Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Besöker hos Cirkle K Mariestad går att likställa med ren terror. Personalen tipsar om korven, eller snarare den frysta köttpinnen som troligen legat glömt i en kyl alldeles för länge. Hursomhelst, kor... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Era kaffemaskiner och sortiment är omodernt. Nästan alla har kaffemaskiner med valmöjligheten till havremjölk eller laktosfri mjölk, men inte hos cirkel K. Tråkigt med oss allergiska som inte blir ink... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Varje gång jag laddar bilen hos Cirkle K. Laddar nu i Täby C laddaren mkt låg laddning laddaren skall ge 300kWh på laddar men den ger 88kWh( jag är ensam på hela stationen ) 19 grader varmt utomh... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Stannade för att äta.i Stavsjö Inte ett enda vegetariskt alternativ???! Andra Cirkle K erbjuder Haloumi och Falafel som alternativ till korv kebab och pizza! Skärpning, sämsta!

Informacje dotyczące firmy

1. Wypożyczalnia samochodów

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Välkommen till Circle K! Hyr bil eller släpvagn, sök efter närmaste Circle K station, logga in till dina tjänster och se aktuella drivmedelspriser.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

1,8

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 42

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Hyrde biltransportkärra på cirkel k…

Hyrde biltransportkärra på cirkel k macken i Hofors. Enligt ägaren där så var biltransporten felfri..... när jag kom ut ca 10 mil på landsbygden där traktorn stod, en grålle, som jag skulle hämta så visar sig vinschen vara trasig. Så där ute i skogen så fick jag använda 2 st spännband o vincha upp traktorn, vilket tog en evig tid o kraft/slit..... när jag lämnade tillbaks kärran o påtalade felet o visade mackens innehavare felet så hånskrattar fanskapet åt mig när jag bad om kompensation/hyreskostnads minskning. Han erbjöd en 50 lapp..... fruktansvärt dåligt bemötande då han/ macken missat att se över kärran o dess funktioner efter förra kunden..... jag kommer aldrig mer varken tanka eller hyra på cirkel k någonsin igen! Mycket, mycket missnöjd föredetta kund!

25 listopada 2020

Dåligt bensin kvalitet!!!

Dåligt bensin kvalitet!!!
Tankade idag 98 miles plus Cyrcle K bästa bensin och enligt bilens data kan man med desa 65 l. (full tank) komma endast 56 mil långt.
BEDRÖVLIGT DÅLIGT BENSIN KVALITET!!
Eftersom denna ”fenomenet” UPPREPAS VARJE GÅNG man tankat 98 Miles plus är det för min del SLUTTANKAT på CIRCLE K Ättekulla i Helsingborg

1 listopada 2020
Oceniono na 1 z 5

Ikke godkänt service Circle K Oskarshamn!

Dålig service Circle K Oskarshamn!

En kille i kassan med långt hår otrevlig och osäker på vad jag som kund sa, fick fel korv först. Sedan kallt och mjukt bröd beställde en fransk, gick tillbaks och fick en ny, fick inte ens en ursäkt!!!

Ersätt personal

27 lipca 2020
Oceniono na 5 z 5

Mycket bra

Mycket bra. Korvarna på circle k i Bunkeflo är väldigt goda det finns även choklad och chips man kan köpa som är min favorit. Igen min favorit man kan köpa elektronik som är min favorit, nr 1 har bara upplevt bra bemötande.

18 lipca 2020

Circle k Älta (AGGRESSIV CHEF) SÄMSTA KUND BEMÖTANDE

OBS! OBS!
IDIOT TILL STATION CHEF, OTREVLIG OCH DÅLIG SERVICE. JAG KÖPTE COMVIQ MOBIL LADDNING FREDAGKVÄLL OCH TJÄNSTEN FUNGERADE INTE, GICK EJ ATT TANKA PGA FEL MEDDELANDE, VARPÅ TANKADE ONLINE MED SWISH COMVIQ HEMSIDAN UTAN PROBLEM OCH BEGÄRDE ÅNGERRÄTT PÅ STATIONEN. PROBLEM UPPSTÅR EFTERSOM PERSONAL EJ KUNDE HANTERA COMVIQ RETUR I KASSAN. KASSA TJEJEN HÄNVISAR VÄNLIG ATT KOMMA DAGEN EFTER FÖR RETUR DÅ CHEFEN ÄR PÅ PLATS OCH VET HUR MAN GÖR I COMVIQ KASSA PORTALEN. LÖRDAG FÖRMIDDAG BESÖKER JAG CHEFEN SOM KOMMER UT OCH HÄNVISAR MIG TILL ATT KONTAKTA MOBILOPERATÖREN COMVIQ SOM HADE STÄNGD FREDAGKVÄLL OCH HELGER. CHEFEN VÄGRAR RETUR TILL EN BÖRJAN FÖR ATT ÄVEN HAN VET INTE HUR MAN SKA GÖRA RETUR PÅ COMVIQ TJÄNST SOM INTE FUNGERAR, MEN ÅTERBETALAR MIG TILL SLUT I KONTANTER OCH BETER SIG VÄLDIG OTREVLIG OCH SMÄLLER KONTOR DÖRR EFTER SIG SÅ ATT FLERTAL HYLLOR I STATIONEN KOLLAPSADE. OM KUND KÖPER TJÄNST SOM INTE FUNGERAR SÅ RETURNERAR MAN KUNDEN PENGARNA OCH BER OM URSÄKT!!! MAN SKICKAR INTE KUND VIDARE TILL ANDRA FÖRETAG SOM NI AVTALAT MED OCH SAKNAR UTBILDNING. EN FÖRLORAD STAM KUND HÄREFTER, GÅR HELLRE TILL ANNAN STATION I FORTSÄTTNINGEN ELLER KONKURRENTEN.

12 lipca 2020

!!!!OBS VÄLDIGT VIKTIGT!!!

!!!!OBS VÄLDIGT VIKTIGT!!!
( Eskilstuna Tuna Vallen Circle K)
Jag hyrde en kärra och det var trafik så jag kom sent. Mannen som jobbade där ringde mig 2 gånger och första gången så sa han att han hade en annan kund som han ljög om. Sen stängde han av rakt i mitt ansikte. Han sa inte heller om att det var en kund efter mig när jag skulle hyra kärran som alla andra personaler brukar säga till. Andra gången han ringde ( då var jag väldigt nära stationen) så skrek han nästan på mig och sa om jag hade gått in i ett hav eller om polisen hade stoppat mig. Sen stängde han av rakt i mitt ansikte IGEN! När jag kom fram så var han väldigt sur. Jag frågade varför han skrek i telefonen. Då han sa du kom väldigt försent och jag hade en annan kund också. Jag sa okej jag förstår jag kan betala förseningsavgiften. Jag gick till kassan för att betala. På kortterminalen så stod det att jag skulle betala 490kr! Och det var endast för förseningsavgiften. Och jag har tidigare lånat kärra från dem och när jag kom försent så har jag alltid betalat 180kr. Jag sa att jag inte tänkte betala men han sa att vi skulle ta det med kronofogden istället då med väldigt hög röst. OBS VIKTIGT! Han sa till mig ”det här är inte iraq, utan det här är Sverige”! VÄLDIGT RASISTISKT!! Jag gick ut där ifrån utan att betala. Han skrek framför alla kunder! Han sa sen innan jag åkte därifrån att jag skulle lycka till med livet! Alltså han menade lycka till med alla fakturor och med kronofogden! Mitt barn blev väldigt rädd att han skulle slå henne eller något sånt!!!!
DET HÄR VAR INTE OKEJ!! VÄLDIGT DÅLIG SERVICE!!

22 maja 2020

Sämsta kundtjänsten ever😡

Sämsta kundtjänsten ever😡
Vill veta varför mitt kort inte går att registreras på hemsidan eller via butik.
Ärende nr 1: Skickade mejl med min förfrågan.
Ärende nr 2: Var till butik igår och blev REK att kontakta Kundtjänst. Gjorde det. Kundtjänst hade ingen hjälp att ge förutom att skicka vidare. Nytt ärendenummer blev det....
Fick svar fr ärende 1 igår kväll, där Samatha, bad mig att uppge kortnr i ett mejl eller ringa Kundcenter.
Jag ringde 1750 och enl telsvar hade de öppet till 1800 (!!!) och bad mig återkomma nästkommande dag.
Återkommer 0804 idag. Återigen inget Kundcenter kan hjälpa till utan får skicka vidare. Hon bad om mobilnr & mejladress så att de kan återkomma till mig. Å VIPS ytterligare NYTT ÄRENDENUMMER.

Smmmooothh CIRKLE K1😡 (Mitt/Mina ärendenummer borde vara tillgängligt för all personal i ert datasystem).

Bedrövligt att bli valsad fram & tillbaka....
Så enkelt för Samantha att ringa upp för att få de uppgifter hon behövde för att lösa detta smidigt.

Se till att era kundtjänstmedarbetare går på kundbemötandekurs..... de jag har pratat med har stort behov av att utveckla sitt kundbemötande. Bägge två hade taggarna utåt direkt.....

3 stycznia 2020

Pengaiglar

Har inga problem med mackarna men att ta betalt för man ska få slippa reklam sms tycker jag extremt smaklöst.

12 października 2019

Dåligt

Sämre villkor på bonus..
Höga avgifter vid försenad betalning några dagar.
Mycket dålig telefonservice.

Detta gör att jag lämnar för bättre kort

23 października 2018
Oceniono na 2 z 5

Man kan inte längre tanka direkt från…

Man kan inte längre tanka direkt från pumpen och sen gå in och betala i butkien. Jag blev först arg och tyckte först det var jättebesvärligt och dåligt att man numera måste gå in i butiken och förbetala och få en kod men jag har nu ändrat mig! Varför? Jo nu använder jag mitt betalkort direkt ute på pumpen när alternativet att betala efteråt i butik inte finns kvar. Den stora vinsten ligger såklart i att jag inte längre impulsköper och småhandlar dyra drickor, godis, mat och tidningar som jag lika gärna kan handla billigare i matbutiken, tack Circle K!

16 lutego 2018

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej