Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 2 z 5

Levering apparaatje was uitstekend en snel, maar de gebruikersmogelijkheden zijn niet zoals belooft werd bij de verkoop. Via je slimme meter kun je je verbruik/teruglevering zien, maar thats it. Alle... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snelle verzending van de Sparky. Die was binnen twee dagen binnen. Installatie is een kwestie van een minuut. Toevoegen van devices gaat ook soepel. Hoop dat de Autel charger ook snel ondersteund word... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik had een praktische vraag, waarop ik een dag later een effectief antwoord kreeg. Ik paste het advies toe m.b.t. mijn laadpaal (Plugchoice), die in eerste instantie niet voorkwam in een rijtje ander... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Urządzenia i systemy energetyczne
  2. Producent oprogramowania

Napisane przez firmę

Dat het weer wisselvallig is, betekent niet dat jouw energierekening dat ook hoeft te zijn. Met de Sparky P1 dongle en Chargee app krijg je inzicht in alles wat met energie te maken heeft in en rondom je huis. Een slimme energiehulp in je broekzak. Zie precies wanneer energieslurpers actief zijn en op welke dagen je het meest verbruikt. Of kijk alvast vooruit en stem je verbruik af op de zon of dynamische energieprijs. Zo weet je precies wanneer je wel, of juist even niet, je vaatwasser aan moet zetten of auto kunt laden. En haal je het maximale uit je zonnepanelen, laadpaal, warmtepomp of thuisbatterij. Energie zonder verrassingen, zo simpel kan het zijn.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 20% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

4,3

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 69

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Goed product voor een prima prijs

Goed product voor een prima prijs. Realtime inzicht in je energieverbruik in een overzichtelijke app en niet meer afhankelijk van de app van je energieleverancier.

Tevens draagt het directe inzicht ook bij aan een stuk bewustwording in je energieverbruik.

2 września 2024

Supercombinatie tussen P1 Meter en App

Sparky besteld en binnen een dag in huis. Geweldig ding. Geeft de energiewaardes per seconde door, geeft inzicht in fase-belasting, ik kan mijn zonnepanelen koppelen. Perfect. Eerst had ik allemaal spullen van Homewizard maar die heb ik de deur uit gedaan. Sparky van Chargee geeft me voldoende inzichten en de app ziet er een stuk professioneler uit. Aanrader!

5 września 2024
Oceniono na 4 z 5

Werkt prima en is makkelijk te…

Werkt prima en is makkelijk te installeren. Alleen de verwachte zonopwek op de home pagina is erg verwarrend, omdat het direct onder het live verbruik staat. (Ik dacht dat het grafiekje de opbrengst van de zonnepanelen weergaf.) Maak de voorspelling uitschakelbaar of liever geef deze een andere plaats, dan is de app 5 sterren waard.

4 września 2024
Logo Chargee

Odpowiedź od Chargee

Hoi Hanry!

Bedankt voor je review. Bedoel je met de voorspelling op de homepage de verwachte zonopwek, of de verbruik/teruglevering/gas voorspelling? Die laatste kun je uitzetten met een toggle. Als het gaat om de verwachte zonopwek dan nemen we je feedback mee om deze een andere plek te geven. We willen toch voor die 5 sterren gaan! ;-)

Met energieke groet,
Simon

Oceniono na 3 z 5

Dat Chargee wel mee wil kijken

Het is een voordelig en goed apparaatje. De electriciteitsmeter sluit je aan via de P1 poort van de slimme meter. De slimme gasmeter is via de slimme electriciteits meter direct gekoppeld en heeft geen extra aansluiting nodig. Chargee kan meekijken bij problemen, maar slechts na toestemming.

3 września 2024
Logo Chargee

Odpowiedź od Chargee

Hoi Klaas,

Bedankt voor je review. Om je zo goed mogelijk verder te helpen bij problemen vragen we soms tijdelijk toegang tot jouw adres. Zo kunnen we sneller de oorzaak vinden van het probleem. Dit doen we altijd met jouw toestemming. Verder kijken we niet mee.

Als je een onprettige ervaring hebt gehad of feedback voor ons hebt om dit te verbeteren, laat het ons dan weten via support@chargee.energy. We denken graag met je mee!

Met energieke groet,
Simon

Oceniono na 4 z 5

Mooi product

Goede informatie op de site. Nieuwe ontwikkelingen in de app. Snelle bezorging. Gemakkelijk inloggen in de app

30 lipca 2024
Oceniono na 5 z 5

Top service bij aanschaf Chargee product.

Ik had een probleem met mijn Chargee P1 energie-monitor omdat mijn account een ander adres had dan de locatie waarop de monitor was geïnstalleerd. Dank zij een goede ondersteuning van Chargee - zo wel per mail als per telefoon - kon ik het probleem oplossen.
Gezien de aanschafprijs van het product vond ik dit - zekers gezien mijn ervaringen met andere leveranciers - uitzonderlijk goed.

2 sierpnia 2024
Opinia niezależna

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej