Oceniono na 5 z 5

Vi har kun godt at sige om CB Auto Ribe, og især Klaus. Meget fin service, hurtige svar på mail, sms og telefonopkald, bragte bilen tættere på Sjælland, så vi sparede 2 timers køretur, da vi skulle pr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har fået en super fin betjening. Der har været nogle småting ved den brugte bil som jeg har købt, de er blevet udbedret uden nogen former for bøvl. Mens de rettede op på fejlene, havde jeg lånebi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

jeg har lig vært til service med min Citroen C3 ❤️hold da op det kan betale sig af have serviceaftale ellers så skulle jeg have været af med 17.000 🤑 🥰 alle der arbejder ved cb auto gør det rigtig... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg vil gerne takke Klaus Malmberg, hele processen med at køberen bil.Var meget behagelig fra Start til Slut. Jeg vil gerne understrege Klaus professionalisme og venlighed. Han tog sig tid til at besv... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Warsztat samochodowy
  2. Salon samochodowy

Napisane przez firmę

Carcompany, car repair, repair of damage and dents

4,6

Venlig mg sympatisk betjening
med alle aftaler opfyldt

1 listopada 2024

Hej Jette,
Mange tak for din hilsen herinde.
Vi ønsker dig en rigtig god weekend.

Oceniono na 5 z 5

Vi fik en god oplevelse og en god…

Vi fik en god oplevelse og en god handel😊

27 października 2024

Hej Jens,
Mange tak for din hilsen herinde.
Vi glæder os til at servicere dig og din bil i fremtiden.
Hav en god søndag

Oceniono na 5 z 5

Alt var bare rigtig godt

Alt var bare rigtig godt. Vi købte en varebil til en rigtig god pris og de tog vores gamle i bytte til en rigtig god pris. ovenikøbet leverede han bilen i svendborg...

9 października 2024

Hej Johannes,
Mange tak fordi at du tog dig tid til at skrive en hilsen herinde.
Vi håber at vi må få lov at levere dig din næste nye varebil også.

Hej Peter,
Mange tak fordi at du tog dig tid til at skrive en hilsen herinde.
Vi ønsker dig en fantastisk eftermiddag.

en god oplevelse

11 września 2024

Hej Inge,
Mange tak fordi at du tog dig tid til at skrive herinde.
Vi ønsker dig en god dag.

Manglende tilbagemelding

Efterfølgende har vi fået kontakt - og modtaget 4 nye vinterhjul.

Vi købte en Fiat 500e for ca. 1 måned siden. Efterfølgende havde jeg spørgsmål vedr. appen, fik at vide, at det ville man kigge på og vende tilbage. Det er så ikke sket. Nu har jeg fået hjælp af en anden forhandler. Spurgte også til ladekabler, pris m.m. - Igen; man ville undersøge og vende tilbage - dette er heller ikke sket.
Nu mangler jeg så at få tilsendt vinterhjul - spændende, om det sker?
Vi sidder tilbage med en følelse af, at der var fuldt fokus, da vi skulle købe bil - og efterfølgende er der ikke den store hjælp at hente.

23 lipca 2024

Hej Tina,
Tak for din hilsen herinde.
Vi håber at du er glad for din Fiat 500e.

Oceniono na 5 z 5

Kunne jeg bare gi’ 1000000 ⭐️ !

Kunne jeg bare gi’ 1000000 ⭐️ !!

Følt mig tryg hele vejen igennem - fra skade på min bil - til lånebil - til top reparation af min bil - til levering af min bil på min adresse. Helt unik kundeservice søde Lotte … tusind tak.

Fie

12 sierpnia 2024

Hej Fie

Tusind tak, vi er også glad for søde Lotte og hilser hende mange gange fra dig :)
Vi glæder os til at se dig igen :)

Venlige og modtagende!

De er så venlige og har gode priser på biler til - benzin, diesel, hybrid (plugin eller ren), El.
Claus er en rigtig god forhandler at snakke med.
Han er meget god til at finde den rigtige bil.
Både Claus og Lotte er gode til at holde det hemmeligt, også når man vil overraske sine forældre med en ny bil, som ens far arbejder der ;) .

Hilsen Jonas.n.p

3 sierpnia 2024

Hej Jonas
Tak for din anmeldelse, vi hilser Klaus og Lotte mange gange fra dig :)

Alt som aftalt

12 lipca 2024

Hej Søren!
Det er vi glade for!
Vi ser frem til næste gang vi kan hjælpe :)

5 stjernet oplevelse

Fra man trådte ind af døren var der skruet helt op for det høje service niveau. Jeg blev mødt af smilende medarbejdere lige fra indskrivning til salgs afdelingen. Det er 100% sikkert jeg kommer tilbage igen, og anbefaler alle jeg taler med om det at tage til Ribe for service på deres bil.
“Pigerne” i kundemodtagelsen skal i hos CB Auto passe rigtig godt på, da de virkelig gør man føler sig velkommen og repræsenterer virksomheden virkelig godt.
Tak for en super god dag i Ribe.

26 czerwca 2024

Hej Kim,
Mange tak for de rosende ord.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive herinde -;)
Hav en dejlig søndag.
CB AUTO RIBE ☀️

Alt gik som smurt

Alt gik som smurt. Alexander fik min gamle bil indfriet og solgt mig en lækker Peugeot 208 😄👍🏻

25 czerwca 2024

Hej William,
Mange tak for din besked herinde.
Vi er glade for at hører at du er glad for din nye Peugeot 208.
Vi hilser Alexander mange gange fra dig-;)

Oceniono na 5 z 5

Het was een vriendelijke en vlotte man…

Het was een vriendelijke en vlotte man om mee te communiceren. Betrouwbaar en serieus! Goede ervaring gehad,

Groetjes Rijschool go4it

24 czerwca 2024

Hallo Rijschool,
Thanks for your massage.
Best regards
CB AUTO RIBE

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej