leveringen er hurtig selvom det kommer fra england, det ligger i postkassen efter 2 dage ! Produkterne er gode - og væskerne har masser af dejlig smag. Alt i alt et super produkt og nem hjemmeside at... Zobacz więcej
CigeLine
Fik mit vareköb ganske hurtigt, fantastisk, men udförelsen af bestilligen var ikke uden fejl. - det ene batteri defekt og ja jeg kunne sikkert sende det hele tilbage, men der stod skrevet retur i... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Skal du have et produkt der virker, både brænderen, batteriet og smagen, så er det helt sikkert her du skal købe det. Jeg har ikke kunne finde en menthol smag så lækker, som her hos Cigeline. De f... Zobacz więcej
Citering har en en nem og overskuelig hjemmeside , det er nemt og bestille varer og leveringen er Hurtig, man bliver hele tiden informeret om hvor langt ens bestilling er nået og når den er afsendt. K... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
If you have any questions or problems, don't hesitate to ask. We will help you no matter how big or small the problem is.
Chancery Station House, 31-33 High Holborn, WC1V 6AX, London
- 0045 53 61 35 42
- support@cigeline.eu
- cigeline.eu
Super service og fantastiske produkter !
ALTID en fornøjelse at handle hos CigeLine hvor man altid for god service og hurtig levering. At man så ovenikøbet ved at deres væsker bliver testet regelmæssigt er jo helt kanon.
Tak for fantastiske produkter og service, kan klart anbefales.
Super service og fantastiske produkter !
Tak for fantastiske produkter og service, kan klart anbefales.
Service så det batter
Du kan trygt handle hos CigeLine. Servicen er simpelt hen i top, og det de er meget troværdige. Du får også en hurtig leverig og de er bestemt ikke dyre i forhold til andre.
Verdensklasse
Hos Cigeline får man et super produkt - fantastisk damp, der er testet af Teknologisk Institut, batterier, der holder og brændere, der giver masser af damp - og man får det til tiden, jeg har ikke oplevet mere end 2 dages levering på trods af, at tingene bliver sendt fra England.
Jeg er meget tilfreds med de produkter jeg har købt.
Jeg kan helt bestemt anbefale cigeline til alle som damper :)
God service - godt produkt!
Jeg kan varmt anbefale at hande med CigeLine.
Hjemmesiden er nem at finde rundt i, varen du køber kan du følge hele vejen fra afsendt til modtaget.
Alt i alt god service og godt produkt!
perfect
perfeckt good . very possiible service cigeline . i have dont smoke on 55 days
Absolutly marvelous.
Well, at least as far as companies go. :) A well-balanced web page, affordable prices, quick deliveries and good support makes Cigeline very easy to recommend to others.
serviceminded firma og hurtig ekspedition
Det er et utroligt godt firma som jeg har fuld tillid til og når der har opstået situationer med fragten, har jeg altid oplevet en god omgangstone og god hjælp til at tingene bliver løst bedst muligt også fra Post Danmark.
Lær dine bedste venner om SigeLine - det gør jeg!!
Jeg kan kun til ovenstående sige det, som det er i min hverdag.. Jeg har "undervist" 4 venner, hvoraf de to er gået helt over til Cige Line og de andre er godt på vej. For mig selv er det blevet en super vane og har hjulpet meget på min vejrtrækning og hoste, trods jeg desuden er astmapatient.
Røgfri nu :-)
Havde prøvet alt uden det virkede, men efter jeg fik min pakke fra Cigeline har jeg ikke røget siden. Det er bare skønt og det virker perfekt. Det var også en hurtigt levering og ingen problemer
super
Levering 2 dage efter bestilling med Royal Mail fra UK ganske som lovet - Super som altid !
cigeLine er rygene god.
Jeg har prøvet at handle hos flere ang.elektroniske cigaretter og tobak ,hos cigaline får jeg de produkter som jeg forventer ,jeg kan kun andbefale deres udvalg. god fornøjelse hilsen fra en som kun ryger på elektroniske smøjer.
Opstarts köbet!
- det ene batteri defekt og ja jeg kunne sikkert sende det hele tilbage, men der stod skrevet retur i fuld indpakning, så gjorde ikke mere ud af det. Jeg havde bestilt 2 opstartspakker ( de store, tror jeg de kaldes) den ene pakke skulle have väske svarende til 11 %, men alle var på 18 %.
Men når nu det er sagt, så vender jeg tilbage med ny ordre, eftersom jeg synes produktet er super fint.

Odpowiedź od CigeLine
supergodt
der leveres et godt og velfungerende produkt man kan saltid stole på at varene er i orden og kommer til tiden