Zobacz, co mówią recenzenci
Zeer goede opvolging van het dossier en zeer snelle verkoop van het appartement. Steeds snelle reactie bij opkomende vragen. Bijstand tot de ondertekening van de notariële akte 👍
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Chez CENTURY 21 nous nous engageons à trouver le bien de vos rêves. Onze CENTURY 21 kantoren helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis.
Dane kontaktowe
Tiensesteenweg 93, 3010, Kessel-Lo, Vlaams-Brabant, Belgia
- 016 84 88 03
Uitstekende service!
Uitstekende service!
Ik ben enorm tevreden over de begeleiding van het immokantoor bij de verkoop van mijn huis. Het team werkte professioneel, transparant en was altijd bereikbaar voor advies of vragen. Dankzij hun expertise en duidelijke communicatie verliep de volledige verkoop vlot en zorgeloos. Een topkantoor dat ik iedereen kan aanraden die op zoek is naar een betrouwbare en klantgerichte vastgoedpartner!
Verkoop van een eigendom
Aanrader!
Eén woning gekocht, eentje verkocht, en dat allemaal binnen een tijdsspanne van slechts enkele maanden. Goede contacten met zowel Evelien als Patrick, steeds erg behulpzaam bij alle vragen die zich stelden. Ook de dienst na verkoop: optimaal! Hartelijk dank voor de continue ondersteuning in deze voor ons nieuwe materie ;-)
Super ervaring
Door de aankoop van onze recente woning bij Century 21 skyline terecht gekomen. Zeer onder de indruk van het fijne contact en de super service waardoor we de verkoop van onze eigen woning ook aan het kantoor toevertrouwd hebben. Evelien nam onze verkoop voor haar rekening en slaagde erin om de woning aan de vraagprijs en binnen de 2 weken te verkopen. We werden steeds van alles op de hoogte gehouden en geen enkele moeite was ooit te veel. Een super team, een klasse dame en tevreden kopers en verkopers! Wat kan je nog meer wensen.
Zonder ervaring binnengestapt, zéér goed geholpen
Zonder ervaring binnengestapt in het dichtsbijzijnde immokantoor te Kessel-lo. Ik ben er goed ontvangen en werd geholpen door de dame van het kantoor. Je voelt meteen dat ze perfect weet waar ze mee bezig is, haar kennis is groot.
Ik ben deze mensen zéér dankbaar voor het vlotte en duidelijke verloop van de verkoop van ons huis.
Nog veel succes met jullie kantoor.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.