It’s a great place, where to play bowling and pool (we did not try minigolf, but there were a lot of people playing). Snacks for bowling in picture looks smaller when making reservation) than they ac... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Stedet er ok, dog slidt og på varme dage er luften tæt derinde. Konceptet er godt og personalet er venlige.
Vores firma havde et bestilt personale arrangement med Bowling og mad, Dinner Bowling. Cecilies var forberedte og modtagelsen var nem. Bowlingen gik fint og teknikken spillede. Maden blev serveret... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk oplevelse spille minigolf hos Cecilie's i Herlev. Rigtig gode baner og søde unge mennesker til at betjene os. Dejligt man også er i tørvejr og kan hygge mange timer. Bestemt ikke sidste... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du 18-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, air hockey, bordfodbold, elektronisk dart, sportsbar og café.
Hørkær 1, 2730, Herlev, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 98% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Hyggeligt sted god mad og fine minigolfbaner i Herlev. God betjening

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Herlev
Excellent food, drinks could be improved : no oatmilk and soda from a machine. Also the bowling lanes had many disruptions but we got a compensation

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Herlev
Super dejlig oplevelse, fed atmosfære og fede aktiviteter
Dog lidt træls at der var så mange ødelagte sæder i bowling området

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Herlev
God minigolf bane. Lidt slidt nogle steder, men stadig den bedste vi har spillet på Sjælland 😊
Fin burger bagefter og god betjening

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Herlev
Gode bowlingbaner og rar stemning. Burgerne var også gode.

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Herlev
Kan klart anbefale Cecilie’s, sødt og utrolig professionelt personale. Dejlige rammer og har haft en fantastisk oplevelse hver gang vi har været der. Vil til hver en tid vælge Cecilie’s 🥳

Super hyggeligt sted.
Dejlig med et sted hvor man ikke bliver flået for sine penge....
Vi kommer igen

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Herlev
Dejligt stort sted. Sød betjening. Gode til at holde stedet pænt.
Lidt for høj musik, svært at tale sammen ved spise bordene, men ellers super god oplevelse.

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Herlev
God hyggelig oplevelse sammen med familien, dejligt at kunne lave en aktivitet sammen inden man skal samles hjemme senere

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Herlev
Godt koncept med kombinationer af minigolf, bowling og spise-muligheder.
Inventaret er slidt og det trækker ned; stole-sodaen helt gået i stykker.
Køkkenet havde glemt min ene søns mad, men den kom hurtigt.

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Herlev
Jeg vil gerne gøre opmærksom på en meget utilfredsstillende oplevelse hos jer Ved ankomst var der lang kø og kun én meget ung medarbejder til at håndtere alle gæster, mens en anden medarbejder valgte at prioritere andre opgaver frem for at hjælpe. Dette skabte unødvendig ventetid allerede fra start. Efter betaling og køb af sodavand måtte vi tilbage i køen, da der ikke var sko i de rette størrelser. Først efter yderligere ventetid fik vi hjælp. Da vi endelig nåede til banen, var vi allerede forsinkede. Kort efter opstart viste det sig, at den ene sodavand var stærkt fortyndet og udrikkelig, hvilket igen sendte os tilbage i køen. Resultatet var, at vi først kunne begynde at spille efter ca. 12–13 minutter. Under spillet opstod der desuden tekniske problemer med banen, hvor en kegle gentagende gange væltede af sig selv, det valgte vi at ignorre grundet tiden, men da de pludselig også stod forkert efter opstilling. Endnu en gang måtte vi afbryde spillet og gå tilbage i køen for at få hjælp. Samlet set brugte vi omkring 20 minutter på ventetid og fejlretning i stedet for at spille. Det ødelagde fuldstændigt oplevelsen. Vi betalte 385 kr., men fik på ingen måde det, vi havde betalt for. Den tilbudte kompensation på 15 minutters ekstra spilletid var ikke tilstrækkelig, da selve oplevelsen allerede var ødelagt. Vi valgte derfor at afslutte før tid og forlod stedet uden at benytte vores planlagte spisning.

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Herlev
I går fungerede starttiderne ikke og der blev meget lange ventetider, der hindrede vores selskab (7 personer fordelt på 2 hold) i at nå alle huller, da vi skulle videre til frokost😂. Det er faktisk første gang vi oplever det.

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Herlev
Nogle rigtige fede minigolf baner.
Hyggeligt stemning.

Odpowiedź od Cecilie's - Cecilie's Herlev
Vi blev mødt af en sød og serviceminded fyr, som sørgede for en god velkomst.
Tiden startede præcist og der var ingen problemer med banen.