Zobacz, co mówią recenzenci
Super fijn contact steeds met Kirsten en William, ze hebben het hele proces goed begeleid en tot een mooi einde gebracht. Een echte aanrader om met hen samen te werken!
Kirsten was vlot bereikbaar en steeds behulpzaam bij vragen of 2e (3e en 4e) bezoeken. Verder gaf ze onafhankelijk advies over welke woning best geschikt was voor onze situatie. Thanks!
Heel fijn contact met Kirsten gehad tijdens de verkoopprocedure. Ze stond altijd klaar om vragen te beantwoorden en was zeer makkelijk bereikbaar!
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Chez CENTURY 21 nous nous engageons à trouver le bien de vos rêves. Onze CENTURY 21 kantoren helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis.
Dane kontaktowe
Melkerijweg 2, 2240, Zandhoven, Vlaams Gewest, Belgia
- 033202650
Jak firma korzysta z Trustpilot
Prima service en advies
Thanks!
Aanrader en snelle service! 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟
Kirsten is bij ons langsgeweest voor een gratis waardebepaling te doen. Zij was heel vriendelijk. Je voelt je ook meteen op je gemak bij haar… niet onbelangrijk als je mensen in je privé moet toelaten. Aanrader dus en snelle service! 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟
Super ervaring met century 21 - Vyta
Heel fijne ervaring!
Zeer fijne ervarkng gehad met de…
Zeer fijne ervaring gehad met de samenwerking met Kirsten. Altijd snel en duidelijk antwoord. Heel erg blij met de aankoop van ons huis via Immo21 Vyta. Top!
We hebben onlangs een huis gekocht via…
We hebben onlangs een huis gekocht via CENTURY 21 Benelux - Vyta en zijn ontzettend tevreden over de hele begeleiding.Kirsten Volders was professioneel, transparant en dachten echt met ons mee. Alles verliep vlot en duidelijk. Een aanrader!
0 sterren - als het kon
0 sterren – als het kon
Waarschuwing: vermijd C21 Vyta te Zandhoven!
Onze ervaring met makelaar C21 Vyta was allesbehalve positief. De woning die wij via hen aankochten, stond in de advertentie omschreven als gelegen op 788 m² grond. Tijdens twee huisbezoeken en alle communicatie tot aan ons bod is hierover met geen woord gerept. Pas bij de opmaak van de verkoop-aankoopbelofte werden wij door de notaris geïnformeerd dat de werkelijke oppervlakte 90 m² minder bedraagt – het gevolg van een onteigening die al jaren van kracht is.
Toen we dit aankaartten bij de makelaar en vroegen naar een gepaste compensatie, werden we bijzonder onvriendelijk en bot te woord gestaan. Het enige antwoord dat we kregen was: “Dan gaat de verkoop niet door.” Zeer onprofessioneel en respectloos, zeker aangezien de fout volledig bij hen lag.
Daarna werden de online advertenties razendsnel aangepast, zodat alle sporen van de oorspronkelijke, foutieve informatie verdwenen waren. Gelukkig hadden wij deze gegevens op tijd vastgelegd. Desondanks werd elk voorstel tot overleg met de verkopers door de makelaar afgeblokt. Wij zouden “onredelijk” zijn.
Sinds de ondertekening van de verkoop-aankoopbelofte is de makelaar zo goed als onbereikbaar. Zowel wij als de verkopers hebben meerdere keren gevraagd om de woning correct als ‘in optie’ te markeren (niet enkel in de tekst), maar daar werd tot op vandaag niets mee gedaan. Ook de ‘verkocht’-sticker ontbreekt nog steeds op het bord vooraan de woning.
Wil je jezelf frustratie, tijdverlies en kopzorgen besparen? Kies dan niet voor C21 Vyta. Niet als koper, en ook niet als verkoper.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.