Super professionel firma. Tak for en yderst positiv oplevelse, da vi havde brug for nyt alarmsystem i maj 2017. Vii følte os 100% trygge og Mads hos CF Security indfriede til fulde vore forventninger,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Formidabel service. Jeg har fået alarm og overvågning, leveret og monteret af cf security. Et yderst professionelt result. God service, flinke medarbejdere, og konkurrencedygtige priser. Aftaler... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har handlet overvågningsudstyr for mange år siden, og været imponeret over den høje kundeservice og den altid hurtige og kompetente hjælp eller rådgivning som jeg har fået efterfølgende. De... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
TOP SERVICE - Har handlet med CF Security, et par gange nu, og må bare sige at deres service er HELT outstanding. Både når det gælder råd om nye produkter, men også når det kommer til håndtering a... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
CF-SECURITY er startet i 2011, men erfaringen indenfor branchen ligger mange år tilbage. Det betyder at du som kunde hos os, får et kvalificeret bud på en løsning der dækker netop dine behov. CF-Security blev d.17/1 2014 omlagt fra CF-Security I/S til CF-Security ApS Filosofien bag CF-Security er personlig kontakt, men internettet er idag essentielt for kunden. Derfor har vi valgt også at sælge vore produkter online. Men vi vil stadig meget gerne komme ud og rådgive om den bedste løsning for dig, din familie eller din virksomhed. Uforpligtende naturligvis. Det gælder om at finde det rigtige produkt. Det er ikke nødvendigvis den dyreste løsning, som er den optimale. Det er her rådgivning er vigtig, og vi er gode, - vi sælger det der passer til opgaven Det der gør CF-Security ApS til en stærk samarbejdspartner er vores store tekniske erfaring og brede vifte af produkter. Hvad end du ønsker selv at indstallerer eller at vi skal gøre det for dig, er du sikker på at få kompetent rådgivning og vi står bag dig gennem hele projektet. Vi er eksperter i at lave almindelige overvågnings- og alarmanlæg, men vores speciale ligger i at mere tekniske installationer, så f.eks. overvågningen arbejder sammen med alarm og bygningsinstallationer (Garageport, gulvvarme, lys osv.) på et rent teknisk plan. Vi er altid friske på nye udfordringer, så hvis i har en særlig opgave eller situation der virker for teknisk, så kom ind forbi til en snak om hvad vi kan gøre for jer. Med venlig hilsen Christian Hansen
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
kanon god service og hjælp et godt sted at handle oveervågning

Odpowiedź od CF Security
Det har været en super oplevelse på alle måder 👍👍👍👍👍👍

Odpowiedź od CF Security
alt gik helt efter det som jeg var lovet via mail. mvh Birger

Odpowiedź od CF Security
CF Security er ekstremt kompetente og serviceorienterede. Da det ikke er helt ukompliceret at anskaffe og indkøre en videoovervågningsløsninger er lige netop det meget vigtigt. Jeg havde ikke fået det til at fungere alene.

Odpowiedź od CF Security
jeg har fået en super service og hjælp on-line hjælp til opsæt af CCTV kamaraer - kan varmt anbefales hvis du har brug for hjælp.

Odpowiedź od CF Security
Altid god service og gode råd mv. Både ved ved henvendelse på mail, telefon eller personligt. Samtidigt konkurrencedygtige/ fair priser.

Odpowiedź od CF Security
Nem bestilling, konkurrencedygtig pris og hurtigt forsendelse

Odpowiedź od CF Security
Fik rigtig god salgs hjælp ved bestilling af et HIKVISION kamera.
Efter 1,5 år havde jeg desværre glemt adgangskoden til kameraet og her fik jeg yderligere rigtig god teknisk bistand til at få dette nulstillet!
Kan varmt anbefale dette firma og deres support.

Odpowiedź od CF Security
Kan kun anbefale CF Security til andre; professionel, effektiv & god vejledning; går det skridt videre hvor man som kunde bare føler sig værdsat! Jeg er førstegangskøber, men det er et sted jeg vil vende tilbage til hvis jeg skal investere i deres produktområde.

Odpowiedź od CF Security
Vi har været igennem en lang række overvågningsfirmaer, som ikke har kunnet levere et tilfredsstillende videoovervågningssystem.
Dette har CF Security rettet op på, med skarpe priser og uovertruffen service, råd og vejledning.
Vi kommer aldrig til at handle andetsteds!
Efter de mange dyre og fejlslagne forsøg med andre leverandører, besluttede vi os for selv at montere vores overvågning.
Her har CF Security leveret fantastisk vejledning i valg af udstyr, vejledning til opsætning og leveret hardware til laveste markedspris.
Vi er ovenud lykkelige for vores nye system!
- Bønnelykken A/S

Odpowiedź od CF Security
Jeg fik den specifikke løsning jeg ønskede mig. De 2 andre leverandører jeg forespurgte, lyttede overhovede ikke på min opgave, og havde meget travlt med at sælge forældet teknologi i en håbløs standard pakke, som de efterfølgende falbød med rabatter. CF leverede ganske enkelt varen.

Odpowiedź od CF Security
Har fået rigtig god services og vejledning i køb af alarmsystem - Det blev et JA-100 system som jeg er ovenud tilfreds med - kan bestemt anbefale Christian og CF Security yder virkelig god services - bestemt ikke sidste gang Jeg handler der.:
Med venlig hilsen.
Michael Kristensen

Odpowiedź od CF Security
Efter at have indhentet flere tilbud og haft møder med flere potentielle leverandører af videoovervågning, var vi ikke i tvivl om, at CF Security skulle have opgaven. Pris og kvalitet var betydelig bedre end øvrige udbydere. Efter 4 dages installation af godt 30 kameraer, kan vi ikke sige andet end vores forventninger til kvaliteten og ikke mindst den gode service er indfriet - og lidt til. Kan varmt anbefales.