We hadden net nieuwe brokjes besteld, maar we moesten onze hond laten inslapen op dezelfde dag dat de brokken arriveerden. Na een mail aan Chōmi konden we de brokken weer zonder problemen terugsturen.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
Alle snacks waren meteen 100% goedgekeurd en ook de veggie worst werd goed onthaald, zelfs door onze kieskeurige senior die sindskort geen vlees meer mag. Alleen spijtig dat de brokken geen optie zijn... Zobacz więcej
Via vrienden hoorde ik de goede ervaring en dat hun katten zowel de de brokken en het natvoer van Chomi heerlijk vinden. Wij hebben zelf ook 2 katten dus hebben eerst de brokken geprobeerd. Dat beviel... Zobacz więcej
Alles ging goed, bestellen, bezorgen en wat nog het meeste goed ging? Ons rescue hondje was een slechte eter. We hadden hiervoor speciaal voer aangeschaft, zodat het krabben zou verminderen. Dat is we... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Polderweg 3, 1446 AA, Purmerend, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Goede service : na een verkeerde levering direct de juiste producten laten bezorgen, de andere producten hoefden niet te worden geretourneerd.
Goed advies, snelle levering goede prijs/kwaliteit verhouding en een goed en gezond product kwaliteit
Hmm ik heb vorige week maandag (7/7) besteld en een bevestiging ontvangen. Daarin dat het met 1 of 2 dagen in huis zou zijn. Niet gelukt. Na 2 dagen een mail gestuurd met het bestelnummer, niets op gehoord.
Toen wel een mail van dpd (wil ik eigenlijk nooit iets door laten bezorgen, alleen maar ellende) maar er gebeurt nog steeds niets.
Bijna een week later, geen voer (heb dus eerst maar weer wat anders gehaald.)en ook nog geen antwoord op de mail.
Overigens wel een mail wat ik van de bestelling en levering vindt?
Ik hoop dat het goedkomt?

Odpowiedź od Chōmi
Er wordt snel op vragen gereageerd de brokken zijn prima ,alleen had ik ze liever iets kleiner gehad. Maar deze schijnen er aan te komen.
Verder uitermate tevreden.
Ik ben heel erg tevreden over de service van chōmipets. Ons hondje Bincky van 9 jaar oud heeft last van blaasstenen en na contact met Chris, kreeg ik advies op maat en we proberen die nu toe te passen. Bincky vindt het eten erg lekker en de paarden strips worden ook zeer goed ontvangen. We zijn nog even aan het uitproberen hoe we het beste de urine verzuurder kunnen toedienen. Ik ga gelijk weer een nieuwe bestelling plaatsen! Chris nogmaals bedankt voor de goeie service!
Wij hebben er geen geluk mee
Onze Teddu lust het niet en haalt zijn neus op!
Jammer

Odpowiedź od Chōmi
De bestelling voor mijn katers zag er prima uit en rook ook aantrekkelijk!
Helaas vond Figaro het niet lekker maar Giovanni vond het heerlijk!
Wel lastig dat ik nu het natvoer moet aanpassen voor Figaro.
Maar de kwaliteit van het natvoer is perfect....
Snelle levering. Kattenvoer vonden mijn katten heerlijk ruiken maar met eten vonden ze de brokjes denk ik te groot. Ze kozen dan toch voor de oude kleine brokjes. Honden snacks zijn akkoord bevonden door de hond.
Mijn hondjes geef ik graag het beste voer. Ze zijn dan ook met 11 jaar in hele goede conditie. Ik denk dat Chomipets eraan kan bijdragen dat dit voorlopig zo zal blijven. Klein puntje is dat mijn hondjes ( chihuahua's ) normaal kleine brokjes krijgen, meer op maat zeg maar. Maar ze vinden Chomipets wel erg lekker. :)
De bestelling had ik snel binnen, brokken en een snack pakket, dit was een mooi en gevarieerd pakket. Onze Doodle is een kritische eter en zowaar eet ze deze brokken
Gedaan wat ze op de website toezeggen: geleverd op afgesproken tijdstip
Door deze brokken is de ontlasting en vacht een stuk beter. Hij vindt de brokken ook erg lekker. De levering was snel. Een absolute aanrader. Wij zijn er heel tevreden over.
Ik heb de zakken voer net binnen. Ik maak eerst het andere voer op. Dit is nu al de derde reminder die ik krijg om dit formulier in te vullen. Succes.
Vlotte verzending. Wordt zéér gewaardeerd. Nu kijken hoe de hond op het voer reageert.
Levering correct.
Mijn cairn terriër vindt de brokken heerlijk en regeert er zeer levendig op.
Snelle bezorging en mijn moeilijke hond qua eten vindt t tot nu toe lekker
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.