Du får ikke noget for dine penge. Bestilte en vare hos Cayana den 28/8 2024, Har endnu ikke modtaget varen. Ærgerligt jeg ikke først fik læst anmeldelser på trustpilot før bestilling. Et godt råd k... Zobacz więcej
Cayana
Zobacz, co mówią recenzenci
Det er præcis det samme fup, men lavkvalitet virkeligt billige Kina produkter - solgt til 10 gange prisen - som blandt andet “Johansen København” og tidligere “Sørensen København”. Deres dyre hå... Zobacz więcej
Bestilling på dansk hjemmeside gik nemt inkl betaling. Ordrebekræftelse kom med lunk til track and trace på norsk fra Oslo Track and trace om varer måske kommer fra Holland. Ingen ændringer i st... Zobacz więcej
HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM Jeg ville ønske jeg kunne give dem MINUS-stjerner. Har samme oplevelse som mange af dem jeg lige har læst anmeldelser på herinde på Trustpilot. Bestilte nogle fine kær... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
The worst online experience
The worst online experience! After 12 days the order has not arrived and the customer service number is on voicemail. I wrote 3 e-mails to them also used the contact formular on their webpage and no reply. DON’T buy From them is just a waist of money and energy!!!
Svindel
Svindel
Bestilte regntøj og blev snydt.
Ingen bekræftelse på køb og ingen levering.
De trækker penge men giver ikke varen…
De trækker penge men giver ikke varen fup firma tror ikke længe at jeg får jakke men find et andet sted at købe en nye jakker
Har bestilt 2 tunika gennem dette firma…
Har bestilt 2 tunika gennem dette firma som er en norsk side . Ordren er godkendt og betalt . Efter 2 uger får jeg en mail at der er rod i deres system 🤔 har jeg ikke modtaget mine vare efter 10 dage , får jeg 20% af beløbet igen . De 10 dage gik . Sendte en mail at tiden er gået med de 10 dage . Men Aller helst vil have mine penge retur . Den mail adresse jeg skrev til eksisteret ikke 🤷 . Kan på ingen måde komme i kontakt med dem . Køb ikke hos dem . Da firmaet er Norsk virker det rimeligt tilforladeligt . Men det er et sted i England der er leverandør.
Burde ha’ nul stjerner❗️
Burde ha’ nul stjerner❗️
Svindel firma. Pengene er hævet og jeg har intet modtaget.
Hold dig langt væk. Spørgsmålet er om firmaet overhovedet eksisterer❗️
Kan se de har forbindelse til Kina - det tegner ikke godt❗️
Hold jer væk
Hold jer væk, jeg blev snydt,jeg har betalt og fik aldrig min bestilling.
HOLD JER VÆK
Dette er en snyde side! De trækker pengene og sender ikke varen. Det var heldigvis kun få penge jeg tabte på dem, men de burde lukkes ned. Det er over 1 måned siden jeg bestilte et par sandaler, men trackingnummeret har aldrig virket, og deres hjemmeside siger at leverancen er fremme, men jeg har hverken modtaget varen eller en mail om at den skulle være kommet!
Når man prøver at kontakte dem, virker mailadresserne i de modtagne mails ikke, og deres Hollandske telefonnummer går direkte på voice-mail. Når man endelig får fundet en mail der ikke kommer retur, så svarer de aldrig! HOLD JER VÆK!
SNYD - køb aldrig derfra
Har bestilt et par solomon sko for over en måned siden. Jeg har stadig intet modtaget og jeg får ikke svar på mine mails.
Firmaet er fup
Firmaet er fup. Varen aldrig modtaget. Anmeldt til banken i dag.
SVINDELFORETAGENDE
SVINDELFORETAGENDE! Har aldrig modtaget varerne. Pengene blev trukket samme dag som bestillingen blev registreret. Track and Trace viser varen er sendt fra Holland til Danmark dagen efter bestilling, og her slutter det. Ingen reaktion på mail.
Svindelfortagende
Cayana, Svindelfortagende , vil ønske jeg havde søgt på firmanavnet på Trustpilot inden jeg bestilte, jeg fik ikke de sko jeg bestilte og betalte for
Trukket pengene men har ikke modtaget…
Trukket pengene men har ikke modtaget varen!
Læste først trustpilot efter 😕
Svindel og humbug
Jeg fik en ordrebekræftelse og en besked om, at orden var på vej. Der var et trackingnr. (som ikke virkede), og ordren kom aldrig. Jeg forsøgte at kontakte dem pr. mail, men fik en besked om, at mailadressen ikke findes.
Svindel og humbug.
Har meldt svindlen i banken og til politiet.
Det er præcis det samme fup!
Deres dyre håndlavede Panamahatte er bare flettet papirtråd.
Og såkaldt fysisk adresse i Europa, der dog ikke kender til dem, og et telefonnummer et eksotisk sted i Asien - du finder dem aldrig, når du er blevet snydt.
Fup og Svindel. Køb aldrig fra folk der gemmer sig bag falske adresser - deres gode tilbud er stadig fup.
Og der er masser af dem - ens produkter, ens priser, ens luset forretningsmoral - og gemt bag ens webbutikker - og uigennemsigtige adresser og tlf numre. Annoncerer heftigt på SoMe - tit på FB.
Frys Dem Ud!
Stjæler folks penge uden at sende varen
Hold jer langt væk fra dem. Bestilte sportssko på tilbud. Penge er trukket. På deres webside står det som leveret. Men har aldrig fået pakken og heller ikke svar eller penge retur fra dem.
De snyder folk.
Det er en svindelside
Det er en svindelside, tager dine penge og sender et falsk tracking nr.
Skulle have været 0 stjerner
Skulle have været 0 stjerner. Min pakke står til at være i transit. Det har den været i en måned. Pengene er trukket for en måned siden. Jeg har skrevet mange gange til dem. Jeg har intet svar fået. Det værste fup jeg endnu har oplevet.
HELE DERES FIRMA ER FAKE!!
HELE DERES FIRMA ER FAKE!!
jeg fik bestilt nogle smukke bukser, der aldrig kom. Deres butik lokation i holland er fake, der er ingen butik. IK KØB
Cayana
Cayana. Dk skriver i en mail at de har leveret de vare jeg havde bestildt
Men jeg har ikke modtaget noget
Hold jer fra dem
Jeg ville ønske at jeg havde LÆST…
Jeg ville ønske at jeg havde LÆST TRUSTPILOT før jeg købte hos Cayana, men det er for sent nu. jeg fik ikke mine bestilte varer, det indbetalte beløb, blev hævet med det samme, flere beskeder om at varen var på vej og at der ville gå ca. 2 uger. da jeg intet hørte var jeg klar over at jeg var blevet fuppet. Jeg ringede til det nummer der stod, ingen respons. Desværre kunne jeg så ikke skrive min ærlige mening om firmaet .Mit råd er brug TRUST PILOT både for jer selv og evt. nye "kunder"
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.