CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Op zoek naar een milieubewuster alternatief voor de plastiek tubes van tandpasta kwamen we bij choose uit. We zijn zeer tevreden van de tabletten en tandenborstels. Echter bij onze bestelling is er... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Sangat nyaman dipakai, mudah di bawa kemana-mana dan simple. Bagi yang suka berkelana sendiri/solo travel ini sangat direkomendasikan karna sangat praktis dan berfungsi maksimal, poin plusnya ternyata... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik geef jullie 5 sterren omdat dit product eindelijk mijn probleem heeft opgelost, tenminste daar lijkt het op. Elke keer na het poetsen van mijn tanden bleef er een nare geur hangen die eigenlijk... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Ik gebruikte de tabletjes lange tijd, maar ben even gestopt omdat ze gevoelig waren voor vocht merkte ik. Inmiddels is dat verholpen. Prijs kwaliteit is prima. Omgerekend goedkoper dan die in de drogi... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Fabryka kosmetyków

Napisane przez firmę

Important Notice: We are CHOOSE! – a brand dedicated to sustainable oral care and eco-friendly travel essentials. We are not connected in any way to companies selling jewelry under a similar name. Imagine a world where every small choice we make can create a big difference—not just for the planet, but for people too. That’s the idea behind CHOOSE!—a brand born from the belief that simple changes in our daily lives can help create a healthier world for both people and the planet. CHOOSE! has two special missions: CHOOSE Paste – A New Way to Brush Your Teeth For years, we’ve all used toothpaste from plastic tubes—tubes that end up in landfills and oceans, taking hundreds of years to break down. CHOOSE Paste wanted to change that. So, we created toothpaste tablets—small, powerful, and eco-friendly. No plastic tubes, just clean, fresh smiles. These tablets are made from natural, plant-based ingredients and are gentle on both people and the environment. Over 20,000 people have already joined the movement, brushing their teeth while making a positive impact. CHOOSE Your Needs – Travel Essentials with a Purpose Traveling is exciting, but it often leads to waste—tiny plastic bottles, single-use razors, and throwaway items. That’s where CHOOSE Your Needs comes in. We work with airports, airlines, and hotels to provide sustainable travel products—like sustainable dental kits, bamboo razors, laundry bags and more. These products help businesses reduce plastic waste while offering travelers healthier, eco-friendly options. Many trusted brands around the world are already part of this journey.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 30

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Dit product kwam als geroepen

Dit product kwam als geroepen. Ik ergerde me al een tijdje aan de dikke plastic tandpastatubes waar zo weinig inzit. Ook is het moeilijk ze helemaal leeg te maken.
Daarom had ik al in m'n hoofd zelf tandpasta te maken. Dankzij jullie handige product hoeft dat niet meer.

21 stycznia 2024

Hi Anne,

Dankjewel voor het delen van je ervaring! Geweldig om te lezen dat je met de CHOOSE Tabs de oplossing hebt gevonden tegen de plastic tube!

Oceniono na 1 z 5

Hallo Marij,

Wat ontzettend vervelend om te horen! Onze oprechte excuses voor het ongemak, dit gaan we natuurlijk zsm netjes met je oplossen! Ik heb direct voor je gekeken waar het is misgedaan, ik zie dat het pakket nog op dezelfde dag van bestelling met onze vervoerder GLS is verzonden met track&trace! Volgens GLS is het op donderdag 9 januari om 07:56 afgeleverd. Mijn collega Nick zal vandaag direct contact met jou en de vervoerder opnemen om te kijken waar het pakket is en om tot een oplossing te komen. Je hoort snel van hem, bedankt voor je begrip en geduld.

Alvast veel poetsplezier!

Pim

Goede tandpasta tabletten

Het zijn fijne tabletjes en ze werken goed

29 grudnia 2023

Hi Nena,

Dankjewel voor het delen van je review. Super tof dat de CHOOSE Tabs fijn en goed poetsen!

Oceniono na 5 z 5

Persoonlijk contact met twee…

Persoonlijk contact met twee enthousiaste mensen die bezig zijn een goed product beter bekend te maken.

14 grudnia 2023

Hi CJ,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat het persoonlijk contact wordt gewaardeerd!

Veel poetsplezier!

Oceniono na 5 z 5

Prima product, maar niet voor een voorraad

De eerste keer waren we helemaal enthousiast...dus toen voor meerdere maanden besteld, maar alles in de (dichte) zakjes wordt week en vies. Niks meer over van die frisse bite. Helaas dus niet handig om voor langere periode in huis te hebben. Hopelijk is hier in de toekomst nog iets aan te doen.

Update 29-2-2024: geheel kosteloos nieuwe zakjes gekregen en nu blijven de tabs gelukkig wel goed! Top gedaan!

23 grudnia 2023

Hi Harm Jan,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. We begrijpen het probleem dat je hebt ervaren goed. Dit lag namelijk aan de verpakking.

Ondertussen hebben we een nieuwe verpakking ontwikkeld die het probleem oplost! Ik heb je persoonlijk een e-mail gestuurd om te kijken hoe we dit netjes kunnen oplossen!

Oceniono na 5 z 5

Een ideale manier van duurzaam poetsen…

Een ideale manier van duurzaam poetsen zijn deze tabletten. Geven een schoon en fris gevoel dag na dag. Ik wil niets anders maar

5 grudnia 2023

Hi Mark,

Dankjewel voor het delen van je review. Super om te lezen dat je zo enthousiast bent en niets anders meer wilt!

Oceniono na 3 z 5

Mn werk dat de tabletjes niet zo goed…

Mn werk dat de tabletjes niet zo goed meer oplossen. Zou dat wel fijner vinden. En meer schuim. Dat doen ze niet

20 listopada 2023

Hi LC van Vliet,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. We waarderen het dat je jouw feedback deelt, zodat we kunnen blijven verbeteren!
We gaan dit meenemen in de productontwikkeling.

Geen gaatjes meer gehad

Heel blij met Choose tandpasta tabletten. Heb verschillende tabletten geprobeerd maar deze steekt er met kop en schouders bovenuit. Want sinds gebruik van Choose heb ik geen gaatjes of tandvleesproblemen meer gehad!! En ik had bij ieder tandartsbezoek minimaal 1 gaatje. Goed voor milieu EN mondgezondheid dus in mijn geval.

26 listopada 2023

Hi Marion,

Dankjewel voor het delen van je ervaring! Fantastisch om te horen dat de CHOOSE! Tabs er met kop en schouders bovenuit steken.
Daarnaast heel fijn dat het nu goed gaat met je mondverzorging!

Snelle levering.

8 listopada 2023

Hi Sandra,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat de levering snel is gegaan!

Oceniono na 5 z 5

goed voor ons en ons milieu

Goed bedrijf dat goed voor ons en ons milieu is. Goede service handelen snel bij klachten.

10 listopada 2023

Hi Mirella,

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij te horen dat onze inzet voor het milieu en onze snelle klantenservice gewaardeerd worden!

Oceniono na 5 z 5

Ik was een kortingscode vergeten in te…

Ik was een kortingscode vergeten in te voeren.Nou dat werd achteraf nog netjes teruggestort. Dus de service is prima! Ik heb nog niet gepoetst met de tabletten omdat ik eerst de oude wil opmaken. Maar ik ben er van overtuigd dat ik het super ga vinden.

2 listopada 2023

Hi Anita,

Dankjewel voor het delen van je review. Super om te horen dat je nu al overtuigd bent! 😁

Oceniono na 5 z 5

Ik gebruik al een paar jaar de…

Ik gebruik al een paar jaar de tabletten om je tanden te poetsen. En het viel mij op dat er wat verandert was.
Ik heb jullie een mail gestuurd en een hele snelle reactie terug gekregen. Jullie hebben dit netjes met uitleg opgelost.
En hebben jullie netjes een nieuw zakje opgestuurd. Ben daar heel blij mee dat jullie dit zosnel hebben kunnen doen.

1 listopada 2023

Hi Sonja,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Goede kwaliteit is natuurlijk het belangrijkste. Fijn dat we het snel hebben kunnen oplossen!

Poetst prima

Poetst prima. Lekkere smaak.

6 listopada 2023

Hi Emily,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Fijn dat het poetsen goed bevalt!

Doet z’n werk goed!

Was even wennen, maar nu helemaal om!
De tabletjes zijn vrij zacht, maar reinigen goed!

11 października 2023

Hi Tjalde,

Dankjewel voor het delen van je review. Erg tof om te lezen dat je helemaal om bent!

Nog veel poetsplezier 😁

Oceniono na 3 z 5

Na het kauwen krijg ik niet het gevoel…

Na het kauwen krijg ik niet het gevoel dat ik voldoende 'pasta' in mijn mond heb. Ik kan niet beoordelen of er bij het poetsen voldoende actieve ingrediënten over mijn gebit worden verspreid en gebruikt. Qua smaak is het okee.

10 października 2023

Hi Michiel,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Ik begrijp uit je feedback dat je volume mist in de tandpasta tabletten. We gaan dit meenemen in onze productontwikkeling!

Geweldig bedrijf!

Geweldig bedrijf, geweldige klantenservice en de tabs zijn zo ontzettend fijn in gebruik. Ook streven ze goede doelen na wat top is.

2 października 2023

Hi Wil,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Super om te lezen dat je zo enthousiast bent!

Oceniono na 3 z 5

We hebben in het voorjaar voor 70€…

We hebben in het voorjaar voor 70€ tabletten gekocht maar nu zijn ze versnotterd. Ook in de afgesloten zakjes. We kunnen ze weggooien.
Update: het lag aan de verpakking, het betreffende deel van het aankoopbedrag wordt vergoed. Dank voor de adequate reactie.

3 października 2023

Hi Joris,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Dit gaan we natuurlijk netjes oplossen!

Ik heb je hiervoor persoonlijk een email gestuurd.

Samen naar een betere wereld💚

Oceniono na 4 z 5

Ik heb 20% korting gekregen bij het…

Ik heb 20% korting gekregen bij het spel die aan de website verschijnt. De lay out heeft mij helaas niet toegelaten om de code te zien en achteraf kon ik het niet meer gebruiken. Ik vind het wel jammer.

Voor de rest alles oké

25 września 2023

Hi Christina,

Dank je wel voor het delen van jouw review! Vervelend dat je de kortingscode niet kon gebruiken. Ik heb je een e-mail gestuurd, zodat we de korting achteraf alsnog kunnen verrekenen!

Fijne tandpasta tabletten

De tandpasta tabletten zijn lekker van smaak en vallen snel uit elkaar in je mond als je gaat poetsen. Daarnaast schuimen ze goed. Ik heb meerdere merken geprobeerd maar ik vind deze de lekkerste.
Bovendien werden ze snel geleverd.

18 września 2023

Hi Hans,

Dankjewel voor het delen van je ervaring. Super om te lezen dat de tandpasta tabs zo goed bevallen!

Oceniono na 5 z 5

Ik ben onder de indruk! Fantastische producten!!

Nooit gedacht dat het zo prettig zou zijn om je tanden te poetsen met een tabletje! Even kauwen, bamboe-tandenborstel (die overigens ook super fijn poetst! in de mond en poetsen maar! Na het poetsen voelen de tanden heerlijk glad en schoon en de pittige muntsmaak geeft je een fris gevoel!

5 września 2023

Hi Monique,

Onwijs bedankt voor het delen van je ervaring. Super om te lezen dat je onder de indruk bent en het poetsen zo goed bevalt!

Nog veel poetsplezier 😁

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej