Channel Trader Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Een tijdje geleden een pre monetized kanaal gekocht. Alles was snel binnen 48 uur geregeld handleidingen erbij. Stefano leuk persoon, erg behulpzaam en in voor praatje zeker een aanrader!

Oceniono na 5 z 5

Ik heb een pre-monitezed kanaal gekocht bij Stefano. Hij is erg behulpzaam. Reageert leuk en snel op al jouw vragen en legt het ook goed uit. Ik heb 2 documenten gekregen waarin alles duidelijk wordt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Channel Trader is zeker een aanrader! Alles wordt snel overgezet en je krijgt meteen reactie als je vragen of hulp nodig hebt! Als je op zoek bent naar een premon kanaal zou ik Channel Trader zeker aa... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca rozwiązań e-commerce

Napisane przez firmę

Waarom Channel Trader? Channel Trader staat bekend als het toonaangevende verkoopplatform voor YouTube Cash Cow-kanalen in Nederland en België. Wij leggen de nadruk op het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige YouTube-kanalen. Dit betekent dat de kanalen die wij aanbieden zorgvuldig geselecteerd en geëvalueerd worden op aspecten zoals kijkersengagement, groeipotentieel en consistentie in contentproductie. Daarnaast bieden wij een hoge mate van klantenservice, wat essentieel is in de verkoop van YouTube-kanalen. Dit omvat persoonlijke begeleiding, transparantie in het koopproces en ondersteuning met documenten na de verkoop voor een soepele overgang en voortzetting van het kanaal. Channel Trader streeft ernaar waarde te bieden aan kopers door een evenwicht te bieden tussen de kwaliteit van de kanalen en de vraagprijs. Dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat de prijzen de laagste zijn, maar dat de prijs de potentie en de huidige waarde van het kanaal reflecteert. Als specialist in YouTube Cash Cow-kanalen beschikt Channel Trader over uitgebreide kennis van de markt, trends en wat nodig is om een succesvol YouTube-kanaal op te bouwen en te onderhouden. Deze expertise geeft ons een voorsprong bij het adviseren van klanten en het selecteren van kanalen voor verkoop.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 7

Napisz recenzję

pre monetized kanaal

Ik heb bij Stefano een pre monetized account gekocht. Dit is echt aan te raden! Alles word duidelijk uitgelegd en Stefano reageerd snel op je vragen.

20 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Ik heb ongeveer een week geleden een…

Ik heb ongeveer een week geleden een pre monitized account gekocht bij Stefano. Het kwam binnen 48 uur binnen met de ‘handleidingen’ Daar werd alles super helder uitgelegd. Ten slotte kon ik ook met mijn vragen bij hem terecht. Ik raad dit iedereen aan!

17 lutego 2026

Een aanrader!!

Ik heb een maand geleden een Pre monetized kanaal aangekocht bij Stefano. Van moment van aankoop, tot de dag van vandaag word ik nog steeds onmiddellijk geholpen bij vragen of als ik ergens tegenaan loop. Nog geen moment spijt van de aankoop! Een zeer goed alternatief voor als je niet wil wachten tot je eigen kanaal genoeg kijkers/abonnees heeft. Dankuwel Stefano!!!

12 września 2025

Top samenwerking

Erg snelle en goede communicatie. Binnen 2 dagen m’n kanaal verkocht voor een goede prijs! Ik kan Channel Trader zeker aanraden om je kanaal eerlijk en snel te verkopen!

17 września 2025
Oceniono na 5 z 5

Excellent service and outstanding…

Excellent service and outstanding guidance!
I’m extremely satisfied with my experience with Stefano from ChannelTrader. From the very first contact, everything was clear, professional, and most importantly personal. Stefano really takes the time to think along with you and guides you step by step, no matter your level of experience. His service is top-notch fast, clear, and always helpful. Thanks to his support, I feel confident and well taken care of. Highly recommended for anyone serious about growing with ChannelTrader!

4 czerwca 2025

Super!

Stefano heeft voor mij mijn kanaal verkocht. De communicatie liep altijd soepel via whatsapp. Aardige jongen en denkt mee. Na verkoop heeft hij mij ook direct betaald. Ik raad Channel Trader zeker aan!

21 maja 2025

10/10

Super snelle communicatie, complete informatie en echt een dikke 10 voor bereikbaarheid en vriendelijkheid. Dankjewel!!!!

23 kwietnia 2025

Monetization Terug!!! Erg blij

Mijn kanaal was gedemonetized vanwege reused content. De content die ik plaatste was best tricky, en eerlijk gezegd had ik weinig hoop dat het ooit nog zou lukken om weer goedgekeurd te worden voor monetization. Toen kwam ik terecht bij Stefano.

Binnen één dag had hij het voor elkaar. Hij was duidelijk en transparant over het proces en gaf eerlijk aan dat hij geen 100% garantie kon geven, wat ik ook begrijp. Maar voor een prijs van slechts €50 excl. btw heb ik mijn kanaal weer terug met monetization – echt superblij mee!

Goede service, snelle communicatie en resultaat. Ik kan het zeker aanraden!

2 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Bij Channel Trader een video pakket…

Bij Channel Trader een video pakket gekocht. Channel Trader heeft mij uitstekend geholpen, hij heeft een speciaal pakket prijs samengesteld waardoor ik gelijk van start kon gaan. Dit bedrijf is een aanrader!

8 marca 2025

Kanaal gekocht met 1k abonnees

Kanaal gekocht met 1k abonnees, en ik moet echt mijn complimenten geven aan Stefano hij heeft mij fantastisch geholpen. De service die hij verleent is gewoon top en de hulp die hij biedt is echt geweldig. Mijn eerste video staat online en direct een prachtig resultaat. Echt een aanrader! 🎉

7 marca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej