Endnu en fantastisk rejse med Cathrine Yoga, hvilket bare bekræfter at her er tale om et rejsebureau med styr på tingene og med ildsjæle bag! Denne rejse gik til Færøerne med hotel, spa, yoga og vandr... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Cathrine er en nærværende, autentisk, rolig og super dygtig formidler. Hun har en blød og behagelig stemme og en stor viden, som hun generøst deler ud af. Cathrine får fem stjerner herfra. Som kursi... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Det var første gang jeg har rejst med Cathrine Yoga Travel, men nok ikke den sidste. Det var en meget helstøbt oplevelse og der var styr på alle de mindste detaljer, der var med til at gøre det til en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Alt det en underviser og rejsearrangør har indflydelse på var veltilrettelagt og professionelt udført. Hotel, mad og rejseguider fra Færøerne, også virkeligt godt. Vejret og de andre deltagere gjorde... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Instruktor jogi
- Klub fitness
- Agencja wyjazdów sportowych
- Agencja turystyczna
- Organizator turystyki
- Centrum rekreacyjno-wypoczynkowe z jogą
Napisane przez firmę
Cathrineyoga.dk er et selvkærligt univers, som inspirerer over 100.000+ månedlige læsere. Vi er eksperter i at skabe unikke yogaoplevelser for krop, sind og sjæl. Vi arrangerer eksotiske yogarejser og yogauddannelser. Vi tilbyder online yoga for alle, og vi deler et hav af sunde opskrifter. Namasté! – Cathrine & Tommy
Dane kontaktowe
Hejrevej 30, 3., 2400, Købemhavn NV, Dania
- info@cathrineyoga.dk
- cathrineyoga.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Bali
Bali - Jannata Resort & Spa - Ubud - Yogaretreat, alt rangeres til topklasse 🤩 💪👌🙏

Meget professionel virksomhed
Meget professionel virksomhed, hvor alt fra start til slut spillede på yogaretreat til Bali. God værdi for pengene.

Yoga retreat på Bali
Fantastisk oplevelse! Der var styr på alt: rejsen derned og hjem, hotel, transfer osv, så du skulle faktisk bare møde op. Søde og hurtige til at svare på mails med spørgsmål om rejsen. Vores yogalærer på dette retreat, Stinna, er utroligt inspirerende at lytte til, en enormt dygtig underviser og en solstråle at være sammen med. Hun har en fantastisk energi og formår at omsætte yogafilosofien til praksis og noget alle forstår og kan relatere til. Jeg oplevede en helt speciel rejse ind i mit indre - alt sammen inspireret af Stinnas yoga undervisning og visdom. Vil helt klart anbefale at tage på en af Cathrine Yoga’s retreats - især Bali. Det var selvforkælelse på højt plan og noget alle bør gøre for sig selv. Vi havde en enormt god, positiv og dynamisk gruppe, hvilket bare gjorde yoga rejsen endnu bedre. Har absolut intet at klage over.

Odpowiedź od Cathrine Yoga
En stor oplevelse på det skønneste…
En stor oplevelse på det skønneste hotel og den bedste yoga undervisning. En lang rejse med tryghed hele vejen. Stinna er en dygtig underviser, der også har stor kendskab til Ubud og delte med glæde ud af sine egne erfaringer.

Odpowiedź od Cathrine Yoga
Jeg kan varmt anbefale turen til Bali…
Jeg kan varmt anbefale turen til Bali 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Er lige landet derfra og har et dejligt minde med hjem .
Super yogatimer 🧘🏼♀️🧘🏼♀️
Og et pragtfuldt sted at bo.
Rigtig godt sammenhold og Stina var både en god underviser og et hyggelig at være sammen med 🙏
Ikke sidste gang 🙏🙏🙏

Odpowiedź od Cathrine Yoga
Skønt retreat og fantastisk yogalærer
Jeg havde en skøn til ril Sri Lanka på ayurveda retreat.
Lækkert hotel, skøn yoga to gange om dagen med fantastiske Stinna og en ayurvedisk behandling hver dag. Det var en god forsmag på, ayurveda er og en luksus udgave. Kan anbefales.

Odpowiedź od Cathrine Yoga
App'en er i sig selv god
App'en er i sig selv god, men søgefunktionen kan godt forbedres, da det nogle gange sker, når man søger, at det man søger efter ikke kommer frem.
Derudover ville det være rigtig rart, hvis app'en selv lukkede ned efter eksempelvis 5 minutters inaktivitet, for når jeg ligger om aftenen i sengen og hører sov godt meditation og falder i søvn, så slukker telefonen ikke og app'en dræner derved batteriet fuldstændigt. Derfor mine tre stjerner.

Odpowiedź od Cathrine Yoga
Elsker at der er stort udvalg
Elsker at der er stort udvalg af yoga øvelser og meditation samt i forskellige længder. Ofte er hverdagen presset, så er det rart med mulighed for korte yoga øvelser på 10-15 min.

Kæmpe anbefaling af yogarejse
Jeg har været med på Cathrines ayurvediske yoga-rejse til Sri Lanka🌴🧘🏻♀️ Det var en helt fantastisk oplevelse, hvor alt spillede og dermed gav mulighed for, at man blot kunne læne sig tilbage og suge til sig. Stedet er perfekt placeret og har den smukkeste udsigt fra yogasalen, maden var spændende og lækker, behandlingerne helt i top og Stinna, som underviste i yoga, skabte et rum med ro, fordybelse, udfordringer og eftertænksomhed. Turen kan klart anbefales!

Odpowiedź od Cathrine Yoga
Helt fantastisk app den har alt hvad…
Helt fantastisk app den har alt hvad man har brug for alt efter humør og behov, jeg er stor fan, bruger den 3 - 4 gange om dagen, varme anbefalinger herfra,

Perfekt til nybegyndere
Jeg havde aldrig prøvet yoga før, men efter at have testet de gratis lektioner i en lille måned vidste jeg bare, at jeg måtte have adgang til den fulde version. Så jeg købte et abonnement til mig selv i julegave. Bedste gave EVER!
Biblioteket med øvelser er KÆMPE, og der er altid noget nyt at prøve og lære. Andre roser opskrifterne, så dem skal jeg helt sikkert også prøve.
Cathrine er supergod til at forklare med en rolig stemme, som passer godt til min temperament.
Jeg vil varmt anbefale app'en til andre!

Ganske enkelt fantastisk
Fantastiske programmer til træning på alle tidspunkter af døgnet.

Odpowiedź od Cathrine Yoga
Super dejlig yoga og sunde opskrifter
Super dejlig yoga og sunde opskrifter. Lige når det passer én. Skønt med de korte seancer.

Dejlige yogasessioner
Dejlige yogasessioner, som kan passes ind i en travl hverdag :-)
Yoga der passer til mig når jeg har tid
Dejligt at kan dyrke yoga, når jeg har tid og have mulighed for mange valgmuligheder, der passer til det behov jeg har og til den tid jeg har til rådighed på det aktuelle tidspunkt. Også dejligt at der er mulighed for liveyoga.
Overskueligt og let tilgængeligt
Overskueligt og let tilgængeligt yogaunivers.
Man kan altid finde en sekevs der passer til humør, behov og tid man har til rådighed.
Kan varmt anbefale både online forløb og yogauddannelse
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.