Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg har brugt Cirbit / Thien i Aabenraa mange gange, både til køb af nye produkter, reparation af gamle produkter både i privat henseender men også i arbejdsøjemed. Alle gange har jeg været fuldt ud t... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Min MacBook havde desværre problemer efter jeg havde skiftet batteri på den. Cirbit kørte nogle test og kiggede elektronikken igennem for herefter at kunne give en hurtig og gratis diagnose på compute... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte min iPhone 14 ved Cirbit i Aabenraa. Fik en fantastisk deal som inkluderede et lædercover der og panzerglas som de sætter på for dig. Alt dette til en meget god pris. Derudover købte de gern... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z telefonami komórkowymi

Napisane przez firmę

Vi er autoriseret Apple forhandler. Hurtig kvalificeret reparation af din smartphone, tablet og computer.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Altid super service

Thien og øvrige medarbejdere i Cirbit leverer bare altid super god og troværdig service.
Vil altid bruge dem. Største anbefaling herfra.

2 lutego 2021

Venlig og effektiv

Macbook til reparation i dag. Hurtig, venlig og effektiv service. Inden reparation ligeledes god response på mail og telefonopkald. Så kan der arbejdes igen. ;-)

19 grudnia 2020

Super god kundeservice!

Super god kundeservice!

Har endnu en gang haft en god oplevelse med Cirbit. At det man går og venter på bliver fanget i posten kan jo detsvære ske for alle, men de holder kvaliteten oppe på god kundeservice og rigtig godt og imødekommende personale! 10 ud af 10 skal lyde fra mig

2 listopada 2020

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse - Jeg handler her fremover. Service, levering, ingen problematik eller andet at sætte en finger på.

Jeg anbefaler klart! Mit nye og eneste sted jeg handler iPhone. 🙏😇🙌

5 maja 2020

Tårnhøj kvalitet

Ejeren i Odense Hoang har arbejdet i Humac i mange år før han fik egen butik. Det mærkes tydeligt. Har fået lavet Mac’s og iPads i alt 5 gange og det er topkvalitets reparationer. De er knivspids dyrere end de billigste. Men der er altså forskel på uoriginale dele sat i af en med et YouTube kursus og så originale dele sat i af en ekspert. Går dit apple device i stykker, er du i trygge hænder her!

7 grudnia 2019
Oceniono na 5 z 5

Takker for en super service

Rigtig god og hurtig service! Super søde mennesker der går op i at kunden får den rigtige hjælp hurtigst mulig
Altid imødekommende
God kvalitet til en go pris
Kan varmt anbefale dem

10 kwietnia 2019
Oceniono na 5 z 5

Super god erfaring med Cirbit!

Super god erfaring med dette firma! Jeg har nu fået lavet min stationær computer, min bærbar og sammenlagt 3 af mine telefoner hos dem og der har absolut ikke været en finger at sætte på hverken arbejdet eller leveringstiden!
Alt i alt 5 kæmpe stjerner fra mig!

10 kwietnia 2019
Oceniono na 5 z 5

Ved slet ikke hvor jeg skal starte

Ved slet ikke hvor jeg skal starte. :-) Først byder de på kaffe i butikken, så tog de én kigger på min telefon som apple sagde ville kræve en helt ny skærm at fixe - men der var blot noget kredsløb der havde sat sig løst på min telefon, så Nea fra Cirbit ordnede det på 5 minutter og sagde, at det var på huset. Tak for at spare mig de mange tusind kroner og tak for kaffen! De bedste anbefalinger går til Cirbit. Mvh, en meget tilfreds kunde!!!

11 lutego 2019

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej