Jeg fik en rykker på 678 kr. for et produkt jeg ikke havde fået! Talte med kundeservice og de forklarede at det var på grund af problemer med PostNord! Til Cealabs fordel kan jeg nu meddele at kunde... Zobacz więcej
Rettelse: Fin reaktion på min brokke-anmeldelse. Dejligt med hurtig og seriøs reaktion. Retter min anmeldelse til 4 stjerne! Bondefangeri af værste skuffe! Kontakter igen min demente mor, selvom v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
En super god behandling altid, uanset problemet. Min vitaminer giver mig det de lovede, jeg havde ondt i leddene og havde svært ved st komme ud af sengen om morgen idet jeg havde svært ved st gå de... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
VitaCea er et kosttilskud for dig som brænder for dit eget ve og vel. Et kosttilskud som indeholder naturlige mineraler og vitaminer.
Herning, Dania
- info@cealab.dk
- cealab.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Inni użytkownicy przeglądali również
Tjen penge. På rykkergebyrer!
Fantastisk! En opfølgning på en 8 mdr. gl. anmeldelse. Kigger så lidt på øvrige anmeldelser. Det ser ud til, at firmaet spekulerer i at udsende deres produkter så sent, at man som kunde ikke kan nå at betale til tiden.

Odpowiedź od Vitacea
Jeg synes det er et godt produkt jeg…
Jeg synes det er et godt produkt jeg tager kosttilskud og har gjort længe, det gør en forskel
Noget der virker
Da je har fået konstateret psoriasis gigt, begyndte jeg på vitacaer sammen med Eqology fiskeolie, er meget tilfreds, denne kombi gør mine led smidigere og jeg kan knytte min hænder igen, og har ikke ondt i mine fødder.
Jeg håber dette kan udskyde brug af stærk medicin, mange år i nu.
👍 Til jer
Annemarie Nørr
Kunde tilfredshed
Jeg skrev i går at jeg havde fået en regning fra inkasso på et rykker gebyr på 100kr, som var blevet til 804 kr. Jeg kontakter firmaet i dag og taler med Jette som er så imødekommende, og beklager at den var gået til inkasso hun sletter gælden, og det er jeg så taknemlig for, jeg havde jo indbetalt for sent, så de var i sin fulde ret til opkræve et rykke gebyr. Men aktiver slettet og jeg er en meget tilfreds kunde.
Med Venlig Hilsen
Carina Jørgensen

Giver energi
Syntes det er et godt produkt,giver mere energi ved at tage pillerne .

Altid gode produkter fra Vita Cea
Altid gode produkter fra Vita Cea, de hjælper med at holde kroppen i orden.

Odpowiedź od Vitacea
Jeg er godt til fris min læge sag at…
Jeg er godt til fris min læge sag at alle prøver var fine at alle vitamin prøver var fine så det er en fin perdugt så det kan jeg godt anbefale så er det hele i en så en tapelet om dagen så er man fri for mange slags

Odpowiedź od Vitacea
Jeg ved ikke om tro kan flytte bjerge
Jeg ved ikke om tro kan flytte bjerge ! ?
Jeg har Sklerose som har begrænset mig i at jeg ikke har Hest mere.
Det var med til at give mig den beruselse at jeg kunne det som andre kunne, bevæge mig i tempo ( ved hesten bevægelser ). Det var hård at indse at det krævede meget (arbejde) som jeg normalt ikke regnede.
Nu da heste er væk Savner dem meget - de er nogle gode steder.
VitaCEA tror jeg har gjort at min bevægelig hed er god. Holder ikke de pauser som jeg måske burde, er ikke faldet,syntes at der er overskud til hjemlig gøremål.

Odpowiedź od Vitacea
Jeg er godt tilfreds med Cealab og de…
Jeg er godt tilfreds med Cealab og de vitaminer jeg får.
Det er bare synd at Post Nord er så ulidelig langsomme.

Vita cea Vitamin kapsler
10 days ago I started taking 1 pill in the morning and to my surprise I noticed that I have more energy than I had before getting my epilepsy pills. due to epilepsy pills I became drowsy and sleepy and could not perform my daily work. I'm so happy to feel 'normal' again. all my friends and family could see me fresh and happy again, as I have always been before my illness. I have recommended the vitamins to all my acquaintances because I have tried on my own body.

Odpowiedź od Vitacea
Så ringede en medarbejder/sælger fra…
Så ringede en medarbejder/sælger fra Cealab igen., de ringede også for et par dage siden, hvor jeg tydeliggjorde at, jeg ikke var int. i deres ting.
Jeg spørger; "hvorfor ringer i til mig ?"
Sælger; "Det er bare fordi jeg har nogle spørgsmål, jeg gerne vil stille dig."
Mig; "du vi jo sælge et eller andet, det du gør er forbudt".
Så blev røret smækket på af sælgeren.
"Salg over telefonen til forbrugere er næsten altid ulovligt. Telefonsalg af bøger, aviser og nogle typer abonnementer, bl.a. på sygetransport, er dog som udgangspunkt lovligt."

PAS PÅ!
PAS PÅ!
Svindel firma...
De sælger vitaminer til overpriser, og bliver ved med at sende produkter og fakturaer på trods af opsigelse.
De kan sammenlignes med udenlandske IT-svindlere.
Bondefangeri!

Odpowiedź od Vitacea
Jeg har opsagt levering 13-6-2020 vil…
Jeg har opsagt levering 13-6-2020 vil ikke modtage flere, de er for dyre for mig.
Opsigelse af kunde nr. 1009991 fra 5-5-2020

Odpowiedź od Vitacea
Troen flytter bjerge venlig hilsen …
Troen flytter bjerge venlig hilsen EERLING MULLE POULSEN

Odpowiedź od Vitacea
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.