have bestilt noget chokolade bar men de var løbet tør , så de ringende og spurgte om jeg ville vente til de kom igen eller om de skulle nogen sende dem jeg have bestilt og så 2 af de bedste så antall... Zobacz więcej
Hurtig ekspedition. Havde modtaget en forkert vare. Fik meget hurtig svar pr telefon og mail (endda i weekenden) med undskyldning og at den rigtige vare ville blive sendt med det samme. Intet bøvl med... Zobacz więcej
jeg er tilfreds med de stænger jeg har modtaget, er især glad for cremstængerne, undrer mig bare lidt over at de ikke er med hindbærsmag som i gamle dage, min morfar havde altid cremstænger med hjem o... Zobacz więcej
Dejligt at kunne servere lækker chokolade . Især når man bor et stykke væk fra butikken . Så det bliver ikke sidste gang jeg bestiller chokolade
Napisane przez firmę
Chokoart blev etableret i år 2000 og har siden da været en familieejet delikatesse butik med beliggenhed i hjertet af Hørsholm. Virksomheden har smag for kvalitet og sælger kun de bedste produkter på markedet indenfor kategorierne chokolade, lakrids, gourmet vingummier, the og kaffe. Hos os værner vi om seriøst håndværk, og sikrer altid, at produkterne efterlever vores stærke værdier og krav. Vi ønsker at tilbyde dig en verden af kun de bedste delikatesser, der gør det nemt og simpelt at købe en gave til en du holder af, eller blot til at forkæle dig selv.
Hørsholm Midtpunkt 79, 2970, Hørsholm, Dania
- +45 45 86 86 35
- Kundeservice@chokoart.dk
- chokoart.dk
Odpowiada na 75% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Korrekt vare hurtig levering
Quince white & green tea heavenly
I tried Quince tea from here at a friend’s house & loved it. I don’t live locally & can’t find a supplier near me so ordered online. Very efficient except the delivery charge was high for the amount I purchased on this occasion. A cheaper delivery option or subscription at a reduced price would be appreciated.
Positiv oplevelse
Man kunne mærke at man var vigtig som kunde, selvom det er første gang jeg handlede der.
Bedste Chokolade
Bedste Chokolade - og hurtig levering… nu er det bare svært at holde snitterne fra de flotte æsker.. 🫣
Virkelig frisk og lækker chokolade og…
Virkelig frisk og lækker chokolade og fin og hurtig levering 🤗
Exceptionel kundeservice
Exceptionel kundeservice, den lækreste chokolade.
Altid frisk, altid ordentligt emballeret.
Nougat/marcipan stænger.
Nougat/marcipan stænger.
Smager gamle, Ulrikke. Marcipanen knaser af sukker. Chokoladen er fin.

Odpowiedź od Chokoart
Dejlig te, hurtig levering
Dejlig te, let at bestille på hjemmesiden og hurtig info om at teen var klar til afhentning.
Fin service.
Hurtig betjening og frisk vare
Hurtig levering.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.