Super sjovt og skønne omgivelser. Vi havde dog en mand med på 1,98 cm som bare noget generet af de lavthængende skærme. Men hey, det gjorde kun at lillemor her løb med sejren 😎 vi ses helt sikker... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
God mad og god service Vi holdt firmaarrangement for 30 personer og spillede minigolf og shuffleboard. Atmosfæren var afslappet og der var plads til merkøb af bowling osv. Det eneste minus er at... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Cecilie’s er et fint sted med mange gode aktiviteter. Vi kom for at bowle det var fine baner men det ville være fedt hvis der havde været større bowling kugler eks str 16, min mand og også andre mæ... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi holdt non-firmation for 15 personer og det var virkelig forrygende! Grillmenuen var superlækker og der var masser af mad. Billetsystemet for drikkevarer fungerede godt, så folk kunne få præcis hvad... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du en 12-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, billiard, elektronisk dart, sportsbar og café.
Napisane przez firmę

Bredegade 50, 4200, Slagelse, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 98% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Hej vi Skulle ha noget at drikke til bowling det tog en evighed og måtte løbe frem og tilbage i spillet fordi der ikke var personale nok til betjening, ellers var det ok.

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Vi havde en rigtig dejlig søndag formiddag med bowling for hele familien. Sødt og hjælpsomt personale. Vi kommer helt sikkert igen.

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Det var en fornøjelse at besøg Cecilie i Slagelse.
God mad og betjening hele aften

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Skønt sted. Hyggelig time. Fantastisk betjening. Især Mathilde Hansen var meget imødekommende og kundeminded.

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Alt for meget støj. Skuffende at der slet ikke var renoveret ved bowlingbanerne men bare gjort pænt ved barens afdeling. Vi oplevede også fejl i maskinen bla en kegle der væltede men blev rejst op igen af "snoren". Havde været fedt med nyt lækkert bowling område nu det lignede på opslag at stedet blev renoveret.. Vi savnede airhockey som ikke så ud til at være der mere, det var ellers en favorit da det var superbowl der havde stedet.
Toiletterne var heller ikke de mest lækre at besøge.
Man føler sig også liidt snydt når en stor sodavand kun er i et 50 cl glas og ikke 75 cl. Så reelt bare mellem størrelse. Det selvfølgelig en smart måde at få solgt flere glas sodavand på, meeeeen...
Håber selvfølgelig det hele bliver bedre når alt er på plads men lige nu var det en skuffelse..
-dog vil jeg sige det ene personale vi snakkede med ved ankomst var super flink så en god oplevelse lige med det.

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Maden var kold da den kom - og i øvrigt kom den først efter 30 min, selvom vi havde forudbestilt menuen: burgere og pommes,
Derudover var der fejl på banen, hver gang vi skød 9 kegler synes systemet at vi havde lavet en strike. Bane 14. Vi var fulde og ligeglade, men er man seriøs bowlingspiller kan det måske være et problem. Min score har aldrig været så høj, så jeg burde være glad.

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Vi havde firma arrangement der, super god service, og lækker mad, alt i alt 5 stjerne herfra.

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Vi er glade for at starte op igen med at bowle en gang om ugen. Vi glæder os til at fortsætte med det.
Personalet var meget venlige og imødekommende.

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Vi var afsted i efterårsferien for at prøve det nye sted, men oplevede, at det stadig var under en kæmpe renovering. Facadeskiltet var stadig fra den gamle bowlinghal. Det eneste der så ud til at være anderledes, var beklædningen af baren og et par skilte.
Vi havde booket en bane med børnebander, men blev ringet op tidligere på dagen om at det ikke var muligt.
Istedet fik vi baner nede, hvor der næsten ingen børnekugler var. Der manglede også sko til børnene (i efterårsferien!), de var ikke kommet endnu.
Vi oplever så af de første mange runder misser vi alle 4 vores skud. Banen er simpelthen utilregnelig og efter 20 min crasher hele spillet. En medarbejder er sød til at få skiftet os til en anden bane, som også er i stykker og så videre til en tredje. Hun er sød og forlænger vores spilletid med 10 min. Og herefter går det strygende og det går op for os, HVOR ødelagt den første bane faktisk var.
Inden vi skal hjem, besøger vi toiletterne som tydeligt heller ikke havde fået en kærlig hånd (forhåbentligt endnu).
Så vi gik fra med en følelse af at de nok havde åbnet for tidligt, men mega sødt og godt personalet, som gjorde alt de kunne, i de rammer der var blevet sat!

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Fin information undervejs. Alt var klar da vi ankom. God betjening

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Vi var hos Cecilie's idag og blev mødt af personale der var søde og super hjælpsomme.
Det er ikke sidste gang vi kommer der.

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Vi besøgte jer i efterårsferien. Blev modtaget af søde og imødekommende personale. Fik super lækker og veltilberedt mad efterfulgt af bowling. Kommer helt sikkert igen når det også er muligt at spille minigolf

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Vi havde en dejlig oplevelse hos Cecilie, og kommer gerne i gen!

Fin oplevelse mht bowling
Vi havde dog bestilt frokost hvor vi blev sat til at spise i pool-området med voldsom larm fra bowlingen og de der spillede pool. Det trak ned i oplevelsen,for maden var ellers virkelig god.
Er sikker på at med små-justeringer kan det hele blive et rigtig fedt sted at få en masse sjove oplevelser.
Vi kommer helt sikkert igen

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Der mangler nok hjælpemidler til børn. Der var kun to rutsjebaner som børnene kan trille deres kugler ned af, og de var begge i brug da vi kom. Der mangler også flere lette kugler. Derudover er der meget larm fra kælderen, som er under ombygning. Men ellers en hyggelig oplevelse, og lækkert med de valgmuligheder der var af snacks/mad og drinks. Personalet var søde og imødekommende.

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Det var overordnet en fin oplevelse. Dog meget larm og mange mennesker på lidt plads. Det tog 10 min. før vi kunne blive betjent og oplyse vores booking, da der kun var 1 kasse. Dog mange medarbejdere. Dog er stedet lige åbnet, hvilket selvfølgelig også skal tages med i ligningen.

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Jeg sådan set tilfreds, men Jeres service til faste bowlere kunne gerne være bedre. Eks at vi ikke får det til samme pris alle dage, gør bare at man ikke kommer ned og træner flere dage. Og så at I ikke informere om at prisen ikke gælder i ferier.
Til det vil jeg sige at i stedet for at træner 5 dage udover vores faste træningsdag vil jeg kun komme 1 måske 2 gange ekstra, syntes det er synd at i skal gå glip af de penge der kunne være brugt, på de andre 3-4 dage.
Men ellers top nice sted…

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse
Mangel på lette kugler til børn. Spillet sat op til 9-pins spil, med begrundelsen det var valgt ved booking - Nej, det var ikke.
Stedet er under opbygning. Alt hvad man kender fra Cecilies andre steder, er der ikke. Men det er forhåbentlig kun for en periode.
På nuværende tidspunkt er det bare som det gamle bowlingcenter.