Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Gisteren besteld en stond 4 of 5 mei in huis..Echter vandaag al op de mat en supermooi en zorgvuldig ingepakt met een handgeschreven kaartje. Dit was mijn eerste bestelling maar zeker niet mijn laatst... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Prachtige sieraden, die snel worden verzonden. Het pakketje is een cadeautje om uit te pakken. Je voelt en ziet gelijk met hoeveel liefde het pakketje is ingepakt. Het handgeschreven kaartje maakt het... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Wat een super leuk pakketje ontving ik! De sieraden waren heel mooi verpakt en het voelde echt als een cadeautje. Het handgeschreven kaartje maakte het ook super persoonlijk. De sieraden zijn prachtig... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep jubilerski

Napisane przez firmę

Celia de online sieradenwinkel. Sieradenwinkel met roestvrij stalen sieraden. Dit houdt in dat de sieraden niet verkleuren en waterproof zijn (met normaal gebruik). Ook zijn de sieraden geschikt voor de gevoelige huid en voor mensen met een metaal allergie. De sieraden geven niet af. Op dit moment hebben we in ons assortiment armbanden, kettingen, oorbellen en ringen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Oceniono na 5 z 5

Alleen maar blij verrast!

Ik ben heel blij met de ketting die ik ontving. Het ziet er prachtig uit, en het is een feestje om het pakketje open te maken. Ook een snelle levering. Ik kan helemaal niks negatiefs bedenken.

13 marca 2026

Super mooi en persoonlijk

De keuze is reuze...er is voor ieder wat wils te vinden op deze site.
De bestelling werd de andere dag al bezorgd en de sieraden zien eruit als op de getoonde foto's.

Verder was het een verrassing dat het doosje waarin het verstuurd werd een persoonlijk tintje had.

En ook zat er een handgeschreven kaartje bij van Celia.

Dit voelde heel speciaal en niet als een bestelling vanuit een groot bedrijf die aan de lopende band spullen verstuurd.

Iedere klant wordt hier blij van! Dat weet ik zeker...

12 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Toffe eerste ervaring met dit sieraden…

Toffe eerste ervaring met dit sieraden merk. Mooie en opvallende earcuff besteld waar ik veel complimenten over heb mogen ontvangen. Vlot verzonden en netjes verpakt. Onder de indruk van de persoonlijke touch, de eigenaresse weet heel goed waar ze voor wil staan als merk.

30 stycznia 2026

snelle levering

snelle levering! En heel mooie verpakt met een lief persoonlijk kaartje erbij!

27 stycznia 2026

Odpowiedź od Celia

Wat lief dat je dit laat weten, dankjewel! 🥰

Fijn dat je blij bent met de snelle levering en de verpakking. Ik geef elk pakketje graag een persoonlijk tintje mee.

Geniet van je ketting!

Oceniono na 5 z 5

De ringen werden snel geleverd en zijn…

De ringen werden snel geleverd en zijn ook heel mooi, net zoals ze worden afgebeeld op de foto. Je krijgt er een handgeschreven briefje bij met een heel persoonlijke boodschap wat het extra leuk maakt. Zeker een aanrader !

12 stycznia 2026

Odpowiedź od Celia

Wat fijn om te horen dat de ringen helemaal naar verwachting zijn, daar word ik blij van! 🥰
Ik doe m’n best om alles zo eerlijk mogelijk te laten zien op de foto’s, dus het is superfijn dat je dat zo hebt ervaren.
En dat persoonlijke briefje? Dat schrijf ik met liefde, juist om jouw bestelling net dat beetje extra te geven.

Dankjewel voor je mooie woorden en je aanrader! 💖

Oceniono na 5 z 5

Al zo lang op zoek naar leuke everyday…

Al zo lang op zoek naar leuke everyday oorbellen en heb het nu eindelijk gevonden.

Elke keer zo leuk ingepakt met een persoonlijk kaartje en dit keer was het in een cute kersttheme 🫶

22 grudnia 2025

Odpowiedź od Celia

Ahhh wat leuk om te lezen! 🥰

Zó fijn dat je eindelijk jouw perfecte everyday oorbellen hebt gevonden, dat maakt me echt blij!
En wat leuk dat je het kerstthema is opgevallen, ik kon het niet laten om het dit keer een beetje extra feestelijk te maken. 🎄✨
Dankjewel voor je lieve woorden en je vertrouwen, keer op keer. 💖

Top service

Top service! Na een aantal dagen was er met het artikel wat aan de hand, en deze werd direct zonder problemen vervangen.

29 grudnia 2025

Odpowiedź od Celia

Dankjewel voor je fijne review!

Wat goed om te horen dat je tevreden bent over de service, ik sta altijd klaar om iets op te lossen als er iets mis is.
Uiteindelijk is alles goed gekomen en fijn dat je blij bent met het vervangende artikel!

Oceniono na 5 z 5

Mooi verpakt en persoonlijk overhandigd…

Mooi verpakt en persoonlijk overhandigd ❤️
Bedankt! Ben benieuwd wat mijn bonusdochter ervan vindt

16 grudnia 2025

Odpowiedź od Celia

Wat bijzonder dat je iets moois voor je bonusdochter hebt uitgezocht. Ik voel me vereerd dat ik het persoonlijk mocht overhandigen. 🥰
Fijn dat je blij was met de verpakking, ik geef elk pakketje met liefde mee.
Ik heb de foto ontvangen van je bonusdochter dus ik weet dat ze er van straalt, super fijn dat je dit gedeeld hebt.💖

Aanrader

Vandaag oorbellen gekocht bij Celia op de Kerstmarkt, wat een leuke en mooie sieraden. Een super leuke en spontane onderneemster ♡

11 grudnia 2025

Odpowiedź od Celia

Het was superleuk om je op de kerstmarkt te hebben ontmoet! 🎄✨

En wat lief dat je deze mooie woorden deelt en hier de tijd voor hebt genomen.
Zo fijn dat je blij bent met je nieuwe oorbellen.
Hopelijk heb je ermee gestraald tijdens de feestdagen (en ver daarna)! 💖

Oceniono na 5 z 5

Goede service, mooie juwelen.

Ziet er heel mooi uit. Ook leuk persoonlijk verpakt! Ik denk wel dat het goede kwaliteit is, maar natuurlijk valt zoiets altijd af te wachten. Ik zal hier zeker opnieuw bestellen in de toekomst.

27 listopada 2025

Odpowiedź od Celia

Dankjewel voor je mooie review en lieve woorden! 🥰

Fijn dat je blij bent met de ketting en de persoonlijke verpakking, daar steek ik graag liefde en aandacht in.
Ik begrijp helemaal dat je de kwaliteit graag even wil afwachten, en ik hoop natuurlijk dat de sieraden je lang blijven laten stralen!
Wat leuk dat je aangeeft opnieuw te willen bestellen daar kijk ik naar uit! 💖

Oorbellen letter E

Ziet er goed en leuk uit.

10 listopada 2025

Hi Angelique,

Dankjewel voor je 5 sterren review, ik waardeer het dat je de tijd hebt genomen om deze te schrijven.

Oceniono na 5 z 5

Super attent, snel, betrouwbaar en goede service!

Bijzonder hoe Celia haar mooie sieraden verstuurd. Als een cadeautje ingepakt en zelfs met een persoonlijke geschreven boodschap erbij. Al een feestje op zich! Er was iets mis met mijn oorbel en dat werd direct opgelost. Alleen maar positief dus ik hoop dat ze nog heel veel mooie sieraden mag verkopen aan haar klanten! Ik kan het zeker aanraden.

21 listopada 2025

Odpowiedź od Celia

Wauw, dankjewel voor je uitgebreide review en prachtige woorden! 🥰

Zo fijn dat je het ontvangen van je bestelling als een feestje hebt ervaren, dat is precies wat ik probeer mee te geven bij elk pakketje.
En wat fijn dat je onze service zo hebt ervaren daar sta ik natuurlijk altijd voor klaar.

Je lieve wens aan het einde raakt me echt heel erg bedankt daarvoor. 💖

Top!

Mooi ingepakt, lieve communicatie, top service & prachtige oorbellen !!

6 listopada 2025

Odpowiedź od Celia

Wat een heerlijke review om te lezen, dankjewel! 😍
Zo fijn dat je blij bent met de verpakking, de communicatie en natuurlijk de oorbellen!
Ik doe het met heel veel liefde, dus jouw enthousiasme betekent echt veel voor me.

Oceniono na 5 z 5

Iets bestellen voor een bijzonder iemand.

Het is leuk om iets te bestellen voor een bijzonder iemand. En dan krijg je ook nog een leuk handgeschreven kaartje er bij Top hoor heel leuk.

23 października 2025

Odpowiedź od Celia

Wat mooi dat je iets bestelde voor een bijzonder iemand dat maakt het extra speciaal!
En wat fijn dat het handgeschreven kaartje in de smaak viel, dat schrijf ik altijd met liefde om je bestelling net dat beetje extra mee te geven.
Dankjewel voor je lieve woorden en je 5 sterren, dat betekent heel veel voor me!

Go for the best, Go Celia

We had a more then excellent dinner at Celia. Warm atmosphere,very friendly and professional service,delicious food and nice wines . The ceviche of seabass is certainly a recommandation,with a fine dressing. Caesarsalad,Salmon and Beef filet were very good too.

6 października 2025
Oceniono na 4 z 5

Mooi

Mooie ketting gwn goed. En heel aangekomen aanrader
Het kwam ook zo leuk aan echt een cadeautje

7 września 2025

Dag Lot,

Wat fijn om te horen dat je blij bent met de ketting en dat het pakketje als een cadeautje voelde, daar doe ik het voor! 🥰

Dankjewel ook voor je mooie woorden en de 4 sterren!

Ik ben benieuwd: wat had het voor jou een vijf-sterren-ervaring gemaakt? Ik sta altijd open voor feedback, want ik wil het graag nog beter doen.

Oceniono na 5 z 5

Het kwam leuk verpakt binnen met een…

Het kwam leuk verpakt binnen met een persoonlijke boodschap op een kaartje, erg leuk terwijl ik het het had gekocht om weg gegeven.

17 lipca 2025

Lieve Gea,

Wat leuk om te horen dat je zo blij werd van de verpakking en het kaartje!

Ik pak alle pakketjes zelf in en vind het belangrijk dat het voelt als een cadeautje ook als je het weggeeft. Fijn dat je de persoonlijke boodschap hebt gewaardeerd ondanks dat deze dus niet volledig aansloot omdat het een cadeautje was.

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om dit te delen, dat betekent heel veel voor mij.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej