Banner for Chalet.nl Wintersport

Chalet.nl Wintersport Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ideaal dat communicatie via de email kan en zo direct. En snel reactie, erg prettig! En er zijn aanpassingen op verzoek mogelijk. Verblijf moeten we nog afwachten, maar goede verwachtingen

Oceniono na 4 z 5

Duidelijke site en snel antwoord waarbij de boeking bevestigd werd. Makkelijk dat er een link meegestuurd wordt om de aanbetaling te doen. Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat er voor ee... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Goed, snel, overzichtelijk en makkelijk geregeld. Ik had een vraag over mijn boeking en ik had de klantenservice gebeld en werd gelijk geholpen zonder al te lange wachttijd.

Oceniono na 5 z 5

Ik boek al meerdere jaren mijn wintersport bij Chalet.nl en dat naar zeer grote tevredenheid. Groot aanbod en goede prijs kwaliteitverhouding. De service is top! Op vragen en of aanpassingen wordt sne... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

5. Wynajem wakacyjny
  6. Zakwaterowanie grupowe

O Chalet.nl Wintersport

Napisane przez firmę

Staat er een wintersport op de agenda? Chalet.nl verzorgt complete wintersportvakanties die voldoen aan de specifieke wensen en verwachtingen van gezinnen, families en (vrienden)groepen. Ons aanbod in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië is met zorg samengesteld: je hebt de keuze uit ca. 3.000 ruime chalets en comfortabele appartementen die je veelal inclusief skipassen huurt. Daar zit zéker iets tussen wat helemaal bij jou en je reisgenoten past. Ook kun je optioneel je huurmateriaal en verzekeringen bij ons regelen. En we zorgen er altijd voor dat we het hele winterseizoen meer dan genoeg accommodaties beschikbaar hebben.

Reisadviseurs met 25+ jaar ervaring

Onze organisatie is ontstaan vanuit een passie voor wintersport. Die liefde zit in ons DNA. Op ons kantoor in Woerden tref je zo’n 30 betrokken collega’s met een aanstekelijk enthousiasme dat we graag met je delen. We hebben ruim 25 jaar ervaring en diepgaande kennis van bestemmingen en accommodaties en fungeren als jouw persoonlijke gids. Zo bespaar je tijd en is het boeken van je wintersport zó gepiept. We zijn goed bereikbaar voor advies en kijken ernaar uit om je te helpen bij het plannen van je volgende skivakantie.

100% persoonlijk en betrokken

We voelen ons verplicht om ervoor te zorgen dat een bij ons geboekte wintersportvakantie goed verloopt. Dat doen we onder meer door met aandacht te luisteren naar jouw specifieke wensen en behoeften om tot een passend, persoonlijk advies te komen.

Voor wintersporters door wintersporters

Ons enthousiasme voor wintersport is aanstekelijk en delen we graag met jou. Daarbij handelen we altijd zoals we zelf ook behandeld willen worden – open en eerlijk van mens tot mens.

Zorgeloos op wintersport

We zijn aangesloten bij organisaties die de kwaliteit van onze service bewaken en risico’s waarborgen, zoals de SGR, ANVR en het Calamiteitenfonds . Daarnaast kun je ons bij noodgevallen tijdens je verblijf dag en nacht bereiken. Bij onvoorziene situaties stellen wij ons flexibel op: binnen de grenzen van onze mogelijkheden vinden we oplossingen voor eventuele problemen.

100% persoonlijk en betrokken

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Communicatie kan beter

Communicatie kan beter. Bereikbaarheid ook. Vriendelijkheid is prima

8 lipca 2026

Odpowiedź od Chalet.nl Wintersport

Hopelijk kunnen we je volgende keer nog overtuigen dat we het echt beter kunnen dan hoe het nu op jou is overgekomen! :D Dank voor je review!

Oceniono na 5 z 5

Komen elke weer terug bij chalet.nl

Komen elke weer terug.
Betrouwbaar makkelijk en bij vragen adequate reactie

26 czerwca 2026

Odpowiedź od Chalet.nl Wintersport

Fijn dat we jullie weer elke keer terug mogen verwelkomen. Dank voor de mooie review!

Vlotte boeking

De boeking ging vlot, duidelijke prijzen en snel antwoord van de medewerkers.

15 czerwca 2026

Dank je wel!

Oceniono na 5 z 5

Snel en eenvoudig boeken, prettige ervaring

Een chalet zoeken en boeken op de website is eenvoudig. De geleverde (telefonische) service is top. Dit is de 2e keer dat we hier boeken, en dat is niet voor niks.

24 czerwca 2026

Odpowiedź od Chalet.nl Wintersport

Woow, dat maakt ons trots! Dank je wel voor de mooie woorden!

Oceniono na 5 z 5

Goede begeleiding van dolende…

Goede begeleiding van dolende geinteresseerde. Keuze maken viel achteraf reuze mee!

12 czerwca 2026

Odpowiedź od Chalet.nl Wintersport

Hihi, fijn dat we je uit het doolhof hebben kunnen begeleiden! Dank je wel voor de mooie review!

Fijne klantenservice

Nog niet op reis geweest, maar ik ben ontzettend te spreken over de klantvriendelijkheid en bereidheid om mee te kijken als je vragen hebt over de boeking. Petra is vriendelijk, neemt de tijd en ook na 3 keer bellen staat ze je nog netjes te woord en ben ik tevreden geholpen.

Tot zover een aanrader!

18 czerwca 2026
Opinia niezależna

Odpowiedź od Chalet.nl Wintersport

Petra staat hier helemaal te glunderen! Dank je wel voor de mooie woorden!

Snelle service

Snelle service

1 czerwca 2026

Odpowiedź od Chalet.nl Wintersport

Behalve met het beantwoorden van mooie reviews.. maar dat mag de pret niet drukken! Dank je wel voor de mooie woorden!

Oceniono na 1 z 5

Check de prijs!

Op de website stond blijkbaar een te lage prijs. Dat gingen ze natuurlijk niet doen werd mij na boeking telefonisch medegedeeld. Ze deden geen moeite om nog ergens in het midden uit te komen wat wel netjes geweest zou zijn. Best onbeschoft en volgens mij had ik dit best kunnen winnen aangezien hun aanbod helemaal niet zo vreemd was. Maar goed...ik hoef geen zaken meer te doen met dit vreemde bedrijf. Vertrouw het niet meer

16 kwietnia 2026
Opinia niezależna

Odpowiedź od Chalet.nl Wintersport

Beste, dank voor je bericht.

Er is inderdaad sprake geweest van een invoerfout aan onze zijde, waardoor de betreffende accommodatie tijdelijk met een onjuiste (te lage) prijs online stond. Dit was duidelijk een fout, wat op het moment van de boekingsaanvraag ook zichtbaar was in het aanzienlijke prijsverschil met de weken ervoor en erna.

We hebben je daarom kort na de boekingsaanvraag geïnformeerd. De aanvraag is niet definitief bevestigd en er is geen betaling verwerkt.

We begrijpen dat dit teleurstellend is en het spijt ons dat we je hierdoor niet de goede ervaring hebben kunnen bieden waar we altijd naar streven.

We hopen dat je alsnog een mooie wintersportvakantie tegemoet gaat komende winter.

Vriendelijke groet,
Team Chalet.nl

Overzichtelijk

Overzichtelijk, snel en efficient boekingsproces.

4 kwietnia 2026

Dank voor je review!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej