It’s a great place, where to play bowling and pool (we did not try minigolf, but there were a lot of people playing). Snacks for bowling in picture looks smaller when making reservation) than they ac... Zobacz więcej

Reakcja na opinię
Vi var 8 pensionister, som var inde og spille Minigolf og bagefter spise frokost. En super-dejlig oplevelse, men hullerne er lidt dybe, at komme ned i for at samle kuglen op. Det kneb lige lidt for... Zobacz więcej
Personale, stedet, maden, det hele var perfekt. Kommer meget gerne igen. Der blev også grebet ind, da der var en klub, med børn, der ikke kunne finde ud af at opføre sig ordentligt i forhold til gæ... Zobacz więcej
Stadigvæk en sjov minigolf oplevelse, at spille i Herlev men det er så møg beskidt og ulækkert. Gulvene er nærmest dækket af klamme spildte væsker. Masser af akidt og møg på tæpperne på banerne og v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du 18-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, air hockey, bordfodbold, elektronisk dart, sportsbar og café.
Napisane przez firmę

Hørkær 1, 2730, Herlev, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Alt fungeret fra vi kom til vi gik, derudover lækkert mad.
Det hele til en meget fair pris.
Tak for endnu en god aften hos jer.

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Herlev
Flink personale og udfordrende golfbaner.
Vi var der en dag uvidende om at der skulle spilles højlydt jazz i 2 timer. Det synes jeg der manglede at blive reklameret for, da jeg bestilte mit besøg - det ændre hele oplevelsen ved “hyggelig minigolf”.
Pricy

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Herlev
Der var et kæmpe orkester der spillede så højt, at vi ikke kunne snakke imens vi spillede minigolf. Vi vidste ikke de var der.

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Herlev
God mad og drikke samt fantastisk orkester Frankie Sixfinger. Tak for i dag og på gensyn😀

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Herlev
Lækker mad og skøn musik
Og lidt mere styr på kø til buffet

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Herlev
Vi synes det var en god oplevelse. Vi synes der var et stort udvalg af baner til minigolf. Dog må der gerne komme lidt flere bowlingkugler som små børn kan løfte

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Herlev
God aften hos Cecilie’s. Maden var varm og smagte godt.

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Herlev
Kæmpe succes til en børnefødselsdag med 20 børn der går i 3. Alt gik lige efter planen. Service var i top

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Herlev
Det var rigtig hyggeligt og meget venligt personale. Det var fedt at man kunne spise uden at blive forstyrret af bowling ved siden af.

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Herlev
Vi havde en dejlig aften, gode burgere og et fint sted. Fine bowlingbaner og minigolfbaner. Et godt udvalg af øl😊
Der kunne være mere rent, måske lige tørre bordene af engang imellem, toiletterne mv.

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Herlev
Gode faciliteter, nem og gratis parkering, lydhør og serviceorienteret medarbejdere samt gode burger menuer!
Alt i alt: super oplevelse !

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Herlev
Jeg besøgte Cecilies med en god veninde. Vi spillede shuffleboard og spiste en virkelig god bøf med fritter og bearnaisesauce ( og drak et par øl). Bøffen var virkelig mør og perfekt stegt og saucen hang fast på fritterne, som den skal! Virkelig godt måltid!
Vi havde en hyggelig aften, der var masser af mennesker og god stemning. Så skal du hygge dig med en flok veninder, så kan Cecilies altså også det. Vi siger tak for mad og god service hele aftenen. Vi kommer tilbage for mere bøf og hygge ;)

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Herlev
Som altid en fantastisk oplevelse med god mad, maser af plads og sødt personale. Vi kommer snart igen :)