Riktigt bra för mig som nybörjare. Lär sig allt från grunden + extra. Väldigt bra videor som förklarar steg för steg i de olika områden som gås igenom. Samt ett bra community där man kan ställa f... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jag är väldigt överraskad över resultatet jag fick av Checkified och speciellt Dominic som är väldigt duktig och brinner för att lära dig allt inom ehandel. Fått en fungerande verksamhet allt tack var... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Väldigt nöjd med kursen och man får den hjälp man behöver för att lyckas med e-handel. Dominic kan sin grej, pedagogisk med :)
Reakcja na opinię
Jag vill varmt rekommendera Dominic som en fantastisk guide för alla som vill bygga en webbbutik och navigera genom hans kurs inom dropshipping-världen. Han är både trevlig och pålitlig, vi... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Szkoła domowa
- Centrum kształcenia na odległość
- Sprzedaż internetowa
- Agencja interaktywna
- Agencja marketingowa
- Agencja marketingu internetowego
Napisane przez firmę
Checkified är Sveriges ledande utbildning inom e-handel och dropshipping. Vår utbildning är skapad för dig som vill bygga en framgångsrik e-handelsverksamhet, oavsett om du är helt ny inom området eller redan har erfarenhet och vill ta ditt företagande till nästa nivå. Vi hjälper våra elever att bygga lönsamma e-handelsföretag och skapa en friare livsstil. Varje dag ser vi med stolthet hur våra medlemmar går från idé till verklighet och utvecklas som entreprenörer.
Dane kontaktowe
Ringvägen 131, 116 61, Stockholm, Szwecja
- 0760051424
- info@checkified.se
- checkified.se
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Väldigt nöjd med kursen och man får den…

Odpowiedź od Checkified
Dominic är en duktig utbildare
Dominic är en duktig utbildare. Han har en väldigt bra kurs med välstrukturerad struktur och innehåll.

Odpowiedź od Checkified
Lärorik mentorskap med kunnig lärare…
Lärorik mentorskap med kunnig lärare och expert som Dominic. Man får djupgående lektioner med bra insikter inom e-handel

En bra utbildning
En bra utbildning som E-commerce manager, med en mycket bra lärare.

Odpowiedź od Checkified
Jag är väldigt nöjd med servicen och…
Jag är väldigt nöjd med servicen och hur väl bemött de är med deras support och kunnighet. Grymt team och Dominic kan mycket om e-handel, det märks på den kunskap.

Odpowiedź od Checkified
Köpte programmet i novenber 2025,är…
Köpte programmet i novenber 2025,är väldigt nöjd.
Lätt att hantera
Gick med och insåg hur kunniga och…
Gick med och insåg hur kunniga och pedagogiska teamet är och har en fullt fungerande butik med hög omsättning

Odpowiedź od Checkified
Jag är jätte nöjd med kursinnehållet
Jag är jätte nöjd med kursinnehållet, väldigt proffsigt upplägg. Jag rekommenderar varmt kursen
Tydligt och lättnavigerat gränssnitt.
Riktigt bra kurser
Riktigt bra kurser! Proffsiga & kunniga - hjälpte mig att kunna börja själv.
100% värt det!
Bra kurs och trevlig support från teamet på checkified. Fick hjälp som jag behövde för att uppnå resultat med ehandel. Stort eloge till Dominic för sin support och kunskap😉

Grym kurs
Jag är jättenöjd med kursen! Nu kan jag allt jag behöver veta om E-handel.
Jag är väldigt nöjd med mentorskapet
Jag är väldigt nöjd med mentorskapet. Dominic kan sin grej med e-handel och det märks på lektionerna man har.

Otroligt bra service
Otroligt bra service. Både kursen och mentorskapet är av hög klass. Gick med för inte så ett tag sen och har fått hjälp och bra resultat.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.