3,2

Średnia

1 recenzja

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

3,2

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

De bruker AI generert reklame med…

De bruker AI generert reklame med kjente personer, den jeg så var med Camilla Stoltenberg. Gikk fem på og bestilte. Angret umiddelbart etter at betalingen var fullført og sendte krav om avbestilling før varen var sendt. De sendte likevell varen og påsto at de ikke kunne gjøre noe som helst. Jeg betalte med PayPal og opprettet sak der som jeg eskalerte samtidig som jeg mailet med Charmiqa som er det opprinnelige selskapet. De var vanskelige å ha med å gjøre å trenerte tiden. Når pakken kom var det ett tollkrav jeg måtte betale for å ta ut pakken, noe jeg måtte gjøre slik firmaet informerte om. Jeg kontaktet Posten Norge og forklarte situasjonen, disse var meget imøtekommende, behjelpelige og ga meg den informasjon jeg trengte. Jeg betalte ikke toll, men lot være å ta ut pakken slike at pakken returnerte. Firmaet Charmiqa påsto hele tiden at jeg måtte betale toll for så å returnere pakken, noe jeg aldri gjorde, da jeg anså pengene i utgangspunktet for tapt. Jeg sto hardnakket på min sak og mailet dem jevnlig med oppdateringer på pakkesporingen, de påsto hele tiden at pakken ikke var tatt ut og at jeg måtte betale toll først. Til syvende og sist ble pengene refundert via PayPal. Utrolig dårlig service på avbestilling og refundering og tar uhorvelig lang tid og de presser på for at du skal beholde varene på alle mulige måter.

Jeg bestilte varene natt til 21.3.2026 og kansellerte bestillingen nøyaktig 28 minutter etterpå. Varene ble hentet på lageret og sendt til meg 25.3.2026. Jeg mottok refusjonen 30.6.2026

Men det verste er vel egentlig at de bruker AI generert reklame med kjente personer for å lure oss forbrukeren til å kjøpe produktene deres.Det er rett og slett svindel på et nivå bare svindlere gjør!!! Det forteller vertfall meg at produktene deres ikke er gode nok, og når de gjør det på denne måten er de fullstendig klar over det selv også. Den jeg beit på var en med Camilla Stoltenberg.

De skjuler seg bak GetAlvian.com

STYR UNNA!!!