Levering apparaatje was uitstekend en snel, maar de gebruikersmogelijkheden zijn niet zoals belooft werd bij de verkoop. Via je slimme meter kun je je verbruik/teruglevering zien, maar thats it. Alle... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Snelle verzending van de Sparky. Die was binnen twee dagen binnen. Installatie is een kwestie van een minuut. Toevoegen van devices gaat ook soepel. Hoop dat de Autel charger ook snel ondersteund word... Zobacz więcej
Ik had een praktische vraag, waarop ik een dag later een effectief antwoord kreeg. Ik paste het advies toe m.b.t. mijn laadpaal (Plugchoice), die in eerste instantie niet voorkwam in een rijtje ander... Zobacz więcej
Sparky besteld en binnen een dag in huis. Geweldig ding. Geeft de energiewaardes per seconde door, geeft inzicht in fase-belasting, ik kan mijn zonnepanelen koppelen. Perfect. Eerst had ik allemaal sp... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Dat het weer wisselvallig is, betekent niet dat jouw energierekening dat ook hoeft te zijn. Met de Sparky P1 dongle en Chargee app krijg je inzicht in alles wat met energie te maken heeft in en rondom je huis. Een slimme energiehulp in je broekzak. Zie precies wanneer energieslurpers actief zijn en op welke dagen je het meest verbruikt. Of kijk alvast vooruit en stem je verbruik af op de zon of dynamische energieprijs. Zo weet je precies wanneer je wel, of juist even niet, je vaatwasser aan moet zetten of auto kunt laden. En haal je het maximale uit je zonnepanelen, laadpaal, warmtepomp of thuisbatterij. Energie zonder verrassingen, zo simpel kan het zijn.
Dane kontaktowe
Torenallee 36-02, 5617 BD, Eindhoven, Holandia
- 0850805711
- support@chargee.energy
- chargee.energy
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 20% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Bestelling verliep pretprettige afrondingtig na een…
Bestelling verliep prettig na een kleine miscommunicatie. Fijn opgelost.
Vriendelijk en behulpzaam
Vriendelijk en behulpzaam. Ondanks dat probleem niet is opgelost krijg je de indruk dat er alles aan is gedaan.
Snelle levering, goede service achteraf
Snelle levering, goede service bij vragen achteraf.
Oude was kapot en heb een nieuwe…
Oude was kapot en heb een nieuwe gekregen……alleen die kan de data niet uitlezen!!!!
Geeft goed overzicht van verbruik en…
Geeft goed overzicht van verbruik en teruglevering.
Jammer dat je er geen slimme stekkers…
Jammer dat je er geen slimme stekkers op aan kan sluiten net als bij homewizard.
Apparaat werkt goed
Apparaat werkt goed. Bij een probleem met toegang tot het wifi netwerk werd ik snel en afdoende geholpen.
Snelle levering en mooi inzicht in het verbruik.
Snel geleverd, aansluiten was zo gebeurd.
Goed overzicht in de verbruiken van de stroom en gas.
App is ook vrij duidelijk .
Snel,goed en correcte behandeling.
Snel,goed en correcte behandeling.
Gewoon zoals het eigenlijk hoort, maar niet altijd gebeurt
Slechte ervaring
Slechte ervaring. Sparky installatie liep vast. Moest reset doen maar daarna was het apparaatje waarschijnlijk stuk, geen lichtje meer. De firma reageert niet op mijn verzoeken om me te helpen dit op te lossen. Vervelend, kan niet tot ze door dringen.

Odpowiedź od Chargee
Een prima product
Een prima product, heel overzichtelijk. Draait naast een P1 meter van homewizard.
Alleen zijn de kosten voor een abonnement te hoog.
Een abonnement van € 0,99 gelijk aan homewizard is beter betaalbaar.
Nu gaan veel gebruikers afhaken.
De sparky werkt nu bij mij bijna een…
De sparky werkt nu bij mij bijna een jaar.
Het geeft goede informatie op 1 ding na...... 3 fasen apparaten.
Ik heb een E-ketel op 3 fasen met een max van 12 KW, maar als hij in werking is zie ik op het fasen verbruik 3x 20A en dat klopt dus niet,
Dit geeft een verkeerd beeld van de werkelijke belasting.
Ik heb dus vaak 32A op een zekering van 25A.
Snelle response
Heel snelle response op de support vragen. Dit viel extra op na problemen bij een ander bedrijf waarbij het 6 weken duurde voor er ook maar eerste inhoudelijke reponse kwam op een melding van een niet werkend systeem.
Chargee heeft ondersteund bij de installatie perikelen en meteen een nieuw apparaat gestuurd toen het eerste apparaat niet bleek te werken.
De levering van Spary was er snel dus…
De levering van Spary was er snel dus complimenten. Het installatie proces heeft mankementen, maar daar ben ik samen met jullie uitgekomen.
Nu eerst een tijd meten om een indruk te krijgen van jullie device en software.
Wie weet wat ik daarna als review geef.
Snelle levering en duidelijke…
Snelle levering en duidelijke installatie instructies
Geweldig snel en goed geholpen bij het…
Geweldig snel en goed geholpen bij het werkend maken van een vervangende p1 meter.
Goed kunnen kopen
Goed kunnen kopen. Duidelijk kwa informatie. Zeker de super snelle levering . Bedankt
De info en instructies zijn duidelijk…
De info en instructies zijn duidelijk en alles snel en makkelijk te installeren. De app eveneens makkelijk in het gebruik en de info omtrent het energie opbrengst/gebruik werkt prima!
Uitgebreide antwoorden op vragen
Mijn energieleverancier heeft sinds kort een overeenkomst met Chargee, zodoende met de App en de Sparky P1 dongle in aanraking gekomen.
De App is overzichtelijk en Sparky configuratie via bluetooth is doordacht en simpeler als gebruikmaken van interne wifi connectie.
Aangezien de App en mogelijkheden nog in ontwikkeling zijn heb ik via chat een vraag gesteld over de mogelijkheden die ze verwachten te gaan bieden in de toekomst. Door het uitgebreide antwoord waarin mijn wensen terug zag komen heb ik besloten de Sparky dongle te kopen.
Ben benieuwd wat ze nog meer aan mogelijkheden gaan inbouwen.
Doświadczenie Trustpilot