Har fået brusekabinen og bil lavet hos CH Bilpleje & Detailing. Så professionelt og super arbejde. Virkelig flot og silkeblødt efterfølgende. Utrolig nem at rengøre. Fremtræder som nylakeret. Bru... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Claus er yderst kompetent og gør altid lige lidt ekstra. Claus er ikke tilfreds før mindste detalje er i orden. Jeg er yderst tilfreds med resultatet af coating af vores bil. Det var ikke en nem opg... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kan meget varmt anbefale CH Bilpleje. Er yderst professionelt arbejde som er blevet udført på min bil. Da bilen var helt ny ville han gerne have at forhandleren IKKE havde behandlet den med noget som... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fik ordnet mine sommerfælge hos CH. Blev som nye.
Bilpleje af alle køretøjer, beskyttelse af lak, plast, glas, fælge, læder og tekstiler. Alt kan beskyttes med keramisk coating, med op til 7 års garanti på beskyttelsen. Polering og renholdelse af både nye og brugte køretøjer. Indvendig rengøring af alle køretøjer.
Bredgade 32, 9830, Tårs, Dania
Har fået brusekabinen og bil lavet hos CH Bilpleje & Detailing.
Brusekabinen er super nem at holde flot!
Kan give vores bedste anbefalinger til CH!

Odpowiedź od CH Bilpleje & Detailing
Jeg er yderst tilfreds med resultatet af coating af vores bil. Det var ikke en nem opgave, at få et flot resultat ud af en noget forherliget bil fra forhandler.
Claus får.mine bedste anbefalinger

Odpowiedź od CH Bilpleje & Detailing
Tak for meget professionel behandling, kan kun anbefales.

Odpowiedź od CH Bilpleje & Detailing
Ultra dygtig og kompetent detailler, med en overudviklet sans for detaljen🧐
Claus er den type menneske, der ikke kan lave noget, uden at gøre det til perfektion. Det vildeste er, at hans priser er meget mere end rimelige. Der er ingen tvivl om, at han gør det af ren interesse og kærlighed til faget og bilerne, og så er han bare det sødeste menneske, der ikke kender til ordet "nej". Så hvis du går med overvejelser, om at få poleret og coatet din vogn, så behøver du ikke lede længere. Kompetencer, grundighed og faglig stolthed i kombination med sindsygt skarpe priser, gør at CH Detailing, er værd at køre rigtig langt efter👌👌
Jeg har ikke handlet på hjemmesiden, så min anmeldelse går udelukkende på Claus kompetencer, som detailer og hans arbejde med polering og coating. Både produkter og udført arbejde, er af seriøs høj kvalitet🤌
Han får lige en ekstra stjerne, for selv at være en⭐

Odpowiedź od CH Bilpleje & Detailing
Anden gang vi bruger Claus, denne gang var det vores helt nye badeværelse der blev coated, så nu er det lige så nemt at holde som bilen..
Mine allerbedste anbefalinger til Claus.

Odpowiedź od CH Bilpleje & Detailing
Man får en super service og bilen er klar til aftalt tid. Og til en pris alle har råd til at betale.

Odpowiedź od CH Bilpleje & Detailing
Får altid en god forklaring på produkterne, vejledning gode råd så man får et godt resultat kan varmt anbefale at handle der

Odpowiedź od CH Bilpleje & Detailing
Godt og grundigt håndværk. Min bil står knivskarpt efter en omgang keramisk coating. CH Bilpleje kan klart anbefales.

Odpowiedź od CH Bilpleje & Detailing
Altid venlig og hurtig service - og arbejdet udført til UG

Odpowiedź od CH Bilpleje & Detailing
Claus har været fantastisk hele vejen igennem. Så stor anbefaling fra en kollega i bilpleje branchen.

Odpowiedź od CH Bilpleje & Detailing
Meget fin betjening og et godt stykke arbejde kan kun anbefales

Odpowiedź od CH Bilpleje & Detailing
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.