ChiCura Copenhagen Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Bestilte bla. 3 stk. H.C. Andersen plakater med dansk citat. Desværre var den ene plakat med engelsk citat, da jeg modtager dem. Jeg sendte en mail til ChiCura ang. fejlen. De sendte straks en ny m... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Har bestilt et smukt stort billede på 100/140. Hurtigt levering og billedet svarer fuld op til forventningen. Dog er glasset og bagbeklædningen beskadiget. Meget hurtig får jeg nyt glas og beklædni... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fik leveret en ramme, der kom lidt senere en først antaget, hvilket blev varslet og ovenikøbet godtgjort ved at lande på adressen i stedet for hos postbox. Der var desværre en lille rids i glasset... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og god service i forbindelse med levering. En ramme + plakat skadet under transport. Intet problem fik indenfor 4 dage tilsendt ny. Produkterne lever fuldt op til forventninger... Zobacz więcej

1. Dekoracje i architektura wnętrz
  2. również w kategorii:
  3. Sklep z plakatami
  4. Sklep z ramami do obrazów

Napisane przez firmę

ChiCura – Et dansk designmærke. Vi motiveres af konstant udvikling i et kreativt univers og den boblende fornemmelse i maven når vi mindes om, at vi er med til at skabe et personligt touch i folks hjem.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

214 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 39

Napisz recenzję

Odpowiedź od ChiCura Copenhagen

Hej Morten, Tusind tak for de 5 stjerner :0)
Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og du har brugt tid på at dele din oplevelse.

Schön und schnell

Schön und schnell

23 marca 2026

Odpowiedź od ChiCura Copenhagen

Dear Elvira, Thank your so much for your 5 stars and that you like our products and our fast delivery :0)

Købt som gave

Købt som gave, som gjorde meget glæde❤️.
Levering gik også nemt og bekvemt.

27 lutego 2026

Hej Trine
Tusind tak for de 5 stjerner og det fine hjerte ❤️

Det glæder os meget at høre, at leveringen gik nemt og bekvemt. Tak fordi du delte din oplevelse med os.

Hej Mark.
Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at du oplevede os som fleksible og kundevenlige. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Forventning indfriet

Fik en vare der passede til min forventning

23 lutego 2026

Odpowiedź od ChiCura Copenhagen

Hej Lindis, tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at varen levede op til dine forventninger. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. 🤗

Superfin service

Superfin service

16 lutego 2026

Odpowiedź od ChiCura Copenhagen

Kære Anette, Tusind tak for de 5 stjerner og de fine ord!

Det glæder os meget, at du oplevede superfin service – det betyder rigtig meget for os.

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering
Perfekt indpakket
Perfekt vare

10 lutego 2026

Hej Karin

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at både levering, indpakning og varen levede op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Everything perfect

30 stycznia 2026

Hi Paulo
Thank you so much for your 5-star review!
We’re very happy to hear that everything was perfect. That truly means a lot to us.

Thank you for taking the time to share your experience.

Flotte plakater

Flotte plakater printet på papir af meget god kvalitet. De kom hurtigt med posten. Jeg er godt tilfreds!

16 stycznia 2026

Hej Cecilie
Tusind tak for din dejlige anmeldelse!
Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten af plakaterne og den hurtige levering.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Tak for de fine ord 😊

Oceniono na 5 z 5

Hvis man kunne give flere stjerner end…

Hvis man kunne give flere stjerner end 5, så havde I fået det 😊
Min plakat blev leveret meget kort tid efter at jeg havde bestilt den, og den var pakket meget forsvarligt ind.
Jeg sendte en forespørgsel på mail en sen aften, og fik svar efter få minutter.
Plakaten lever klart op til forventningerne 🙏🏼
Jeg er vild med jeres værdigrundlag som også fint præsenteres i pakken.
Jeg vil helt sikkert handle hos jer igen

8 stycznia 2026

Hej Helle.
Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse — den gør os virkelig glade! 😊

Vi er så glade for at høre, at både leveringen, indpakningen og plakaten levede op til dine forventninger, og at du oplevede hurtig respons fra os.

Det betyder ekstra meget for os, at vores værdigrundlag også mærkes og opleves, når man modtager pakken.

Så endnu en gang tusind tak for din tillid 😊🙏

Oceniono na 1 z 5

Shipment via ups did not work

Shipment was via ups. I got a dubious message before Christmas that the item was sent to the delivery station close to where I live. I was there twice, it was not there. Still no info where it is as of January 5. Considering the high shipment costs I do not want to order again, but am unsure if it will be returned so I at least get recovered the price for the item. Unfortunate.

22 grudnia 2025

Odpowiedź od ChiCura Copenhagen

Hi Susanne, Thank you for sharing your experience — we are truly sorry to hear that your parcel has still not been received.

We can see that we shipped your order with UPS on December 21st, one business day after receiving it on December 19th. This makes it especially unfortunate that it has still not been delivered, and we completely understand your frustration — particularly considering the high shipping costs.

Of course, we will make sure to help you further.
Could you please contact us at studio@chicura.com
with your order number, so we can follow up with UPS immediately and keep you updated along the way?

Once again, we sincerely apologise for the inconvenience — and thank you for your patience.

Supergod kundeservice

Supergod kundeservice ifm. en reklamation, hurtig levering

2 stycznia 2026

Odpowiedź od ChiCura Copenhagen

Hej Lene, Mange tak for de 5 stjerner! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse — både med vores kundeservice i forbindelse med reklamationen og den hurtige levering. Tak fordi du valgte os 🙏

Lækkert produkt

Lækkert produkt, hurtig service og gode priser…kan det være bedre….🙏🏻

26 listopada 2025

Odpowiedź od ChiCura Copenhagen

Tusind tak for de 5 stjerner! 😊 Hvor er det dejligt at høre, at du er så tilfreds med både produktet, servicen og priserne – det varmer virkelig!

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. 🙏🏻

Oceniono na 5 z 5

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering.
Da vi modtog vores nye fine plakat, havde den desværre en fejl. Vi kontaktede kundeservice, hvor vi hurtigt fik svar og fik tilsendt en ny uden problemer.
Vi er fuldt ud tilfredse med servicen og er rigtig glade for plakaten.

27 października 2025

Odpowiedź od ChiCura Copenhagen

Hej Mads, Tusind tak for de 5 stjerner og din virkelig fine anmeldelse! 😊 Det betyder meget for os at høre, at I oplevede god service og hurtig levering – og at vi hurtigt fik løst problemet med plakaten, da der opstod en fejl.

Vi er rigtig glade for, at I er tilfredse med både håndteringen og den nye plakat. Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse.

Oceniono na 3 z 5

Revnet glas

Modtag kun plakaterne til at starte med, dog sendte de hurtigt rammerne da de blev gjort opmærksom på manglen.

Desværre var glasset i den store ramme revnet da jeg endelig modtog de eftersende rammer...

13 listopada 2025

Hej Kasper,

Tak for din anmeldelse og de 3 stjerner. 😊 Vi er glade for at høre, at rammerne blev sendt hurtigt afsted, så snart vi blev gjort opmærksomme på den manglende del af ordren.

Det er til gengæld rigtig ærgerligt at høre, at glasset i den store ramme var revnet ved modtagelsen – det skal selvfølgelig ikke ske. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få løst det. Vil du sende et billede af skaden til studio@chicura.com
, så sørger vi for at finde en løsning med det samme?

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det hjælper os med at blive bedre.

Mega flotte plakater

Mega flotte plakater, hurtig levering, og så fin en kundeservice, da jeg havde “bøffet” I bestillingen .

6 listopada 2025

Odpowiedź od ChiCura Copenhagen

Hej Lene, Tusind tak for de 5 stjerner! 😊 Hvor er det skønt at høre, at du er glad for plakaterne og den hurtige levering – og dejligt, at vi kunne hjælpe dig godt videre, selvom der var sket en lille “bøf” i bestillingen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og god indpakning

Hurtig levering og god indpakning. Jeg bestilte en plakat på 70x100 og var flot pakket ind og i god stand.

20 października 2025

Odpowiedź od ChiCura Copenhagen

Hej Camilla, Tusind tak for de 5 stjerner og din fine feedback! 😊 Det er dejligt at høre, at plakaten ankom hurtigt, var godt pakket ind og i perfekt stand – især med den store størrelse.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

God og hurtig levering

God
Og hurtig levering

2 października 2025

Odpowiedź od ChiCura Copenhagen

Hej Lisbeth, Tusind tak for de 5 stjerner! 😊 Det er skønt at høre, at du er tilfreds med både leveringen og hastigheden.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os.

Tager kundetilfredshed virkelig seriøst

Dette er en anmeldelse efter firmaet spottede en mindre produktfejl jeg beskrev i en tidligere anmeldelse med middel karakter uden jeg i øvrigt havde klaget direkte i formodning om det ikke kunne betale sig.
Efter en hurtig og venlig kommunikation, og dokumentation, senere fik jeg tilsendt en tilsvarende, om fejlfri ramme uden yderligere omkostninger.
Snorlige, må jeg sige.

26 września 2025

Odpowiedź od ChiCura Copenhagen

Hej Jonas, Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse! 😊 Det er rigtig dejligt at høre, at du oplevede en hurtig og god opfølgning, og at vi fandt en løsning, du er tilfreds med. Vi gør os umage for at tage kundernes feedback seriøst, så det betyder meget at høre, at det kom til udtryk her.

Team ChiCura Copenhagen

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej