Polecam! Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Respo. Już od samego początku czułam, że moje potrzeby i problemy są brane pod uwagę. Pani dietetyk opracowała smaczną i prostą dietę, której składnik... Zobacz więcej
Utworzono przy użyciu AI na podstawie ostatnich recenzji
Centrum Respo to poradnia dietetyczna online, w której zrealizujesz swój cel sylwetkowy pod stałą opieką dyplomowanego dietetyka klinicznego, ze wsparciem nowoczesnej aplikacji mobilnej. Działamy zgodnie z metodą Respo, jedyną polską metodą odchudzania o skuteczności potwierdzonej badaniami naukowymi. Jej twórcą jest doktor dietetyki Michał Wrzosek. Układamy dietę idealnie dopasowaną do Ciebie: w Respo jesz tylko to, co lubisz, masz wsparcie dietetyka bez limitu oraz plan aktywności fizycznej w sam raz na Twoją formę. Zbudujesz zdrowe nawyki żywieniowe, a dzięki nim kolejna dieta nie będzie Ci już potrzebna! Nasi Podopieczni już wiedzą, że odchudzanie może być przyjemne. Skuteczna dieta online jest na wyciągnięcie Twojej ręki.
Młynarska 8/12, 01-194, Warszawa, Polska
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Super kontakt, zawsze dokładna i miłą odpowiedź, przepyszne jedzenie i co najważniejsze - widać efekty !!

Odpowiedź od centrumrespo.pl
Jestem bardzo zadowolona z aplikacji, diety, opieki dietetyka. Posiłki w diecie proste i smaczne.

Odpowiedź od centrumrespo.pl
To mój kolejny powrót do Respo - 1 razem udało mi się schudnąć i blisko 1.5 roku utrzymałam
Wagę - na prawdę spoko ( wróciło mi może 2-3 kilo waga wahała się ) teraz wróciłam
Ponownie - jedynie brakuje mi kontaktu z dietetykiem na tym pakiecie ( podstawowym ) gdzie wcześniej taki był - aplikacja moooocno podrożała ale mimo wszystko warto :) wykupiłam
Plan na 3 miesiące wykupię ponownie - z pewnością dalej podstawowy bez konsultacji ale baza przepisów jest tak szeroka że można wybrać sobie posiłki najbardziej dostosowane pod siebie :) polecam serdecznie 🥰

Odpowiedź od centrumrespo.pl
Aplikacja doskonale dobrała przepisy w moim guście, dodawanie posiłków spoza listy pozwala śledzić dzienne zapotrzebowanie i bilansować makroskładniki w ciągu dnia. Zakładka społeczności zaskoczyła mnie totalnie. Uczestnicy są mega pomocni i wspierający. Cieszę się, że zainwestowałam w Respo. Polecam

Odpowiedź od centrumrespo.pl
Jestem z respo 4 miesiąc i spokojnie mogę stwierdzić, że to najlepiej zainwestowane w siebie pieniądze. Kontakt z dietetykiem świetny, współpraca z aplikacją również, nie wiem jak będę bez niej żył po zakończeniu planu. Totalnie nie rozumiem negatywnych ocen w sprawie przepisów i kontaktu ze specjalistami. Polecam wszystkim

Odpowiedź od centrumrespo.pl
Przestrzegam przed zakupem. Marketing premium, a produkt i obsługa poniżej krytyki. Aplikacja ma krytyczny błąd – usuwa wpisane posiłki i treningi. Wsparcie techniczne przez dwa miesiące kłamało, że to mój „indywidualny przypadek”. Dopiero po nagłośnieniu sprawy na forum społeczności okazało się, że problem dotyczy wielu osób, a system synchronizacji ma wadliwą strukturę. Zamiast stabilnego narzędzia dostaje się niedopracowany kod i opieszały support. Omijajcie z daleka.

Odpowiedź od centrumrespo.pl
aplikacja oraz dopasowana dieta, polecam

Odpowiedź od centrumrespo.pl
Cieszę się , że zmieniam nawyki i chudnę w spokojnym, ale sustematycznym tempie.

Odpowiedź od centrumrespo.pl
Marka Respo, która oferuje pełne wsparcie do zawalczenia o zdrowe życie. Aplikacja wyczerpuje w pełni opcje i funkcjonalność. Zabezpiecza kontrolę nad zdrowym stylem życia w każdym aspekcie, zarówno żywieniowym jak i treningowym.

Odpowiedź od centrumrespo.pl
Indywidualne podejście do klienta to podstawa a u Was jest na wysokim poziomie. Podejście do klienta podczas rozmowy i brak oceniania a zrozumienie jest u Was widoczne i na wysokim poziomie.

Odpowiedź od centrumrespo.pl
Bardzo dobrze dobray wywiad żywieniowy, cele i tryb życia, Dieta ułożona do potrzeb i z tego co lubisz, Bardzo dobry kontakt z dietetykiem. Bardzo prosta w użyciu aplikacja wraz z przepisami. Jeśli potrzebujesz szybkich przepisów ,to tylko podajesz taką informację. Możliwość wyboru posiłków . Dużo porad ,które mogą się przydać w życiu codziennym. Warto spróbować, każdy znajdzie coś dla siebie :)

Odpowiedź od centrumrespo.pl
Sama aplikacja jest bardzo przyjazna i wygodna w użytkowaniu. Miałam plan na 3 miesiace z dietetykiem. Kontakt był okej chociaż trafiłam na osobę z która nie za bardzo do mnie pasowała. Mam sporą teoretyczną wiedzę na temat zdrowego odżywiania ale mam problem z praktyką i tutaj brakowało mi takiego wsparcia. Czułam się troche jak klient w korpo, któremu trzeba mega milusio odpisać i nigdy nie zostawiać bez odpowiedzi.
Nie polecam absolutnie planu z treningami o ile wykonuje się jakąkolwiek inną aktywność fizyczną. Plan treningowy nie został totalnie dopasowany do mojego biegania a liczyłam także na wsparcie w tym zakresie.
Generalnie jest to bardzo fajna aplikacja zupełnie nie dla mnie, albo po prostu miałam pecha.

Odpowiedź od centrumrespo.pl
Straciłem sporo na wadze (ok. 19 kg łącznie), Zrobiłem to bez specjalnego wysiłku bo to nie była dieta tylko zmiana sposobu żywienia i świadomego doboru posiłków! Informacje podawane przez Dietetyków są bardzo merytoryczne i pozwalają wdrożyć ich zalecenia ze zrozumieniem! Ogólnie super! :)

Odpowiedź od centrumrespo.pl
Jestem bardzo zadowolona ze wspolpracy, kontakt bardzo dobry, posilki bardzo smaczne, wszystko dostosowane do potrzeb, bardzo polecam

Odpowiedź od centrumrespo.pl
Jestem z Respo już prawie rok i trudno mi wyobrazić sobie czas bez ich pomocy😉 przepisy są pyszne i łatwe w przygotowaniu, nie muszę myśleć co przygotować na śniadanie itp, po prostu sięgam do aplikacji i mam gotowy plan😁 aplikacja jest prosta w obsłudze i pomocna w codziennych obowiązkach. Respo często daje "wyzwaniania", które są bardzo mobilizuje w trzymaniu diety i sportowego trybu życia. Nagrody są bardzo dobre i chętnie korzystam z przedłużenia konta 😉 największym dobrem jest jednak opiekun celu, nie wiem co bym zrobiła bez Karoliny, pomaga mi w wielu sytuacjach, motywuje, doradza, podaję gotowe recepty na wiele moich " bolączek " . Karolina jesteś wielka!

Odpowiedź od centrumrespo.pl
Dieta dopasowana do mnie w 100%. W razie pytań i wątpliwości, mój osobisty dietetyk jest zawsze gotowy do pomocy. Aplikacja jasna i przejrzysta.
Jak do tej pory JEDYNA dieta, która dała efekty i które utrzymują się od 2 miesięcy na niezmienionym poziomie! Dziękuję!

Odpowiedź od centrumrespo.pl
Straciłam juz nadzieję na schudniecie tych moich paru kilogramów,kolezanka z pracy przez 6mc schudła ponad 20kg i zachęcona jej sukcesem zapisałam się do Respo,jestem na diecie prawie cztery tygodnie(ważenie w niedzielę) i do tej pory bez większego wysiłku schudłam 3,5 kg.Posiłki są bardzo smaczne,nieskomplikowane,szybkie.Aplikacja tez robi robotę,na bieżąco widzę swoje kroki,odhaczam każdą wypitą szklankę wody,mogę zamieniać posiłki w zależności od tego jak wygląda mój dzień,szczerze polecam

Odpowiedź od centrumrespo.pl
Zaangażowanie i profesjonalne podejście do podopiecznego. Aplikacja przejrzysta i łatwa w obsłudze. Warte swojej ceny!

Odpowiedź od centrumrespo.pl
Aplikacja sama w sobie jest super! Jest w niej nie tylko dieta ale również porady i inspiracje. Wszystko czego potrzeba, żeby przejść swoją drogę.