Świetna jakość
Świetna jakość, produkt zgodny z opisem! Szybka wysyłka! Polecam!
Welcome to the world of Change Into Colours, a brand that redefines beach style through unique designs and high quality. CIC offers exceptional clothing for both women and men, but we place a distinct emphasis on men's swim shorts that combine comfort, functionality, and incredible looks. Our goal is to provide you with products that not only look great but also feel amazing to wear. Every element of our collection is meticulously designed to meet the highest standards of quality and style. We want each of our customers to feel confident and comfortable, both on the beach and by the pool.
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Świetna jakość, produkt zgodny z opisem! Szybka wysyłka! Polecam!
Tshirty jak i bluzy w mega jakości. Dopracowane i kreatywne nadruki. Super jakość - polecam. :)
Bardzo dobra jakość ubrań oraz dobre, naturalne składy :) Do tego świetny design! Polecam bardzo!
Ubrania z niepowtarzalnymi wzorami! Uwielbiam za kreatywność! Koszulki ze świetnymi nadrukami, w których spędziłam całe wakacje :)
Świetnej jakości koszulki z modnymi wzorami, które dodadzą pazura każdej stylizacji 🤍
Świetne T-shirty z nadrukami. Z Aperolem mój ulubiony i 100% bawełna. Polecam
Koszulki mają idealny materiał, przepiękne nadruki. Zabrałam je z sobą na wakacje i chodziłam w nich codziennie! Polecam każdemu z całego serca 🤩
Świetna jakość. Mam już kilka T-shirtów od Change Into Colours i muszę przyznać, że robią wrażenie. Materiał przyjemny, 100% bawełna, a nadruki trwałe – nie spierają się i wyglądają jak nowe nawet po kilku praniach. Polecam
Szorty kąpielowe są superr i trafiłam z rozmiarem dla męża. Idealne na nasze wakacje. Szybka wysyłka, w kilka dni miałam je u siebie.
Bardzo polecam tę markę! Ubrania fajnej jakości, dostawa też była całkiem sprawna. Bałam się trochę jak nadruk zachowa się po praniu, ale wszystko wygląda bardzo dobrze.
Szorty są naprawdę dobrej jakości. Super materiał na którym print prezentuje się świetnie. Cena ok. Polecam
Jestem pozytywnie zaskoczona jakością i nadrukami. Koszulka przyszła świetna, szorty kąpielowe dla męża również. Nie mamy się do czego przyczepić
Kupiłam koszulkę z aperolem i dla chłopaka szorty kąpielowe na wakacje - wyglądają świetnie, materiał porządny, polecam.