Prismatic pre-orders de #$%(#$&* in hypen, maar nog geen enkele % kunnen leveren. Op Black friday live met een fictieve wachtrij. Na de deceptie van vorige keer, wederom ellende. En dan nog maar de... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Waardeloos! Maanden aan het lijntje gehouden betreffende Surging Sparks booster boxen. Gisteren bericht in de update WhatsApp groep dat de zending op punt stond te arriveren. Nog geen 24 uur later... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Topper, we waren even bang dat PostNL het pakketje kwijt was maar dankzij samenwerking met Cees is het pakketje snel geleverd. Top zaak en zeker aan te bevelen! +++ klantenservice (enorm behul... Zobacz więcej
Ceescards heeft mijn bestelling na betaling direct ingepakt en zo goed mogelijk verzonden om beschadiging tegen het kostbare item te voorkomen! Dit is kwalitatief en sterk klantgericht! Ik ben altijd... Zobacz więcej
Cees Cards is gespecialiseerd in het leveren van legitieme Trading Card Games en bijbehorende producten. Wij onderscheiden ons door gegarandeerde leveringen aan te bieden voor een gunstige prijs. Door onze persoonlijke aanpak en ons hoge serviceniveau onderscheiden wij ons binnen de Pokemon kaarten markt.
Roggeakker 31, 3705AW, Zeist, Holandia
Als Cees per ongeluk de verkeerde boosterbox opstuurt, weet hij dit ook weer super snel voor je op te lossen😉
Altijd goede ervaringen bestel regelmatig ook een hele goede service
+++ klantenservice (enorm behulpzaam)
+++ scherpe prijzen
+++ overzichtelijk gepresenteerd
+++ originele producten
- de bezorgdienst (PostNL, al hebben we daar allemaal wel eens moeite mee)
Een bestelling geplaatst en super snel geleverd! Alles netjes binnen gekregen en legit pokemon kaarten voor een top prijs! Ik ga hier zeker vaker bestellen❤️
Moest wel langer wachten maar dat was het zeker waard!! Na een prijsdaling ook netjes extra items gekregen wat eigenlijk een risico van de koper is. Cees gaat mij zeker vaker zien 😁👌🏻🙏🏻🙌🏻
Vriendelijke eigenaar. Benaderbaar. Reageert vlot en vriendelijk. Mijn pre-order duurde langer dan verwacht met uitleveren. Heb hem uiteindelijk moeiteloos kunnen annuleren.
Mij maar laten wachten en ondertussen stiekem verkopen op Cardmarket voor 3x de prijs.
Echt bizar staat geregistreerd onder CeesCommerce.
Niet te vertrouwen helemaal als je maanden lang moet wachten.
Gaat over Evolving Skies
Update:
Volgens mij mis je dan een paar bestellingen want ik ben nog niet uitgeleverd. We gaan het zien hoe eerlijk dit word gedaan.

Odpowiedź od Cees Cards
Communiceert duidelijk en helder, goede verzendopties. Levering kwam op tijd en compleet binnen. Had ook fragile/breekbaar-tape het doosje goed dichtgetaped Mooi detail, gezien de inhoud.
fantastische webshop! Snelle levering, houdt rekening met wensen van de klant. Zal hier zeker weer bestellen!
Bertouwbaar, vriendelijk en hele goede communicatie. Kunnen andere webshops nog iets van leren.
Voor mij geen andere webshop meer.
Ik heb een paar keer bij Cees besteld. De levering is snel en de dozen zijn netjes verpakt. Communicatie is top. Of je nu vragen hebt over je bestelling of items die nog niet uit zijn; Cees antwoord vaak erg snel.
Als hij zijn "case-korting" in "Cees-korting" zou veranderen kreeg deze review 6 sterren, maar dat is technisch helaas onmogelijk. Nu kan ik ook 4 sterren geven en dan 5 sterren beloven, maar Cees is de 5 sterren sowieso waard!
In een tijd dat het lastig is Pokémon überhaupt te vinden hanteert Ceescards gewoon hele nette prijzen en goede service, vlot contact. Ik heb er wat langer op moeten wachten door omstandigheden maar dit is altijd duidelijk gecommuniceerd en begrijpelijk. Zou hier best nog eens bestellen.
Paar keer bestelling gedaan echt super top! Je krijgt meteen antwoord op je vragen. Ik zou zeggen bestel voortaan bij Cees.
Er worden goede prijzen gehanteerd, er wordt gereageerd op privé berichten, bestelling netjes verpakt en in perfecte staat aangekomen. Zeker voor herhaling vatbaar :)
Snel in verzenden als in ophalen, mijn bestelling dubbel ontvangen en eerlijk aangegeven. Samen zijn er eruit gekomen goede en snelle communicatie.
Altijd leuke hits uit de tins van Cees😄
Super duidelijke site. Betaalbare prijzen! En het beste van al een geweldige eigenaar / klantenservice! Houd je goed op de hoogte en denkt met je mee!
heb 2x bestelling gedaan super netjes ontvangen een super persoon ik zeg een aanrader :)
Fantastische service, heldere communicatie en netjes verpakt.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.