Oceniono na 3 z 5

Udvalget af bøger ok/fint, men på en app af navnet Chapter må man ironisk konstatere, at der mangler funktionen at kunne springe et kapitel frem eller tilbage. Vil man bruge bjælken til at spole, gør... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Appen virker slet ikke. Der kommer intet frem på forsiden, og heller ikke hvis jeg søger på noget. Kan ingenting gøre.

Oceniono na 2 z 5

Har Chapter gennem Telmore, hvor man ganske rigtigt fik frit forbrug da Telmore gik fra Bookmate til Chapter. Fedt! Ganske kort tid herefter kom der begrænsninger FRA Chapter, hvilket gør Chapter t... Zobacz więcej

1. Księgarnia

Napisane przez firmę

Bogbranchens egen lydbogsapp. Chapter favner bredt på tværs af genrer og sørger for præcis guidning og inspiration inden for medlemmernes foretrukne genrer. Chapter tilbyder det største udvalg af børnebøger, og er for alle jer, som ikke vil nøjes med at læse, hvad forfatterne skriver, men også møde dem og høre, hvad de siger, og hvad der ligger bag fortællingerne.

2,5

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Kan ikke anbefale Chapter

Kan ikke anbefale Chapter. Ændrer pludselig aftale med Telmore og sætter alle på 20 timer. Dvs 20 timer der tæller dobbelt hvis man spoler tilbage men ikke tæller mindre hvis man sætter hastigheden op. Og ekstra minutter slettes ved månedsskift.
Efter svar - I forholder jer kun til halvdelen af problemet. Både her og når man henvender sig til jer direkte. KAN IKKE ANBEFALE CHAPTER!

6 września 2022

Odpowiedź od Chapter A/S

Kære Tina. Aftale mellem Telmore og Chapter ændrede sig den 1/6 2022, dette meldte Telmore ud til sine kunder i slutningen af april 2022.
Det er korrekt, at;
- der er 20 timers forbrug pr. måned med Telmore
- forbruget tæller, når man spoler tilbage og læser/lytter igen
- forbruget på lydbøger er fastsat til reel oplæsningstid og dette ikke ændres, om man sætter læsetempoet op eller ned
- ubrugte timer ikke overføres til næste måned
Mvh Chapter

Oceniono na 4 z 5

Jeg er faktisk overordnet tilfreds…

Jeg er faktisk overordnet tilfreds men...
Jeg kunne godt tænke mig det var super nemt at skifte fra et abonnement til et andet, det er faktisk mere eller mindre det eneste, jeg mangler en del bøger jeg gerne ville læse, men sådan er det vel når der findes så mange.

6 września 2022

Odpowiedź od Chapter A/S

Kære Sandra. Kundeservice kan hjælpe med medlemsskift - du kan træffe dem på medlem@chapter.dk. De kan også svare på manglende titler og om det er nogle, vi får hjem. Mvh Chapter

Jeg er meget nyt medlem

Jeg er meget nyt medlem, og indtil nu er jeg tilfreds. Jeg synes det er fint, at der er 3 muligheder for "læsetid"
Hilsen Kirsten

Odpowiedź od Chapter A/S

Kære Kirsten. Tusind tak for de fine stjerner. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med appen. Mvh Chapter

Ringe app

Hvis man vil ind på markedet for lydbøger må man komme med et produkt der er bedre end de andre!
Utrolig dårlig søgeflade, mangler engelsk udvalg, og svært ved at finde genre generelt. Så loader den dårligt og jeg gider ikke når en bog bare stopper og ikke vil begynde igen. Jeg har opgivet og gået tilbage til min gamle app

Kære Camilla. Vi beklager, at det er den oplevelse, du har haft. Mvh Chapter

Oceniono na 3 z 5

Svært at komme ind på Chapter

Svært at komme ind på Chapter, når du har fået kundenr. og password.
Svært at vende sider i bogen, når du skal til ny sider.
Det forekommer mig, at der er lidt It-problemer.

🤗 Godt udvalg af bøger.

Odpowiedź od Chapter A/S

Kære Marianne. Hvis du kontakter kundeservice på medlem@chapter.dk, så kan de hjælpe. Mvh Chapter

Oceniono na 5 z 5

Troede ikke jeg var til lydbøger

Troede ikke jeg var til lydbøger, men det er jeg så alligevel.

2 września 2022

Kære Jette
Tusind tak for de fine stjerner.
Det er dejligt at høre, at lydbøger er for dig.
Chapter

Oceniono na 1 z 5

Kan det nu passe med 20 timer?

Udover problemet med de 20 timer man får som kunde gennem Telmore og som hverken Chapter eller Telmore vil gøre noget ved uanset hvor mange klager de får, så får man jo reelt heller ikke 20 timer..
Jeg har max læst 20 min. her til morgen og så har jeg lige logget ind og så havde jeg allerede kun 19 timer tilbage.

Tak for svar.

1 września 2022

Kære Louise
Ja det kan godt passe, du har nu 19 timer 40 min.
Vi viser kun hele timer og altså ikke minutter.
Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på enten mail eller på telefon, med spørgsmål eller kommentarer.
Du har mulighed for mere end 20 timers begrænsning, hvis du opgradere dit abonnement hos Telmore.
Chapter har derudover flere abonnementer, som du kan vælge mellem.
Rigtig god dag.
Chapter

Fuld tilfredshed

27 sierpnia 2022

Odpowiedź od Chapter A/S

Kære Lotte. Mange tak for de fine stjerner, det glæder os, at du er tilfreds med appen. Mvh Chapter

Kan ikke anbefale

app. Ikke stabil
Forringer pludselig vilkår efter køb uden kompensation.

26 sierpnia 2022

Odpowiedź od Chapter A/S

Kære Camilla. Hvis du oplever udfordringer med appen, så kan Chapters kundeservice hjælpe - Du kan skrive til dem på medlem@chapter.dk. Hvis du er utilfreds med dit produkt hos Telmore og deres priser, så må vi henvise til Telmores kundeservice. Mvh Chapter

Oceniono na 5 z 5

Fuldstændig tilfreds jeg finder hurtig…

Fuldstændig tilfreds jeg finder hurtig de bøger jeg vil læse og lydbøgerne er godt læst og gode at lytte til

23 sierpnia 2022

Odpowiedź od Chapter A/S

Kære Eirin. Tusind tak for de fine stjerner. Det glæder os, at du er tilfreds med appen og indholdet. Mvh Chapter

Oceniono na 4 z 5

Let at søge og let at finde rundt

Let at søge og let at finde rundt. Mangler at man let kan skifte mellem lydbog og læsning i samme titel. Viser hvor meget tid man har tilbage i abonnement, hver gang man åbner app.

23 sierpnia 2022

Odpowiedź od Chapter A/S

Kære Lene. Tak for de fine stjerner. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med appen. Vi giver dit ønske om skift mellem e- og lydbog videre. Mvh Chapter

ikke gode bøger

jeg synes ikke i har gode ungdomsbøger, e-bøger på engelsk. hvis i havde det vil jeg klart have brugt det mere

21 sierpnia 2022

Odpowiedź od Chapter A/S

Kære Anna. Der kommer løbende nye titler - vi håber, at der snart er noget, der fanger din interesse. Mvh Chapter

Jeg er så glad

Jeg er så glad. Og læser på livet løs .
Jeg er glad for , jeg tog den beslutning. 🤩🤩🤩

19 sierpnia 2022

Odpowiedź od Chapter A/S

Kære Bente. Hvor er det skønt at høre, at du er tilfreds med appen. Tusind tak for de fine stjerner. Mvh Chapter

Oceniono na 2 z 5

Begrænset udvalg og med x-antal timer…

Begrænset udvalg og med x-antal timer pr måned, er det ikke noget jeg vil anbefale andre. Der findes meget bedre alternativer.

18 sierpnia 2022

Odpowiedź od Chapter A/S

Kære Brian. Chapter tilbyder forskellige medlemskaber - også uden tidsbegrænsning. Vi får løbende nye titler. Mvh Chapter

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej