Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Jas besteld, veel te klein Retour gestuurd ,(ze wilde liever dat ik koos voor ruilen, maar was er zelf al ver klaar met heel dit bedrijf, hoefde ook geen andere troep meer). Toch retour gestuurd... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jasje besteld, kwam erg laat maar zoals vele reviews hiervoor veels te klein. Stof blijkt nylon/polyester te zijn. Vervolgens meerdere berichten gestuurd met respons (AI) eerst idd 10% vergoeding. Na... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Een veel gelezen probleem met dit bedrijf. Betalen, traag leveren, product blijkt te klein waarop retour zenden een mogelijkheid is (tegen een flinke betaling). In mijn geval gaven ze aan, omdat ik... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

4 maanden geleden sjieke blouse besteld .betaald. .maar nooit ontvangen . Claassen mode 100 zelfde excuse mailtje . Volgens hun wel afgegeven ergens ...maar niet getekend . niet ontvangen ... Je wo... Zobacz więcej

1,1

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Nooit meer online kopen bij onbekende…

Nooit meer online kopen bij onbekende aanbieders. Ook ik ben er toch ingetrapt om online te kopen bij claassen. Goedkoop. Zelfde ervaringen als hieronder. Lange wachttijd, rechtstreeks vanuit China, slechte kwaliteit en te klein. Gevraagd naar retour en krijg de aanbieding 10 % korting en houden of 50% korting bij volgende aankoop. Terug sturen is dus geen optie. Ik begin er niet eens aan en neem dit verlies. Maar dit zou toch echt aangekaart moeten worden bij instanties die hier iets tegen kunnen doen.

12 sierpnia 2025

Alles ging er mis

Alles ging er mis! Weken moeten wachten op bestelling. Daarna paste het artikel van geen kant. Kwam er te laat achter dat t uit China moest komen. Retourneren is geen optie, kost rond de € 30,-!
Bestel niet bij dit bedrijf!!!!

12 sierpnia 2025

Geld terug gekregen

Geld terug gekregen
Helaas las ik jullie revieuws te laat en had ik al besteld. Ik heb het artikel vervolgens geannuleerd . Daarna heb ik via de mail om terugbetaling gevraagd met de stappen die ik zou ondernemen als ze niet zouden betalen. Hierop volgde nog een paar automatische mails waarop ik weer gereageerd heb. Uiteindelijk gelukt maar dat je er zoveel moeite voor moet doen is niet normaal .

11 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Doe geen zaken met dit bedrijf

Doe geen zaken met dit bedrijf. De beschrijving van de producten op hun web-site komen volstrekt niet overeen met wat ze toezenden. Ik had een ademend linnen shirt besteld maar ontving een plakkerig polyester shirt. Vervolgens bieden ze 10% vergoeding aan of retourneren voor eigen kosten naar China a raison van 32,50 Euro. Geen enkele verantwoordelijkheid voor het feit dat het hun eigen fout is. Pure misleiding dus. Let dus goed op bij kleding sites die rechtsstreeks vanuit China verzenden. Dit is een regelrechte scam!

11 sierpnia 2025

KOOP HIER NIET!!

KOOP HIER NIET!!
Dit is een Chinese kloon, en geen Nederlandse website. Men biedt hier producten aan, die je voor een kwart van de prijs vaak gewoon via Ali-express of Temu kunt bestellen. En daarbij: bij deze bedrijven kan je gewoon kostenloos retourneren, wanneer je iets van Claassen Mode wil retourneren, moet je zelf voor de verzendkosten betalen... NAAR CHINA! Wat soms net zoveel kost als het product wat je hebt gekocht. Contact met de klantenservice heeft geen zin, die schepen je alleen maar af. En het Nederlands consumentenrecht zal ze al helemaal een zorg zijn. NIET doen dus, het is gewoon de zoveelste louche Chinese website die goedkope producten van Ali en Temu voor een veelvoud van de prijs wil verkopen. Je kan alle producten ook gewoon op die websites terug vinden (gebruik de foto zoekoptie maar), voor veel minder geld en een betere service.
Vandaag dit ook bij de ACM gemeld. Ik ga dit tevens bij de ECC melden.

8 sierpnia 2025

Dropshipping China

Dropshipping China: slechte kwaliteit en trage verzending.

Waarschijnlijk veranderen ze binnenkort hun naam weer.

Gratis tip mensen: Als er teveel AI plaatjes lijken te staan en de verzendtijd is tussen 5 en 11 dagen is altijd bingo (china).

Maak een screenshot van het product, plak het in Google lens en als het dan ook op Aliexpress te koop is, bestel het dan lekker daar voor de inkoop prijs :)

6 sierpnia 2025

Koop niet bij Claassen-mode

Koop niet bij Claassen-mode. Kleding komt uit China. Jas 1 juli besteld en ontvangen 5augustus.
5 weken na bestelling. Model klopt niet, maat klopt niet. Meerdere mails gestuurd om geld terug te vragen.
Ontdekte na bestelling pas dat
kleding uit China komt. Dus KOOP NIET bij Claassen. Is geen Nederlands bedrijf. Dit is geld weggooien!

5 sierpnia 2025

Trap er niet in

Trap er niet in. Dit is een scam. Chinese webwinkel die onder een Nederlandse naam opereert. Ik heb een jas besteld. De jas die ik kreeg was heel anders dan op het plaatje en te klein. Retourneren (en geld terug) bleek niet te doen. Ze bieden je 15% van het aankoopbedrag. Schande.

4 sierpnia 2025

Kwaliteit erg slecht

Kwaliteit erg slecht. Artikel komt totaal niet overeen met het afgebeelde artikel op de website. Retourkosten zijn dusdanig hoog dat retourneren geen zin heeft. 30% wordt door Claassen mode terugbetaald en dan mag je het geleverde artikel houden. Het artikel/kleding is te lelijk om aan te trekken, deze is bij ons toegevoegd aan de carnavalskleding. Kortom Claassen heeft toch ca. € 30,- ontvangen voor een kledingstuk waarvan ik denk dat het niet meer dan € 2,50 waard is. Dus nooit aan beginnen om hier iets te bestellen!!

4 sierpnia 2025

Koop hier niet

Koop hier niet! Pure oplichting. Precies dezelfde kleding vind je voor een fractie van de prijs bij de Chinese webshop Temu. Ik heb het heel grondig onderzocht.

1 sierpnia 2025

Claassen Mode is niet Nederlands

Ik kwam er pas de bestelling achter dat de ribbroek uit China moet komen. Hij is nog onderweg maar ik vrees dat mijn broek regelrecht bij het afval kan. De reviews hier maken dat duidelijk. Claassen Mode is kennelijk een façade waarachter zich onfrisse praktijken verschuilen.

2 sierpnia 2025

zeer ontevreden

Wat een teleurstelling. Ik heb de reviews pas gelezen na levering. Het was mij niet bekend dat de bestelde broek uit China moest komen. De geleverde broek is van zeer slechte kwaliteit en verkeerde maat: XL, maar is niet groter dan M.
Terugsturen kan, maar dan dus ook naar China met Track & Trace: kosten zo'n 20 euro. Dat ga ik natuurlijk niet doen. Ik neem mijn verlies en let een volgende keer beter op.

1 sierpnia 2025

Wat kunnen we doen?

Kunnen we hier niet iets tegen doen? Heeft iemand al melding gemaakt bij de consumentenbond of andere consumentenorganisatie? Dit zijn gewoon boeven. Ook ik ben er in gestonken en ben bang dat er nog vele zullen volgen.

31 lipca 2025

Schandelijk bedrijf

Slechte ervaring met dit bedrijf. Pas na verzending werd duidelijk dat de bestelling uit China moest komen. Hoewel ik maatadvies had gevraagd en gekregen, bleken de blouses véél te klein. Kreeg geen retourformulier; wel een onacceptabel tegenvoorstel. Na mijn verder aandringen geen reactie meer. Ben ruim €100 kwijt. Ik voel me bedrogen, schandelijk bedrijf.

22 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Helaas ben ik er ingetrapt

Helaas ben ik er ingetrapt, een website waarbij je denkt een Nederlandse webwinkel te treffen. Maar het betreft gewoon een verdienmodel waarbij je bestelling direct doorgezet wordt naar China en je met goedkope rotzooi komt te zitten, wat niet overeenkomt met het getoonde en gekochte artikel. Annnuleren of terugsturen is geen optie, je wordt afgewimpeld of moet veel geld betalen voor het retourneren.

1 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

IK HEB MIJN GELD VOLEDIG TERUGGESTORT…

IK HEB MIJN GELD VOLEDIG TERUGGESTORT GEKREGEN.
Ik heb besteld, na een uur keek ik op trustpilot. Heb de bestelling binnen 2 uur na bestelling 3 keer geannuleerd. Na 24 uur mail terug ontvangen, waarin ze je proberen te overtuigen om maar niet te annuleren. Ik weer teruggemaild. Toen gaven ze aan dat je binnen 24 uur moet annuleren. Toen heb ik ze klem kunnen zetten. IK HEB MIJN GELD VOLLEDIG TERUGGESTORT GEKREGEN. Dus advies: meteen annuleren, blijf volharden in mailen. Blijf correct en zie het lukt.

28 lipca 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej