CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Op zoek naar een milieubewuster alternatief voor de plastiek tubes van tandpasta kwamen we bij choose uit. We zijn zeer tevreden van de tabletten en tandenborstels. Echter bij onze bestelling is er... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Sangat nyaman dipakai, mudah di bawa kemana-mana dan simple. Bagi yang suka berkelana sendiri/solo travel ini sangat direkomendasikan karna sangat praktis dan berfungsi maksimal, poin plusnya ternyata... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik geef jullie 5 sterren omdat dit product eindelijk mijn probleem heeft opgelost, tenminste daar lijkt het op. Elke keer na het poetsen van mijn tanden bleef er een nare geur hangen die eigenlijk... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Ik gebruikte de tabletjes lange tijd, maar ben even gestopt omdat ze gevoelig waren voor vocht merkte ik. Inmiddels is dat verholpen. Prijs kwaliteit is prima. Omgerekend goedkoper dan die in de drogi... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Fabryka kosmetyków

Napisane przez firmę

Important Notice: We are CHOOSE! – a brand dedicated to sustainable oral care and eco-friendly travel essentials. We are not connected in any way to companies selling jewelry under a similar name. Imagine a world where every small choice we make can create a big difference—not just for the planet, but for people too. That’s the idea behind CHOOSE!—a brand born from the belief that simple changes in our daily lives can help create a healthier world for both people and the planet. CHOOSE! has two special missions: CHOOSE Paste – A New Way to Brush Your Teeth For years, we’ve all used toothpaste from plastic tubes—tubes that end up in landfills and oceans, taking hundreds of years to break down. CHOOSE Paste wanted to change that. So, we created toothpaste tablets—small, powerful, and eco-friendly. No plastic tubes, just clean, fresh smiles. These tablets are made from natural, plant-based ingredients and are gentle on both people and the environment. Over 20,000 people have already joined the movement, brushing their teeth while making a positive impact. CHOOSE Your Needs – Travel Essentials with a Purpose Traveling is exciting, but it often leads to waste—tiny plastic bottles, single-use razors, and throwaway items. That’s where CHOOSE Your Needs comes in. We work with airports, airlines, and hotels to provide sustainable travel products—like sustainable dental kits, bamboo razors, laundry bags and more. These products help businesses reduce plastic waste while offering travelers healthier, eco-friendly options. Many trusted brands around the world are already part of this journey.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 30

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

De smaak en geur van de tabletten vind…

De smaak en geur van de tabletten vind ik fris en het doosje praktisch. Doet vooralsnog niet onder voor tandpasta's uit een tube.

12 czerwca 2023

Hi Sanne,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Super om te horen dat de Tandpasta Tabs en het doosje goed bevallen en dat ze niet onder doen voor normale tandpasta!

Veel poetsplezier😁

Afhandeling en service top

Afhandeling en service top! houten opbergdoosje ook super. Ben fan van concept maar heb helaas geen baat bij product omdat ik snel last heb van bloedend tandvlees. Maar voor iedereen die geen problemen heeft is dit een mooi product

31 maja 2023

Hi Chantal,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Super om te horen dat je fan van het concept bent en de service en het doosje ook goed is!

Hiernaast heel vervelend dat je snel last hebt van bloedend tandvlees. Ik hoop dat je snel een duurzame goede oplossing vindt om je tanden te poetsen!

Oceniono na 5 z 5

Mijn tandenborstel koker is aangekomen…

Mijn tandenborstel koker was aangekomen met een scheur in de dop.
Ik heb hierover een mail gestuurd en heb netjes een nieuwe gekregen

Dus mooie spullen en goede service

31 maja 2023

Hi Margo,

Dankjewel voor de mooie review. Fijn dat we het hebben kunnen oplossen!

Mooi product

Snelle levering, mooi product.

28 maja 2023

Hi Julia,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Super om te lezen dat je het een mooi product vindt!

Samen de wereld redden!

Heerlijke duurzame tandpasta tabletten voor een mooie prijs! Geen zooi en plastic afval maar wel gezonde tanden!

30 maja 2023

Hi Patricia,

Onwijs bedankt voor de mooie review! Super dat je zo enthousiast bent over de CHOOSE Tabs 😁

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering en een prettige smaak…

Snelle levering en een prettige smaak van de pastilles. Voor herhaling vatbaar. Het

22 maja 2023

Hi Ruth,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Super tof om te lezen dat het voor herhaling vatbaar is!

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering. Mooi bamboe bewaardoosje. De tabletjes werken prima. Lkkr fris ook. Had alleen niet in de gaten dat er fluor in zat. Wellicht zijn ze er óók zonder.

15 maja 2023

Hi Marga,

Dankjewel voor het delen van je ervaring! Erg tof om te horen dat alles goed is bevallen. De variant zonder fluoride bieden we op het moment nog niet aan, maar dit zal in de toekomst wel gebeuren!

Samen naar een betere wereld💚

Lekker schoon

Het poetsen met choose gaat prima, het tabletje smaakt lekker fris en lost goed op. Mijn gebit wordt lekker schoon. Zonder plastic gedoe.

14 maja 2023

Hi G.S. Wind,

Onwijs bedankt voor het delen van je review. Super om te lezen dat het poetsen zo goed bevalt!

Oceniono na 5 z 5

de info is eerlijk en het product…

de info is eerlijk en het product vanuit 't hart duurzaam geproduceerd. Een pionier op t gebied van noodzakelijke vernieuwingen....

8 maja 2023

Hi Leonore,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Erg tof om dit mooie compliment te lezen!

Oceniono na 5 z 5

Fijne tabletten met frisse mintsmaak

Fijne tabletten met frisse mintsmaak, mijn tanden voelen langer schoon en fris aan. Het pakketje was snel in huis.

9 maja 2023

Hi Annemarie,

Dankjewel voor de mooie review! Super om te lezen dat het poetsen zo goed bevalt en het pakketje snel geleverd was.

Oceniono na 5 z 5

Wat een goede manier om mee te helpen…

Wat een goede manier om mee te helpen de plastic waste te verminderen. De tandpasta tabletjes zitten goed verpakt en de levering verliep vlot. Ik weet waar ik mee poets in het vervolg, een echte aanrader.

7 maja 2023

Hi Linda,

Onwijs bedankt voor het delen van je ervaring! Super om te lezen dat het goed bevalt en dat je de CHOOSE Tabs aanraadt!

Oceniono na 5 z 5

Allemaal een steentje bijdragen aan een betere wereld !

Goede ontwikkeling naar en betere wereld , te beginnen je lijf te respecteren en met een frisse mond te praten ,dankzei deze tabletten om te poetsen !

23 kwietnia 2023

Hi Maria,

Onwijs bedankt voor het delen van deze mooie review! Samen naar een betere wereld 💚

Frisse smaak

Harde tabletten maar zeer frisse smaak

13 kwietnia 2023

Hi Amos,

Dankjewel voor het delen van je ervaring! Super om te lezen dat de CHOOSE Tabs een frisse smaak geven!

Geen bijzonderheden

Geen bijzonderheden. gewoon gedaan wat hoort gedaan te worden. Op tijd leveren.

9 kwietnia 2023

Hi Caroline,

Onwijs bedankt voor het delen van je ervaring. Ik wens je nog veel poetsplezier toe!

Oceniono na 3 z 5

ja handig als ...

ja handig als .... Het in een vocht dichte dispenser zou zitten zo dat je het ook in de badkamer kan bewaren (dar is waar ik mijn tanden poets)

4 kwietnia 2023
Opinia niezależna

Hi Hilbrandt,

Dankjewel voor het delen van je review. De bamboe refill pot is er speciaal voor om in de badkamer de bewaren!

De Tandpasta Tabs blijven in de bamboe refill pot ook in de badkamer goed. Deze moet dan natuurlijk wel goed gesloten worden 😁

Samen naar een betere wereld💚

Oceniono na 5 z 5

Wij zijn zeer tevreden over Choose…

Wij zijn zeer tevreden over Choose tandpasta tabletten die we sinds een jaar gebruiken. Het is even wennen maar zeker de moeite waard in de strijd tegen overmatig plasticgebruik.
Snelle en prima levering.

29 marca 2023

Hi,

Onwijs bedankt voor het delen van je ervaring. Super om te horen dat jullie tevreden zijn en dat het de moeite waard is!

Oceniono na 5 z 5

Het pakket was door omstandigheden verlaat…

Het pakket was door omstandigheden verlaat, maar Choose heeft dit fantastisch opgelost door twee bamboo tandenborstels en een tandenborstel koker erbij te leveren! Daarnaast erg blij met het product zelf. Verfrissend en helend.

25 marca 2023

Hi C Kraus,

Onwijs bedankt voor het delen van je ervaring. Super dat we het op deze manier op konden lossen!

Oceniono na 4 z 5

Snelle nette verzending

Snelle nette verzending. Goed verpakt met natuurlijke materialen. Poets ervaring is heerlijk, lekker fris. Ik ben heel blij met dit product.

25 marca 2023

Hi Wilma,

Dankjewel voor het achterlaten van de mooie review! Super om te lezen dat je blij bent met de Tandpasta Tabs!

prima communicatie

Ze hielden me perfect op de hoogte van de zending.
Fijne communicatie; duidelijk

27 marca 2023

Hi Claudia,

Dankjewel voor het delen van je review. Fijn dat je de communicatie als goed hebt ervaren!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej