Informacje dotyczące firmy

1. Sklep komputerowy

Napisane przez firmę

Wij van ChipHeads bouwen naar wens van de klant Game PC’s en workstations op maat. Een breed assortiment aan onderdelen voorzien van de beste kwaliteit. En op de hoogte van de actuele markt. Van behuizing tot aan de voeding is alles naar eigen wens samen te stellen. Een door de klant samengestelde PC, wordt door ons op maat gebouwd, geïnstalleerd en volledig getest. Vervolgens wordt het product Plug & Play geleverd.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

De heren van chipheads hebben mij…

De heren van chipheads hebben mij uitstekend geholpen met het uitzoeken van mijn gaming pc! Het contact was persoonlijk, duidelijk en verhelderend. Ook de service aan huis mbt het afleveren van de pc was uitstekend geregeld! Wil je een stevige en mooi uitziende gaming pc die door professionals in elkaar is gezet? Dan is chipheads het bedrijf die dat voor elkaar bokst!

25 kwietnia 2026

Odpowiedź od Chipheads

Bedankt Bennie voor de review!

Oceniono na 5 z 5

Laat hier je op maat samengestelde PC bouwen

Goed advies, een op maat gemaakte PC en persoonlijke service. Mijn vorige PC was besteld bij Dell. Bij problemen is deze firma nauwelijks bereikbaar en bij Chipshead is één telefoontje of appje genoeg.

30 października 2025

Bedankt voor de review!

Oceniono na 4 z 5

prettige experts

prettige mensen, goede communicatie, als je niet bij een anonieme keten wil
kopen maar bij gewone experts, zit je hier goed.

11 listopada 2025

Odpowiedź od Chipheads

Dankjewel voor de review!

Toppers

De experts hebben in overleg met mij een PC gebouwd waarvan ik weet dat ik de eerste jaren weer kan werken zonder enig probleem.
Vriendelijk, vakbekwaam kortom een aanrader

8 września 2025

Odpowiedź od Chipheads

dankjewel voor de review!

Chipheads is geweldig.

Ik ben echt zeer tevreden over dit bedrijf. Ze doen wat ze beloven en de “after care” is uitstekend. Dat de computer thuis wordt gebracht is ook geweldig.

31 sierpnia 2025

Odpowiedź od Chipheads

Dank voor de review Ruben!

Betrouwbaar, bekwaam en behulpzaam

Via de website van Chipheads heb ik mijn huidige pc build samengesteld en door de vakmannen laten assembleren. Ik kon tijdens de bouw periode via de mail of de app goed contact houden om mijn gedachtes en/of mogelijke aanpassingen nog nader te bespreken. De mogelijkheden om te costumizen waren net alsof ik zelf de pc bouw in handen had. De kennis en ervaring van beide heren is geheel up to date. Ik ben dan ook zeer tevereden met het eindresultaat en ook de persoonlijke aflevering en afhandeling vond ik erg prettig om te ervaren. Ik geniet nu volop van een goed lopend systeem die clean opgezet is en waar (cabelmanagement) erg mooi uitgevoerd is.

15 sierpnia 2025

Bedankt voor de review!

Betrouwbaar en transparant

Ik heb na mijn bestelling een aantal keer contact gezocht en er werd steeds binnen een dag gereageerd met uitleg over de status van de bestelling. uiteindelijk hebben ze binnen 2 weken mijn pc gebouwd en persoonlijk thuisbezorgd. Top!

10 lipca 2025

Dank voor de review!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej