Du får ikke noget for dine penge. Bestilte en vare hos Cayana den 28/8 2024, Har endnu ikke modtaget varen. Ærgerligt jeg ikke først fik læst anmeldelser på trustpilot før bestilling. Et godt råd k... Zobacz więcej
Cayana
Zobacz, co mówią recenzenci
Det er præcis det samme fup, men lavkvalitet virkeligt billige Kina produkter - solgt til 10 gange prisen - som blandt andet “Johansen København” og tidligere “Sørensen København”. Deres dyre hå... Zobacz więcej
Bestilling på dansk hjemmeside gik nemt inkl betaling. Ordrebekræftelse kom med lunk til track and trace på norsk fra Oslo Track and trace om varer måske kommer fra Holland. Ingen ændringer i st... Zobacz więcej
HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM Jeg ville ønske jeg kunne give dem MINUS-stjerner. Har samme oplevelse som mange af dem jeg lige har læst anmeldelser på herinde på Trustpilot. Bestilte nogle fine kær... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Scam
Bestilte vegansk hårolie 6/5
Her knap 2 måneder efter, har jeg intet modtaget
Får en standard-mail, når jeg skriver til dem
Og telefonen bliver ikke tager
Heldigvis har mit betalingsselskab kompenseret mig
Er ret sikker på, at det er en scam-side
Slut med køb fra Kina.
Kom til at bestille en jakke fra dette firma,fordi jeg godt ku lide den, men det er jo generelt problemet med at købe tøj på nettet. Især fra KINA,at der er altid bøvl!!! Og I har sikkert ret, nok en elendig kunststofblanding, ærgerligt man ikke kan se, om firmaer er kinesiske,fordi jeg har kun dårlige erfaringer med nethandel fra Kina.Billigt skrammel og alt alt for dyrt.
Er efterhånden nået det punkt,hvor jeg vil gå over til kun at handle med danske firmaer
Fup firma
Fup firma, har bestilt noget for en md. siden de trak pengene med det samme, men har ikke modtaget min pakke endnu.
Endnu et Fidusfirma
Pengene blev trukket med det samme…Har ikke modtaget varen, og kan ikke komme i kontakt med firmaet….Sikke et fidusfirma. Prøver at anmelde dem
Fik aldrig den bestilte vare
Fik aldrig den bestilte vare. Får intet svar retur på mail. Tabte penge. Kan ikke anbefales
Denne side er det rene svindel og heg…
Denne side er det rene svindel og jeg har nu anmeldt den til emærket.
Fup og svindel
Fup og svindel. De trækker pengene, men vi har ikke fået varen. Hvem har tid og lyst til at melde dem til relevante myndigheder?
FUSK FUSK FUSK
FUSK FUSK FUSK
1,5 måned siden jeg bestilte. Intet modtaget. Har skrevet flere mails og anmodet om pengene retur.. eller som minimum en dato for forventet levering.
Modtager kun autosvar med en google-translate "dansk" besvarelse med dårlig undskyldning. Hver gang det samme svar. Forventer ikke at modtage noget som helst fra dem. I skal IKKE handle der!!!
Fusk og humbug!
Fusk og humbug!! Ville give 0 stjerner hvis muligt.
Har ingen forventning om at få mine varer eller pengene retur. Har ventet 4 uger. Modtaget auto udfyldte mails med alverdens undskyldninger.
bestilte en vare den 13/5
bestilte en vare den 13/5, er endnu ikke leveret. Pengene er trukket fra min konto, jeg har forgæves prøvet at få kontakt til firmaet. Der er ikke et telefon nr og mailadressen kendes ikke, så jeg må jo desværre stille mig i rækken af utilfredse kunder og erkende at firmaet er snyd og humbug
fuskerfirma!
ventet 7 uger på et produkt, står nu som leveret men er aldrig blevet leveret. derudover, har vi under processen modtaget adskillige falske mails og ssms'er ang. forkert adresse eetc. angivet. fusker firma der burde nedlægges på stedet!
Har aldrig modtaget produkt
Har aldrig modtaget produkt. Har mailet i en et halvt med hvad der virker som en chat bot der ikke forholder sig til hvad man skriver
Ja,et Rigtigt snyde firma
Ja,et Rigtigt snyde firma! Er også ked af,at jeg ikke tjekkede trustpilot først! Prøvede at ringe til tel.nummeret de angiver,en hollandsk voice mail svarer……Det rene snyd!!!!!!!!! Hold jer væk fra dem!!!
Nul stjerner
Nul stjerner. Har aldrig modtaget min vare
Hold jer langt væk.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DET FUSKER…
HOLD JER LANGT VÆK FRA DET FUSKER FIRMA, MODTAGER ALDRIG DINE VARER, OG DE BESVARER IKKE MAILS... DE ER UDEN SAMVITTIGHED OG MORAL... UTROLIGT AT DET KAN FÅ LOV TIL AT EKSISTERE, REN TYVERI AF FOLKS PENGE...
Flot men ikke godt!
Så tæske flotte design men 90% mulighed for du bliver misfornøjet!
Ping pang pung🤑
Kan desværre ikke give dem 0 stjerne
Kan desværre ikke give dem 0 stjerne. Har bestilt for 900 kr og nu kan jeg desværre ikke sende mail til dem. De hedder både cayana.dk og cyuana.com
Det er virkelig svindel og humbug firma. De har aldrig sendt en ordrebekræftelse, men pengene er dog trukket. Efter jeg tog kontakt med dem 1 gang fik jeg mail tilbage med sporingslink. Efter 14 dage er pakken stadig ikke sendt af sted.
Nu kan jeg ikke sende mail til dem mere.🙈
Glemte lige at tjekke trustpilot
Har sendt 3 mails til Cayana Oslo?,men de svarer aldrig tilbage. Glemte lige at tjekke trustpilot. 🤯Min dumhed var at bestille et par hør/bomulds bukser ( sikkert 100% polyester😱 hvis de mod alle odds skulle sende dem ) og så opdage at Temu logoet dukker op. At de har været i transit I NL siden midt i marts.
Altså varer fra Kina og ikke Oslo.
Tak for der er trustpilot 🙏 Er så træt af plattenslagere 💩
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.