og alt, hvad hun sagde, har udviklet sig positivt, præcis som hun forudså. Jeg er dybt taknemmelig.
****
Kære Margret,
Tusind tak for en fantastisk clairvoyant session hos dig igår 🙏🏼
Synes du fortjene en stor ros.🌸 du fortjente 5 stjerne fra mig
Mvh
FW
De varmeste anbefalinger af Margret
De varmeste anbefalinger af Margret, som på en klar og konkret måde formidlede budskaber til mig. Jeg følte mig set og jeg kunne nikke genkendende til det meste af det Margret fortalte mig.
Jeg kontaktede Margret med et ønske om perspektiver på min arbejdsmæssige position og jeg gik derfra med en større afklarethed og med nogle ret konkrete indspark.
En stor anbefaling herfra.
Tak for en på alle måder givende oplevelse
Tak for en på alle måder givende, afklarende og skøn oplevelse. Margret er super klar og konkret, og det er imponerende så præcise ting jeg fik at vide, og som jeg kan bruge. Margret var med det samme på de områder jeg kom for, og så fik jeg en masse mere med også. Jeg er kræsen med hvem der får lov at sige noget så personligt og dykke ned i information til mig. Jeg oplevede en gensidig tillid og respekt - og gik med et smil og en skøn oplevelse rigere - det gør jeg gerne igen.
I har alle brug for en psykolog
I har alle brug for en psykolog. Elendige stakler
Har haft en rigtig god oplevelse hos…
Har haft en rigtig god oplevelse hos Margret og vil klart komme igen. Margret er meget behagelig.
Besøg Margrét!
Jeg kan absolut anbefale at besøge Margrét. Hun er rar og venlig at være sammen med. Det er nogle helt nye vinkler, der kommer på ens problemer, så nu skal jeg også lige have gang i et horoskop fra hende, som åbenbart har lang ventetid. Tak til Margrét.
Skøn og virkelig dygtig.
Jeg havde en utrolig givende oplevelse hos Margrèt. Jeg følte mig virkelig set og forstået og hendes ekspertise og varme væsen skabte en atmosfære af tryghed og tillid og hvis jeg får behov, så vil jeg opsøge hende igen. Hun får 5 stjerner fra mig, for jeg har aldrig oplevet en clairvoyant rådgivning så unik.
Venlig hilsen
Jeff
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.