Ideaal dat communicatie via de email kan en zo direct. En snel reactie, erg prettig! En er zijn aanpassingen op verzoek mogelijk. Verblijf moeten we nog afwachten, maar goede verwachtingen

Reakcja na opinię
Duidelijke site en snel antwoord waarbij de boeking bevestigd werd. Makkelijk dat er een link meegestuurd wordt om de aanbetaling te doen. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat er voor ee... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Goed, snel, overzichtelijk en makkelijk geregeld. Ik had een vraag over mijn boeking en ik had de klantenservice gebeld en werd gelijk geholpen zonder al te lange wachttijd.
Reakcja na opinię
Ik boek al meerdere jaren mijn wintersport bij Chalet.nl en dat naar zeer grote tevredenheid. Groot aanbod en goede prijs kwaliteitverhouding. De service is top! Op vragen en of aanpassingen wordt sne... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Zorgeloos op wintersport

Wipmolenlaan 3, 3447 GJ, Woerden, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
chalet.nl is gewoon altijd goed. Altijd snelle reacties en goede afhandeling. Ga zo door!
Duidelijke communicatie en wat er wordt beloofd komt men na. Mooi dat je extra s kunt bijboeken als aanvulling op de vakantie zoals je ski- uitrusting.
Via insta contact gehad.Wensen doorgegeven en reis geboekt.Was prima geregeld.Accomodatie was wel gehorig en dat leverde wat gedoe op.Ik zou zo weer via Chalet.nl boeken.
Als zoals altijd “gewoon” weer top geregeld optie genomen def gemaakt, belletje van vriendelijke medewerkster die overigens ook op de locatie is geweest dus mooi getuigen verslag van haar beleving das ook prettig nu zelf nog beleven dat zal ongetwijfeld wederom goedkomen… wij vinden chalet.NL een geweldige voor ons wintersport organisatie duidelijk en no nonsens top! Wij maken al jaren gebruik van hun diensten…. En ja dit is een oprechte review!
De boeking was makkelijk en de terugkoppeling snel.
de gestuurde bescheiden waren duidelijk en kompleet
Alles staat duidelijk vermeld en snelle reactie.
Chalet in optie genomen snel bevestigd. Boeking prima afgehandeld duidelijke info.
Heldere website, goede zoekmachine met mooie accommodaties met voor ieder wat wils.
Geen 10 omdat ik twee keer naast een chalet greep die beschikbaar stond op de site maar uiteindelijk niet vrij was.
Mensen aan de telefoon bereikbaar, aardig en behulpzaam!
Snel antwoord op vragen en snelle bevestiging van de reservering en persoonlijke aandacht.
Ervaring betreft tot nu toe alleen het boekingproces. Accommodatie kan nu nog niet beoordeeld worden.
Ik heb een verblijf geboekt, waarvan ik de dag erna hoorde dat het toch niet beschikbaar was. Er werden me drie alternatieven aangeboden, waarvan twee resp. 15% en 50% duurder waren dan mijn eerste keuze. Dat vind ik geen ‘vergelijkbaar’ alternatief. Daarnaast werd ook de mogelijkheid aangeboden om een van de alternatieven in optie te nemen (gedurende drie dagen). Ik heb hiervan gebruik willen maken en heb dit via mail kenbaar gemaakt. Een paar minuten later kreeg ik een mail van Chalet.nl dat dit niet mogelijk was. Als ik het alternatief wilde reserveren, moest ik dat gelijk doen.
De medewerker van Chalet.nl is wel altijd heel correct gebleven en snel met haar reacties, maar de hele gang van zaken laat bij mij toch een vervelende nasmaak achter.

Odpowiedź od Chalet.nl Wintersport
Zowel telefonisch als via de mail zijn de mensen van Chalet.nl zeer vriendelijk en behulpzaam bij het booken van een wintersport vakantie.
Wij hebben inmiddels de 3e wintersport vakantie bij hun gebookt en zijn zeer tevreden.