Op zoek naar een milieubewuster alternatief voor de plastiek tubes van tandpasta kwamen we bij choose uit. We zijn zeer tevreden van de tabletten en tandenborstels. Echter bij onze bestelling is er... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sangat nyaman dipakai, mudah di bawa kemana-mana dan simple. Bagi yang suka berkelana sendiri/solo travel ini sangat direkomendasikan karna sangat praktis dan berfungsi maksimal, poin plusnya ternyata... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik geef jullie 5 sterren omdat dit product eindelijk mijn probleem heeft opgelost, tenminste daar lijkt het op. Elke keer na het poetsen van mijn tanden bleef er een nare geur hangen die eigenlijk... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ik gebruikte de tabletjes lange tijd, maar ben even gestopt omdat ze gevoelig waren voor vocht merkte ik. Inmiddels is dat verholpen. Prijs kwaliteit is prima. Omgerekend goedkoper dan die in de drogi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Important Notice: We are CHOOSE! – a brand dedicated to sustainable oral care and eco-friendly travel essentials. We are not connected in any way to companies selling jewelry under a similar name. Imagine a world where every small choice we make can create a big difference—not just for the planet, but for people too. That’s the idea behind CHOOSE!—a brand born from the belief that simple changes in our daily lives can help create a healthier world for both people and the planet. CHOOSE! has two special missions: CHOOSE Paste – A New Way to Brush Your Teeth For years, we’ve all used toothpaste from plastic tubes—tubes that end up in landfills and oceans, taking hundreds of years to break down. CHOOSE Paste wanted to change that. So, we created toothpaste tablets—small, powerful, and eco-friendly. No plastic tubes, just clean, fresh smiles. These tablets are made from natural, plant-based ingredients and are gentle on both people and the environment. Over 20,000 people have already joined the movement, brushing their teeth while making a positive impact. CHOOSE Your Needs – Travel Essentials with a Purpose Traveling is exciting, but it often leads to waste—tiny plastic bottles, single-use razors, and throwaway items. That’s where CHOOSE Your Needs comes in. We work with airports, airlines, and hotels to provide sustainable travel products—like sustainable dental kits, bamboo razors, laundry bags and more. These products help businesses reduce plastic waste while offering travelers healthier, eco-friendly options. Many trusted brands around the world are already part of this journey.
St. Jacobstraat 123 -135, 3511 BP, Utrecht, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
We zijn fan! We zijn zeer tevreden over de tandpasta tabletjes. De smaak is prima, en fijn om geen plastic meer weg te gooien. Onze dochter woont op kamers en we bestellen ook voor haar. Zij is ook fan.

Odpowiedź od CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
Het is prima. Goede tabletjes. En alles kwam snel. Dus we zijn heel tevreden.

Odpowiedź od CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
Leveren goed product, zijn heel attent en zorgvuldig. Lossen eventuele klacht snel en goed op.

Odpowiedź od CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
Excellent product. I have been a very satisfied user of these toothpaste tablets for several years

Odpowiedź od CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
We gebruiken al een aantal jaar choose omdat we rekening willen houden met het milieu en zo ook minder micro plastic binnen krijgen. Nu ontvang ik net het nieuwe pakket, verpakt in plastic! Dat lijkt me niet de bedoeling toch?!

Odpowiedź od CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
We poetsen al hele tijd met de tabletjes. Eenvoudig, frisse smaak en bovendien milieuvriendelijk.
We bl8jven bij onze keuze voor Choose

Odpowiedź od CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
De tabletten moesten even wennen, maar ik wil niet meer anders! Goede smaak en de tanden worden echt schoner dan met gewone tandpasta! En geen plastic meer!

Odpowiedź od CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
Frisse smaak, snelle levering. Goed initiatief om minder plastic te verbruiken.

Odpowiedź od CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
Wij poetsen al ruim drie jaar met Choose en zijn daarover heel tevreden. Goede smaak en snelle levering. Superhandig om maar 1x per jaar over je tandpasta na te hoeven denken. Wij zijn fan!

Odpowiedź od CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
Very satisfied about the product. Seems to clean better than regular rotsvaste. Thank you.

Odpowiedź od CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
Fijn systeem, zo'n tabletje. Jammer dat ik na een paar dagen toch last kreeg van gevoelige tanden. Daar heb ik nu een speciale tandpasta voor.

Odpowiedź od CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
Snelle verzending, een zeer goede klantensetvice en een topproduct dat goed is voor jezelf en de planeet!

Odpowiedź od CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
Snel en gauw en door de brievenbus, super. Ook erg blij met de smaak en goede hoeveelheid per tablet. Ook veel beter voor de planeet en heb zelfs mijn 96 jarige moeder aan de tabletjes gekregen en zij vindt ze ook super en makkelijk en goed.

Odpowiedź od CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
We gebruiken de tabletjes al geruime tijd. We zijn even overgestapt op andere tabletjes toen de smaak van choose veranderden. Vooral onze jongste dochter zou graag een wat mildere smaak hebben. Het andere merk ging echter leveren in potjes, dus zijn we weer terug bij choose (dochter moet er maar aan wennen). Overigens is het voor wat oudere kinderen ook handig, geen geklieder met tandpasta en altijd de juiste hoeveelheid. Wel even goed aanleren dat ze eerst de kauwvlakken goed poetsen. Tandarts is ook tevreden.

Odpowiedź od CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
We zijn super tevreden over deze tandpasta. We zijn hiermee begonnen om ons plasticgebruik te reduceren. Het smaakt fris, je tanden worden goed schoon en mijn tandarts zei dat mijn gebit er erg goed uitzag! Het komt in een mooi compact doosje en ze leveren met zo min mogelijk papier. Wij zijn nu twee jaar trouwe klant!

Odpowiedź od CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
De tabletten zijn makkelijk in gebruik, schuimen voldoende om goed te kunnen poetsen en maken je gebit goed schoon en fris. Ik beveel het aan !

Odpowiedź od CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
De overgang van tandpastatubes naar tandpasta tabletten van Choose liep voor mij heel vlot.
Zelfs 4 weken wachten, door problemen met de voorraad, op een nieuwe bestelling deed mij niet van gedachten veranderen.
Tandpasta tabletten "that's the way".

Odpowiedź od CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
Top tabletten, prima smaak en mijn tandarts is ook tevreden! Ik heb nu een beugel en moet dus vaker poetsen op een dag en deze tabletjes zijn niet alleen handig mee te nemen in mijn handbagage op reis maar ook in mijn dagelijkse handtas!

Odpowiedź od CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
Ik ben al jaren een zeer tevreden klant. De smaak is prima, het poetst prettig en is makkelijk mee te nemen op reis.

Odpowiedź od CHOOSE!™ - Toothpaste Tablets
De tabletjes bevallen goed. En op reis makkelijk mee te nemen. Geen extra gebruik van plastic is voor mij de grootste motivering om deze te kopen.