1. Czyszczenie dywanów

Cinco Cleaning is gespecialiseerd in tapijtreiniging en meubelreiniging voor bedrijven en particulieren door bijna heel Nederland. Met meer dan 35 jaar ervaring en 50.000 tevreden klanten is Cinco Cleaning het bedrijf in Nederland voor het reinigen van tapijt of stoffen meubels. Klantbeleving en een goed resultaat staan centraal bij Cinco Cleaning. Dat blijkt ook uit de inmiddels meer dan 5.000 online reviews. Ook geïnteresseerd in wat Cinco voor jouw kan betekenen? Vraag snel een Gratis Online Offerte aan.

3,9

Dobra

Teleurgesteld

Hoge verwachting, teleurstellende uitvoering..als zelfs (simpele?) urinevlekken van ons kleine hondje niet meer te verwijderen zijn!? Het betreft een zuiver wollen vloerkleed en kan volgens mij best wel wat hebben..wij hebben gekozen voor pakket nummer 3 (tevens het duurste) maar hadden net zo goed voor pakket 1 (het goedkoopste) kunnen gaan of nog beter een andere aanbieder gekozen die het inclusief halen&terugbrengen voor €80,00 had gedaan..nu kostte het ruim €200,00 💸 zonde van het geld!

11 grudnia 2025

Ik ben heel erg tevreden over Cinco…

Ik ben heel erg tevreden over Cinco Carpet! Twee tapijten die door mijn hond waren verpest, zien er weer uit als nieuw. Geweldige service, duidelijke communicatie en superhandig dat ze de tapijten ophalen en terugbrengen. Echt top! 👏

5 listopada 2025

Top!

Aankondiging is top. Als ze het niet voor elkaar krijgen ivm bv zieke meteen een app. Ze gaan aan het werk ookal ben je niet thuis. Ramen netjes schoon.

29 stycznia 2025

Keurig ingelicht

Keurig ingelicht! Wordt van te voren goed ingelicht betreft prijs en ophalen! Dan krijg je bericht wat er is aangetroffen op je (in mijn geval) pers en wollen kleed.
En dat klopte als een bus. Afleveren prima en alles was weer kraak helder.
Zeeeeeeer tevreden klant 👌

30 stycznia 2024

Geweldige service

Ik had 3 kleine tapijtjes van mijn oma gekregen.
Deze hebben voor mij dus een belangrijke waarde.

De mensen van Cinco Cleaning zijn hier super goed mee omgegaan.
Super fijn dat ze de kleedjes kwamen halen en brengen!
Contact is goed verlopen en ze zijn super vriendelijk.

De prijs en de service zijn goed in verhouding naar mijn idee.
Ik raad dus zeker aan om hier je tapijt of kleed te laten reinigen!

21 listopada 2024