ClaimBee Recenzje

171
Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Astăzi am primit bani, pentru 1 persoana din 3.Am fost informat ca vor primi recompensa și soția și copilul. Zborul a, avut întârziere peste 5 ore. Am încheiat dosarul în NOV 2025,si astăzi am primit... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Recomand cu toata increderea ClaimBee! Datorita profesionalismului si implicarii echipei am obtinut compensatia pentru zborul meu.Comunicarea a fost prompta,transparenta si foarte prietenoasa.Voi r... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Sau ocupat de tot, eu doar a trebuit sa am răbdare și în final a venit și ziua când am recuperat banii, pe aceasta cale mulțumesc întregii echipe pentru sprijinul și ajutorul acordat, recomand să ap... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Cu toate ca am fost taxat cu un comision de succes destul de mare (41% + tva) "albinutele" si-au facut treaba atunci cand operatorul aerian (Animawings) a ales sa ignore orice comunicare. Toate disc... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi prawne

O ClaimBee

Napisane przez firmę

ClaimBee is a company that helps air passengers claim compensation of up to €600 for delayed, cancelled, or overbooked flights, in accordance with EU Regulation 261/2004. We handle the entire process – from checking eligibility to securing the payout – and our clients don’t pay a thing unless we win their case.

We’re fast, efficient, and fully committed to our mission: turning missed flights into recovered money.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 83% z negatywnych recenzji

Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

(171)

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 121

Napisz recenzję

Recomand cu drag!

Comunicare ok si rapida. Raspuns pe intelesul nostru si mereu activi cand am avut intrebari. Multumesc! Recomand cu drag

7 kwietnia 2026

Eficienti

Am apelat la echipa ClaimBee după ce zborul meu a avut o întârziere de câteva ore. Procesul prin ClaimBee a fost foarte simplu: am completat online cererea cu detaliile zborului și am încărcat biletul. De acolo ei s au ocupat de tot. Am fost informat periodic despre stadiul solicitării, iar după aproximativ 9 luni am primit 203 euro.

8 lipca 2025
Oceniono na 2 z 5

Aș dori să menționez că alți pasageri…

Aș dori să menționez că alți pasageri care au zburat cu aceeași companie aeriană au reușit să recupereze sume mult mai rapid și în cuantum mai mare, colaborând cu alte firme de recuperare.
De asemenea, eu am depus în total 3 cereri, însă am primit răspuns doar pentru 2 dintre ele până în prezent.

6 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Am avut o experiență foarte plăcută cu…

Am avut o experiență foarte plăcută cu firma ClaimBee. Profesionalismul echipei se vede încă de la primul contact,sunt prompți, bine organizați și foarte atenți la nevoile clientului. Comunicarea a fost clară și eficientă pe tot parcursul colaborării, ceea ce mi-a oferit încredere.
Recomand cu încredere ClaimBee oricui caută o firmă de încredere, dedicată și orientată spre rezultate!

7 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

The best choice I ever made

I had an unpleasant experience last year, when returning from Egypt, in the sense that I left with a delay of about 14 hours. I found out about Claimbee from a flyer, when landing at the Timisoara airport. I wasn't very convinced of the final result, but I said let's try. Now I realize that I made the best choice and I thank them for everything they did. They explained very clearly what the risks are, but also what I can get if I win. They won the case and I received the money in my account, according to the agreement. I will recommend them to all my friends, as a serious and professional company in this field.

29 lipca 2025

I recomand

I am very satisfaid. We received a good amount with you after a delayed flight.

24 marca 2026

Super multumit ..

Super multumit ... Am colegi si prieteni care au colaborat cu alte firme sa zic asa dar nu au primit nici un raspun nici măcar de confirmare ... La echipa ClaimBee eu am primit din prima clipa raspun de confirmare prin mail si am fost tinut la curent cu fiecare etapă a procesului ... Mulțumesc echipei ClaimBee 🤗

20 lutego 2026

Mulțumesc

Mulțumesc, ClaimBee. Mi-a obținut într-un timp scurt, compensația de zbor. Eu am avut de completat datele necesare solicitării, simplu și rapid, de restul s-au ocupat firma. Cele mai mici comisioane
Recomand
Stoica Doina

14 grudnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej