Oceniono na 5 z 5

Vi har kun godt at sige om CB Auto Ribe, og især Klaus. Meget fin service, hurtige svar på mail, sms og telefonopkald, bragte bilen tættere på Sjælland, så vi sparede 2 timers køretur, da vi skulle pr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har fået en super fin betjening. Der har været nogle småting ved den brugte bil som jeg har købt, de er blevet udbedret uden nogen former for bøvl. Mens de rettede op på fejlene, havde jeg lånebi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

jeg har lig vært til service med min Citroen C3 ❤️hold da op det kan betale sig af have serviceaftale ellers så skulle jeg have været af med 17.000 🤑 🥰 alle der arbejder ved cb auto gør det rigtig... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg vil gerne takke Klaus Malmberg, hele processen med at køberen bil.Var meget behagelig fra Start til Slut. Jeg vil gerne understrege Klaus professionalisme og venlighed. Han tog sig tid til at besv... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Warsztat samochodowy
  2. Salon samochodowy

Napisane przez firmę

Carcompany, car repair, repair of damage and dents

4,6

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 miesiąca

Vi takker for handlen ved Ribe Auto

Vi takker for handlen ved Ribe Auto, meget professionel og kompetent 👍
Alt var flot, og stor ros til Peugoet sælger Martin, kan kun anbefales !!
Mange tak 👍😀🚘

9 lipca 2025

Hej Leif,
Mange tak for din hilsen herinde.
Vi sætter stor pris på at du har taget dig tiden til det.
Vi hilser Martin mange gange fra dig.

Professionel forhandler

Hurtig opfølgning på henvendelser - imødekommende mhp prøvetur

4 lipca 2025

Hej,
Mange tak for din tilbagemelding herinde.
Tak fordi at du tog dig tid til det-;)

Oceniono na 5 z 5

Super god og hurtig service 👍 kan varmt…

Super god og hurtig service 👍 kan varmt anbefales 👍

26 czerwca 2025

Hej Peter,
Mange tak fordi at du har taget dig tid til at skrive herinde - det sætter vi utrolig stor pris på og er meget taknemmelige for.
Vi ønsker dig en dejlig dag.

Altid i orden!

Har brugt CB Auto, Ribe i 6 år
Både som køb af bil og brug af værksted. Altid super service og rart personale!

11 czerwca 2025

Hej Simon,
Mange tak fordi at du har taget dig tid til at skrive herinde.
Det er vi utrolig glade og taknemmelige over.
Vi glæder os til at service dig i fremtiden.

Oceniono na 1 z 5

Dårlig kundeservice

Jeg havde dagen før købt en ny fiat i køge, men bor i ribe, så ville fremover komme til at bruge cb auto, når noget på bilen skulle laves osv. jeg tænkte derfor jeg ville køre derind og høre dem ad, om ikke de ville hjælpe med at opsætte fiat appen. Men det ville de ikke, når bilen ikke var købt hos dem. Sælger rejste sig ikke engang fra stolen, men sad og smaskede videre i en sandwich. Jeg kørte derefter til esbjerg, hvor det tog dem 30 sekunder at hjælpe mig! Jeg kommer fremover til at vælge fiat i esbjerg.. de ved hvad kundeservice er

6 czerwca 2025

Hej Sarah,

Vi beklager din oplevelse hos os.
Vi bestræber os på at give alle kunder en god oplevelse når de søger os så vi kede af at du kørte herfra med følelsen af at vi ikke ville hjælpe.
Vores sælger var lige ved at tage en sidste bid af hans rundstykke da du kom ind til ham.
Han spurgte om du lige havde tid til at vente 5 minutter, da han så ville få en på værkstedet til at hjælpe med opsætning af app’en men du havde travlt og skulle videre og havde ikke tid til dette var hans opfattelse.
Vi beklager endnu engang.
Vi håber at du vil besøge os en anden gang.

Hurtig handel

Hurtig handel , super god sælger.

21 maja 2025

Hej Jytte,

Mange tak for din hilsen herinde.

Vi ønsker dig en god dag.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Personalet var super venlige og hjælpsomme. Bilen var i perfekt stand, og prisen var rimelig. Jeg følte mig virkelig godt behandlet hele vejen igennem. En klar 5’er!

2 stycznia 2025

Hej Claus,

Tak for din hilsen herinde.
Mange tak fordi at du tog dig tid til skrive herinde.

Fin service

7 maja 2025

Hej Peter,

Mange tak fordi at du tog dig tid til at skrive til os herinde.

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god stemning og super kompetente…

Rigtig god stemning og super kompetente folk hele vejen igennem. Vi har lige handlet bil nr 3 hos dem og der er super service også hos sælgerne. Så vi kan ikke andet end give 5 stjerner 💪.

7 maja 2025

Hej Kim,

Vi hilser Klaus fra dig.

En fantastisk bilforhandler..

En forhandler der går langt over forventning for sine kunder. Top top service og alting er bare 100 % iorden. Jeg kan kun anbefale CB Auto til alle. Jeg kørte fra Sæby i Nordjylland for at handle med CB Auto i Ribe fordi de bare gør alt korrekt og finder den bil jeg længe har ville have. Vil til hver en tid gøre det igen. Tak Klaus Malmberg

16 kwietnia 2025

Hej Jan,
Vi takker mange gange for alle de rosende ord.
En fantastisk flot bil du har fået dig.
Vi ønsker dig en god påske og hilser Klaus mange gange fra dig.
Hav en god dag

Alfa

Hej. 5 stjerner med en pil opad det har i fortjent.fantastisk flot aflevering af 1 1/2 år gammel alfa. Gunnar

9 kwietnia 2025

Hej Gunnar,
Tak for din hilsen.
Endnu en gang stort tillykke med din super flotte Alfa Romeo Tonale - den bliver du glad for.
Vi skal hilse dig fra Klaus af 🌞
Hav en god aften.

Oceniono na 5 z 5

I forbindelse med køb af ny bil er…

I forbindelse med køb af ny bil er Claus en meget frisk person og top sælger samt rådgiver jeg takker for en god handel
Mvh Bjørn

12 kwietnia 2025

Hej Bjørn,
Stort tillykke med din nye super flotte Opel.
Tak fordi at du tog dig tid til at skrive herinde.
Vi hilser Klaus mange gange fra dig.
Hav en god påske 🐣

Tak for handlen af det sorte lyn :D

Tak for handlen af det sorte lyn :D

Rigtig god service vi kommer klart igen
Når vores Ford Mondeo ikke kan mere ..

4 kwietnia 2025

Hej Isabella,
Mange tak for jeres hilsen herinde - det sætter vi stort pris på.
Hav en dejlig dag.

Oceniono na 5 z 5

Dejlige søde medarbejdere som holder…

Dejlige søde medarbejdere som holder hvad de lover 😁
Jeg anbefaler CB Auto Ribe
Fem stjerner herfra

Mvh Ibrahim

2 kwietnia 2025

Hej Ibrahim,
Mange tak for din hilsen herinde.
Vi ønsker dig en fantastisk dag.

Oceniono na 5 z 5

En god oplevelse at købe bil

Blev mødt af venlige professionelle mennesker. Oplevede en åbenhed for ønsker i forbindelse med købet.

30 marca 2025

Hej Annette,
Mange tak fordi at du har taget dig tid til at skrive til os.
Det sætter vi stor pris på.
Vi ønsker dig en god dag.

Oceniono na 5 z 5

Tobias som var sælgeren gjorde et godt…

Tobias som var sælgeren gjorde et godt og informativt stykke arbejde fra start til slut. Rigtig godt produktkendskab og mange gavnlige informationer undervejs i processen. Endvidere var opfølgningen efter vi havde modtaget bilen rigtig god.

4 marca 2025

Hej Brian,
Mange tak fordi at du har taget dig tid til at skrive til os - det betyder mere end du aner.
Vi hilser Tobias fra dig.
CB AUTO RIBE

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej