Champagne For Alle Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk oplevelse med deres Champagne abonnement! 🍾🍾❤️Kvaliteten af flaskerne er virkelig i top, og man kan tydeligt mærke, at der er lagt omtanke i udvælgelsen. Servicen er helt i særklass... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Danmarks absolut bedste abonnement, hvis du søger selvforkælelse, luksus og service i særklasse 👌 Fantastiske champagner for enhver smag, kompetent vejledning. Og en helt igennem fantastisk, nærv... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Den bedste gave jeg har fået ❤️ Jeg fik abb på champagnekassen til min 50 års fødselsdag i 2021 af min mand og siden da har en helt ny verden åbnet sig for os. Vi har deltaget i 2 event (Carbon smagni... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 2 z 5

Hej Champagnekassen er desværre blevet for dyr. Endvidere er det lækre udstyr i form af stabil, omsorgsfuld indpakning i pap nu sparet væk til en skrabet udgave der mest ligner en papkasse som ma... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Jedzenie, napoje i tytoń

Napisane przez firmę

Champagne For Alle sælger champagne via webshop og via butik på Greve Strandvej 18, laver champagnesmagninger både privat og i virksomheder, arrangerer rejser til Champagne og meget andet. Desuden står vi bag medlemskabet Champagnekassen - der har sin helt egen Trustpilot (søg på "Champagnekassen").

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 8

Napisz recenzję

Super fedt koncept

Super fedt koncept. Vi fik vores første kasse og alt fungerede som det skulle. Emballage, levering, og beskrivelse af diverse champagne var langt over forventning. Champagnen smagte fantastisk og elsker det var flasker vi aldrig selv havde købt.
Efterfølgende har jeg brugt dem til at levere til medarbejdere rundt omkring i Europa og deres service rækker langt udover hvad man kan forvente. Vi havde høje forventninger og er stadigvæk meget positivt overrasket. Kanon koncept, Bedst mulige service og super fede produkter.

17 stycznia 2022

De ord gik direkte i hjerte. TAK ❤️

Oceniono na 5 z 5

Der er ikke nok stjerner

Der er ikke nok stjerner! Aldrig har jeg oplevet så god og så hurtig service. Havde netop kun trykket på ‘bestilt-knappen’ med ønske om en personlig tekst til et brev i pakken, før jeg fik en sms om, at der var udarbejdet et håndskrevet brev. Wauw! Kan kun give de aller bedste anbefalinger.

6 czerwca 2021

Kæreste Tania. 1000 1000 tak for din flotte anmeldelse. Kærligst Dinna

Oceniono na 5 z 5

En champagneoplevelse ud over det…

En champagneoplevelse ud over det sædvanlige.
Så dejligt stort udvalg, så lækre champagner og fantastisk service. Her kan man virkelig mærke at folkene bag brænder for det.

20 lutego 2021

TAK - det betyder SÅ meget ❤️

Bare i orden!

Jeg har fået adventskassen og månedskassen og alt har klappet til punkt og prikke. Flaskerne er emballeret særdeles godt og er kommet til tiden. Fortsæt det gode arbejde!

13 lutego 2021

Tusind tusind tak Michael - det lover vi ❤️

Oceniono na 5 z 5

Kunne jeg give 10 stjerner, havde Champagne for Alle fået det. Vi kom i den situation (her i corona krisen) at vores bestlling endte i Meny, istedet for på matriklen - jeg skrev til Michael og Dinna, og inden for kort tid skrev de at Michael ville hente kassen og leverer herhjemme på vores matrikel. Den vildest service og vi kan nu med champagne fejre bryllupsdag❤️ Personlig og individuel betjening og man føler på ingenmåde at man er en kunde i mængden - kan kun anbefale Champagne for Alle 😍

3 kwietnia 2020

Odpowiedź od Champagne For Alle

Kære Yvonne. Vi har netop fået adgang til denne Trustpilot-konto (oprettet af kunderne selv) - derfor det sene svar. TAK - 1000 1000 tak ❤️

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej