Jeg holdt min 90 års fødselsdag på Charlottenlund Fort fin modtagelse, dejlig mad og og meget fin betjening. dejligt lokale, fin udsigt samt højt solskinsvejr, kan man... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Virkelig god mad og sød, opmærksom betjening. Man skal gå et lille stykke vej fra parkeringspladsen men til gengæld bliver man jo mødt af den mest fantastiske udsigt og et område der er fuld af liv. V... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Tak for en dejlig velkomponeret 3 retters menu, med en dertilhørende vinmenu. Bortset fra at et besøg forudsætter egen transport så er stedet unikt med fantastisk udsigt sommer og vinter. Kommenta... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jæver, eller som vi opkaldte ham (Jessie). Er den varmeste i branchen, han var simpelthen så elskværdig og skøn. Sikke en guddommelig betjening og oplevelse, vi fik både lov at se børne mgp på deres... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hvad enten det er for at nyde en dejlig sommerdag på terrassen, en romantisk middag i skumringen, bryllup, selskaber eller anden festlig lejlighed, sørger vi for de perfekte rammer og tager hånd om jer.
Strandvejen 150, 2920, Charlottenlund, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Vi hold min runde fødselsdag på Charlottenlund Fort.
Det var en dejlig fest med skøn mad og meget fin betjening.
Kan bestemt anbefales.

Odpowiedź od Restaurant Charlottenlund Fort
Rigtig god service med god mad og hyggelige rammer. Vi havde en meget vellykket julefrokost i eget lokale. Vil meget gerne holde flere arrangementer her og kan anbefale at besøge dem. Maden er lækker. Serviceminded personale

Odpowiedź od Restaurant Charlottenlund Fort
En helt perfekt fødselsdagsfest! Dejlig mad, dejlig vin og super betjening!

Odpowiedź od Restaurant Charlottenlund Fort
Vi var 50 personer samlet til et guldbryllup, og alt forløb perfekt. Flere af gæsterne kom med rosende bemærkninger, da festen var slut.

Odpowiedź od Restaurant Charlottenlund Fort
Super menu med fantastikke vine. Flotte rammer for festen. Kunne ikke have været mere perfekt.

Odpowiedź od Restaurant Charlottenlund Fort
Vi holdte barnedåb, og alt var super godt!
Både samtalerne og mailkorrespondancerne med Niklas har været i top, og selve arrangementet var også godt!
Mvh
Emma.

Odpowiedź od Restaurant Charlottenlund Fort
Jeg havde 47 gæster til brunch lørdag den 13. september 2025 i forbindelse med min 60 års fødselsdag.
Det var en fantastisk dag med rigtig dejlig brunch og sød og god betjening.
Man føler sig tryg fordi man ved at Niklas og Co. har styr på det.

Odpowiedź od Restaurant Charlottenlund Fort
Meget imødekommende med forberedelserne. Meget fin mad og vin og meget flotte omgivelser

Odpowiedź od Restaurant Charlottenlund Fort
I slutningen af august holdte vi vores bryllupsfest på Restaurant Charlottenlund Fort, hvor alt lige fra bordpynt, velkomst, 4 retters menu med diverse vine til cocktails i baren og natmaden var perfekt 🤩 .. kan klart anbefales 👍

Odpowiedź od Restaurant Charlottenlund Fort
Vi holdt vores bryllup hos Charlottenlund Fort Restaurant, og det kunne simpelthen ikke have været bedre! Vi havde løbende møder og smagstests med Niklas, og vi følte os hele tiden i gode hænder. De var meget fleksible i forhold til start- og sluttider samt utrolig hjælpsomme med idéer og opsætning til selve bryllupsdagen.
Maden var fantastisk, servicen helt i top, og stemningen perfekt. Tjenerne var meget opmærksomme på vores ældre gæster og sørgede for, at de hele tiden havde det godt. Derudover var hoved tjeneren helt igennem fantastisk hele aftenen og sørgede for havde god kommunikation med vores toastmaster
Vi kan på det varmeste anbefale Charlottenlund Fort Restaurant til alle!

Odpowiedź od Restaurant Charlottenlund Fort
Lækker mad, god vin og venlig betjening. Alle aftaler blev overholdt.

Odpowiedź od Restaurant Charlottenlund Fort
Restaurant Charlottenlund Fort skabte - igen - rammerne om en fantastisk fest. Det hele var gennemført til mindste detalje. Velkomstdrinks, vine, menu og dekorationer blev tilpasset hovedpersonens ønsker og på dagen leverede køkkenet og tjenerne en upåklagelig service. Tusind tak til hele holdet !
Udsigten og vejret gjorde det jo kun bedre :)

Odpowiedź od Restaurant Charlottenlund Fort
Vi holdt den skønneste bryllupsfest, hvor Niklas og hans team satte en på alle måder top vellykket ramme. Maden var smukt anrettet og virkeligt velsmagende og alle fra restauranten var venligt imødekommende og top professionelle.
Mange af vores gæster sagde efterfølgende at det var det flotteste arrangement de havde oplevet.
Alt fra velkomstdrinks til natmad klappede perfekt og vi kan kun give vores varmeste anbefalinger af Restaurant Charlottenlund Fort.

Odpowiedź od Restaurant Charlottenlund Fort
Dyrt i forhold til udbuddet af mad til brunchen. Der manglede nogle af de retter der i følge skilt, skulle have været der. Der var ikke fyldt op med glas og flere af retterne. Udbuddet er ikke godt nok til en pris af 325 kr pr person. Det mad der var, smagte dog fint.
Vi kommer ikke igen.

Odpowiedź od Restaurant Charlottenlund Fort
Hyggelige omgivelser og super udsigt til vandet. Servicen er i top og maden fremragende. Der er gode vine på menuen som matcher menuen perfekt. Altid glade tjenere og god behandling. Du bliver set fra det øjeblik du træder ind i Restauranten.

Odpowiedź od Restaurant Charlottenlund Fort
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.